• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone X mi iphone 8 plusmı note 9 mu yoksa s9 mu

Emirddd12

Öğrenci
İphone X mi, iphone 8 plus mı , samsung note 9 mu ,samsung s9 mu hangisi ??

Performans ve batarya
iphonelar daha iyi performans sunarken s9+ ve hele hele note 9 daha iyi batarya ömrü sunuyor. Normal s9’un bataryası mükemmel diyemem

S/note 9’un performansı iphone kadar iyi olmasa da gayet yeterli. Bundan dolayı s9+ veya daha çok paran varsa note 9 al derim.

iphonelar daha iyi performans sunarken s9+ ve hele hele note 9 daha iyi batarya ömrü sunuyor. Normal s9’un bataryası mükemmel diyemem

S/note 9’un performansı iphone kadar iyi olmasa da gayet yeterli. Bundan dolayı s9+ veya daha çok paran varsa note 9 al derim.
Tamam teşekkürlet

Kafam rahat etsin gündelik işleri yapıyorum, kırılana kadar kullanırım dersen İphone ilk tercih. Yok ben cebimde cep bilgisayarı taşımak istiyorum dersen Note 9.

Note 9 aralarındaki en mantıklı seçenek gerek performans gerek batarya bakımından he dersenki gidip Iphone X alıp bir'de aksesuarlara'da 2000 TL vereceğim diyor ve App lere gidip 30 40 TL vericem diyorsan X al.