Windows 7 kurulum sırasında Starting windows ekranında takılı kalıyor

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Merhaba
Toshiba dizüstü bilgisayara 'Windows 7 kurmak istiyorum fakat starting windows ekranında takılı kalıyor. İnternette mevcut yöntemleri denedim yine aynı sorunu yaşıyorum.

secure boot disable
usb legacy emulation enable
boot mode uefi (bunu csm yaptığımda usb ye geçemiyorum sadece lan kartını görüyor.)

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,392
Windows 7 medyasını nereden temin ettiniz?
USB belleğe nasıl (disk bölüm düzeni MBR mi GPT mi?), ne ile yazdırdınız? Bilgi verir misiniz?

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Windows 7 medyasını nereden temin ettiniz?
USB belleğe nasıl (disk bölüm düzeni MBR mi GPT mi?), ne ile yazdırdınız? Bilgi verir misiniz?
Medyayı windows iso downloader programı ile indirdim, iso ile bir cihaza kurulum yaptım sorun çıkarmadı. mbr veya gpt durumuna dikkat etmedim, rufus ile klasik isoyu seçip yazdırdım.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,392
Medyayı windows iso downloader programı ile indirdim, iso ile bir cihaza kurulum yaptım sorun çıkarmadı. mbr veya gpt durumuna dikkat etmedim, rufus ile klasik isoyu seçip yazdırdım.
O zaman klasik kurulum muhtemelen.

Md5 ve SHA-256 parametrelerini şuradan kontrol eder misiniz? Dosya doğruluğu ve bütünlüğüne bir bakalım, dosya düzgün inmiş mi. Bazen indirmelerde sorun olabiliyor.

Yükleme medyası ve hazırlanmasında sorun yoksa, Bios ayarları ile ilgili bir durum da olabilir.
Bios boot mode legacy mi?
Eğer tereddüt ediyorsanız, olmazsa her bir bios ekranın görüntüsünü paylaşın, bakalım.