• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN'de kaç kişi sigara içiyor?

SDN'de kaç kişi sigara içiyor?

• Kullanılan toplam oy
    42
Son düzenleme:
Anne ve babam içiyor. Allah'a şükür ben içmiyorum. Hayattaki en büyük dileklerimden biri sigarayı bırakmaları..

Nikotin sakızı denedin mi ?
Yok hocam denemedim ama benim psikolojik olarak bırakmam lazım nikotin ihtiyacı çekmesemde aklıma geliyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Elektro sigara aldım bir ara nikotinde kesti beni ama kafada bitmiyor. Hep bir şeyler eksik hissediyorum gittik boşuna para verdik döndüm geri sigaraya :D

Son düzenleme:
Geçen sene ben de içiyordum. Yaklaşık 1 sene içtim sonra ciğer bi söndü kıçımdan nefes almaya başladım. Bırakmak zorunda kaldım tabi mecbur.

Derdiniz tasanız varsa, mutlu değilseniz sigarayı bırakmak çok zor iş. Yoğun ve mutlu bir hayatınız olacak ki sigarayı unutup bırakasınız.

Geçen sene ben de içiyordum. Yaklaşık 1 sene içtim sonra ciğer bi söndü kıçımdan nefes almaya başladım. Bırakmak zorunda kaldım tabi mecbur.

Derdiniz tasanız varsa, mutlu değilseniz sigarayı bırakmak çok zor iş. Yoğun ve mutlu bir hayatınız olacak ki sigarayı unutup bırakasınız.
Aynen o yüzden sigarayı bırakanlara hemen spora başlamayı tavsiye ediyorlar