Gökçe Asena
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,127
Özellikle çevreye kendi değerinde çöplükle dolduran insanları ve başkalarını aşağılayarak kendini öve öve yücelten insan tipininin her türlüsüne..
Bu arada burada yazıyoruz. Şunu sevmem, bunu sevmem diyoruz. Ama kendimizin de farkında olmadan yaptığımız birçok şey var. Aslında herkes kendi hatalarını düzeltmeye çalışsa fena olmaz.
Neden gıybet yapmayan? Ben de gıybet yapana gıcık olurum.Gıybet yapmayan insana gıcık olurum!
Neden gıybet yapmayan? Ben de gıybet yapana gıcık olurum.
Hucurat 12:Eğlenceli! oluyor sadece bu
Sen ne anlatiyon matrak ya.Hucurat 12:
Ey iman edenler! Zannın birçoğundan sakının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır.
Birbirinizin kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın.
Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz! Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah tövbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.
Hucurat 12:
Ey iman edenler! Zannın birçoğundan sakının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır.
Birbirinizin kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın.
Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz! Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah tövbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.
Dinin getirileri bu maalesef. Robota donusuyor insanlarimiz.Hiç eğlenceli değilsin sayın elbruz
İmansızlığın getirisi de cehennem...Dinin getirileri bu maalesef. Robota donusuyor insanlarimiz.
Gecen konuda begeni alamadigin icin egon oksanmadi. Ben vereyim bari begenini.İmansızlığın getirisi de cehennem...
Dinin getirileri bu maalesef. Robota donusuyor insanlarimiz.