berkefin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba, Başlıkta söylediğim gibi macbook'a boot camp ile windows kurdum ama daha sonra mac os geçmek istediğimde geçemiyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Çözdüm kimse cevap vermeyince başka fotumdan yardımcı oldular.
Herkesin forum kuralları çerçevesinde yorum yapma hakkı vardır.Olmuş bitmiş bir şeyi hala güncellemenin anlamı var mı? Bence yok. Kendini yorum yazmaktan tutamıyorsan al kağıt kalem yorumunu oraya yaz.
Herkesin forum kuralları çerçevesinde yorum yapma hakkı vardır.
Üstelik konu eski bir konu değil; (üye yaşamış olduğu problemi paylaşır ya da paylaşmaz, artık kendisine kalmış, ayrı bir konu ancak) yaşanan sorunu nasıl çözdüğünü paylaşmasının istemesi ve benzer problemi yaşayanların sunulacak çözümden istifade etmesi kötü bir şey mi olur?
Peki @ berkefinO üye benim.
Peki @ berkefin
çözümü paylaşmak isterseniz, paylaşabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Buyuk ihtimal ile direk macten windowsa geçer gibi bir tuş aradınız oda windowstan mac e geçerken yok. Bilgisayarı yeniden başlatman gerek commant tusuna basılı tutman gerek seçimi yapmak için.
Umarım çok para vermemişsindir
Konuyu tam olarak acıklamamışsın nasıl olmuş nerede duruyor hata alıyosun geçmek istediğinde bu gibi detaylay önemli bende açıklama olmadığı için basit yaklaştım. Sorun çözüldüyse sorun yok![]()