başakçakıcı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
p20 lite aldım. ilk gün 100 olunca çıkardım. ikinci gün 5 saat bıraktım ama şarjı çabuk yiyor gibi geliyor yarım saatte %10 yedi ne yapabilirim? normal midir?
instagram ve biraz spotify kullanıyorumBoştayken mi 10 gidiyor
normal mi diyorsunuz ilk gün 11 saat götürdü. ama şu 8 saat şarjdan çıkarma konusu aklımı kurcalıyorO kadar veri resim vs indiriyor. Ama youtube'da filan benin telefonda %15 şarj ile 20+ dk götürüyor.
peki çok teşekkür ederim kusura bakmayın size de zahmet verdimEskiden takılırdı 15 saat ama şimdi kaldı mı öyle şeyler bilmiyorum. 11 saat bana göre çok az ama ben sosyal medya kullanmıyorum.Benim rahat 1 gün gidiyor. Video izlemezsem oyun oynamazsam. Normaldir herhalde sosyal medyayla felan.
Şuan ki bataryalarda ilk şarj devri kapandı olarak duydum.Eskiden takılırdı 15 saat ama şimdi kaldı mı öyle şeyler bilmiyorum. 11 saat bana göre çok az ama ben sosyal medya kullanmıyorum.Benim rahat 1 gün gidiyor. Video izlemezsem oyun oynamazsam. Normaldir herhalde sosyal medyayla felan.
valla her kafadan ayrı bir ses çıktığı için tedirgin oluyor insanŞuan ki bataryalarda ilk şarj devri kapandı olarak duydum.![]()
%50 den fazla idi hatırladığım kadarıyla30 dk boyunca kesintisiz şekilde kullanışta %10 gitmesi bence normal..
Cihazı ilk açtığınızda şarjı % kaçtı ? Şarjı %35'ten düşük ise bataryasının eski olduğunu gösterir. Cihaz size teslim edilirken cihazınızın en azından %50 şarj olarak verilmesi gerekmekte.
Cihazınız tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın.%50 den fazla idi hatırladığım kadarıyla