Acer kullananlar derneği

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar bende acer 5630 laptop var
şuana kadar bi sorun yaşamadım
bu konuyu açtım çünkü
acer kullananlar burada buluşsun memnuniyetlerini şikayetlerini
sorunlarını ve çözümlerini burada paylaşıp sorunlarımıza çözüm bulabileceğimiz bi platform oluşturmak istedim
katkılarınız bekliyorum

Chimera Not : Forum kurallarına dikkat ediniz. Konu başlığının ilk harfi büyük olmalıdır.

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
acer travılmate var hiç sorun çıkarmadı hatta hor bile kullanıldı alet.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hepsi bukadarmı sadece 2 kişimi kullanıyoruz bu markayı:)

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende Acer kullanıyorum , model ; 5520G nin 2gb ramli olanından...

Pc-KopaT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Acer Aspire 9520 Kullanıyorum Daha Alalı 1.5 ay oldu ama bir sorun yaşamadım hala inşallah'da yaşamam.

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde acer 5630 laptop'um var 1 buçuk sene oldu alalı hiçbirşey olmadı şu ana kadar bundan sonrada olmaz inşallah

cavalier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de acer 5101 kullanıyorum piyasanın en ucuzuydu neredeyse ama performansını beğeniyorum.
bir yıl oldu alalı son zamanlarda performansı çok düşmüştü çok ısınıyordu kapanıyodu ara sıra ısınmadan dolayı. alttaki hava girişine dayadım elektrik süpürgesini bi ton toz pislik çıktı şimdi canavar gibi :D

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acer notebooklarda genellikle wireless problemi çıkıyor ama bunun dışında çok fazla arıza görmedim. Zaten ufak bir problem varsa 3 ay içinde ortaya çıkıyor....

anil11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de 5520 var 2gb olandan.güzel ama biraz fan sesi çıkıyo gibi diğer arkadaşlarda da var mı bu sorun??
2gb ram
Amd Athlon 1.8 512KB önbellek(İŞlemci hızı az diye mi acaba)
Windows Vista Home Premium(İçinde geldi xp driverlarıyla uğraşmak istemedim halen bu var,fan birde bundan olabilir mi?)
iyi çalışmalar herkese.

lizi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde Acer TravelMate 5310 model laptop'ım var.7-8 ay olmuştur alalı.Şu anakadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.Hatta bi akşam klavye tuşlarının üzerine meyva suyu döküldü,sildim falan bişi olmadı.5 yaşındaki kardeşimde sürekli tuşlarına basıyor,ekranına bişiler atıyor ama gene bana mısın demiyor...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
lizi dedi ki:
Benimde Acer TravelMate 5310 model laptop'ım var.7-8 ay olmuştur alalı.Şu anakadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.Hatta bi akşam klavye tuşlarının üzerine meyva suyu döküldü,sildim falan bişi olmadı.5 yaşındaki kardeşimde sürekli tuşlarına basıyor,ekranına bişiler atıyor ama gene bana mısın demiyor...

hahhaahaa.. ne cefakâr fedakâr bi laptopmuş :D

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acer Aspire T135 kullanıyorum.1,5 sene oldu , gayet memnunum ;)

magneto_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede acer 5720G 2gbram lisi var 8 ay oldu sadece aldıktan 1 ay sonra adptörü arızalandı hemen değiştirdiler onun dışında herhangibir sorun çıkarmadı:icon_:

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de acer 5920G var gayet memnunum arkadaslar tek sorun çift katmanlı DVD yi okurken bilgisayarı yerinde tutmak zor :)

fenerligenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aspire 5710 var bir sene oldu alalı şimdi ilk sorunumla karşılaştım çok ısınıyor ve kapanıyor servise gondericem bakalım başka diğer herşeyinden memnundum bu sorun çıkana kadar...

as_lı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bide şu lanet olası teknik servisleri düzgün olsa varya süper olur lanet herifler
dünyamı burnumdan getirdiler bi camera yapana kadar altı astarı yeni bi cam takıcaklar hepsi bu 15 gün bekledim

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Acer Aspire 5520G

Bende Acer kullanıyorum :)

pachanga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba benimde acer aspire 5720G model lap topum var kuzenim ustune meyve suyu dokmus bazi tuslar zor basiyor ve nokta yazan tus calismiyor,bilgisayar yinede calisiyor,bu tus sorununu halledersem janavar gibi olcak eskisi gibi,bu sorunu nasil hallederim ? su anda turkiyede degilim,turkiyede olsam servisine verip hallederdim,yardimci olursaniz sevinirim,,,

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
acerden memnunum ama acer leptobu sıfır aldıgımdan beri sesi var hiç bi leptobda böyle ses duymadım

FoReX_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece kendim 2 adet acer eskittim. (travelmate nosunu hatırlayamadım bi de 5710 lardan) hiç bir sorun yok ayrıca en az 20 tanede acer laptop sattım bugüne kadarki tek arıza iki tane 5710 da ram yandı o da biri garantiden değişti birini de salak servistekiler bu bizim laptop rami değil deyip değiştirmediler.

Başka da bi arıza ile karşılaşmadım. Bence fiyat performans olarak gayet güzel aletler. iki kat parayı hp ye vermektense arkadaşlar acer çok daha mantıklı.

yozgat66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAS LAR BENDE ACER 5100 ile 1640z KULLANIORUM AMA 5100 da 2 senedir kulaniom benim atmadim format kalmamisdir günde bozuyorum yabiorum ama hala das gibi calisior onun icinde gitim kendime birtane daha aldim kardesime oda ayi ama acer gibi süper marka bulmadim herkesede tavsieye ederim

*efsane*

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende sonuna kadar değil ama param olana kadar acercıyım kaliteyi ucuza aldığımı düşünoyrum bende AS6930G-733G32MN özelliklerini yazmadım çok uzun aratırsanız bulursunuz ama şimdiye kadar benimkine rakip göremedim bundan sonrakileri görelim diyorum

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
travelmate 290 kullanıyorum 6 sene oldu geçen sene ekranda diklemesine yaşil bir çizgi oldu ve cdrom mekanik ömrünü tamamladı onun haricinde başka hiçbir problem yamaşamadım. alette vista 6 ay kadar kullandım hiç bir sorun yaşamadım.

skypol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim Aspire 5600 var.Memnunum.Tek sorunu Anakartının Yanması^^
servis sonra anarkrttı komple degısmıs ve HDD'yi 120 gb yapmış.
Ama Laptop'un kral firmalarından olduğunu savunuyorum ACer'in:mrgreen:

Cordan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende acer 5315 aldım gecen sene beraber kaldığım arkadasıma alet oyuncak gibi ama hiç sorun cıkarmadı