Bilgisayar kasması

Furkanay61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarım çok fazla kasmaya başladı eski bir bilgisayar ben bundan yüksek bir performans beklemiyorum ama hiçbir şey yapmasam bile 15 20 dk açık kalsa fareyi hareket ettirince takılıyor dizi film veya youtube için bile oturamıyorum artık çıldırmak üzereyim ne yapmam lazım şuan bu yazıyı bile 10 dakikada zar zor yazdım
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG
Ekran Alıntısı3.PNG

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
O donanımla gayet normal söyledikleriniz işlemci özellikle epey eski. XP kurmak daha mantıklı olur bence.

vhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format atmayı denediniz mi? İşlemciyi sürekli kullanan arka plan uygulamaları falan yüklüyse ondan da olabilir. msconfig > Başlatma sekmesinde neler işaretlenmiş bunlara baktınız mı?

Furkanay61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format atmayı denediniz mi? İşlemciyi sürekli kullanan arka plan uygulamaları falan yüklüyse ondan da olabilir. msconfig > Başlatma sekmesinde neler işaretlenmiş bunlara baktınız mı?
baktım google chrome, discord ve spotify açıkmış sadece hepsini kapattım şimdi daha rahatlar mı şimdi

---- Mesajlar birleştirildi ----

O donanımla gayet normal söyledikleriniz işlemci özellikle epey eski. XP kurmak daha mantıklı olur bence.
XP kurarsam kasma filan olur mu artık film izlerken veya şarkı dinlerken ? olmazsa sıkıntısız çalışırsa XP de onu kurarım.

Son düzenleme: