Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Bir marketten diğerine elimde poşetlerle girince diğer markete ayıp etmiş gibi hissediyorum. Bir tek bende mi var bu?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Bir marketten diğerine elimde poşetlerle girince diğer markete ayıp etmiş gibi hissediyorum. Bir tek bende mi var bu?
ben hiç umursamıyorum özellikle Hanif Pehlivanoğlu torbası ile Migros,Perla'ya girmişliğim var hatta Kipa'ya da girdim...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Ben Söz poşeti ile Migrosa girince garip oldum az önce.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Bu baya ağırmış.
oda bişey mi? coca-cola 450ml şişe ile sanayi lokantasına girerdim adam çok gıcık kapardı...

---- Mesajlar birleştirildi ----

aslında bir fonksiyonu da yok beğenilerin...

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Şarj cihazından ses geliyor normal mi. Kulağımın içine etti.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Evet bunlar gibi ama şiddetli değil. Telefonu kullanmayı bırakınca da ses kesiliyor. Teşekkürler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Evet bunlar gibi ama şiddetli değil. Telefonu kullanmayı bırakınca da ses kesiliyor. Teşekkürler.
içinde swm trafo var yüksek frekanslı yüke göre frekans değişiyorondan ses çıkıyor trafonun nüvesi gevşemiş olmalı...

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
4 gündür felan gece vardiyasında çalışmaya başladım. Resmen yaşamayı unuttum. Sabah 7'de eve gel, akşama kadar uyu ya da yat. Yemek ye hazırlan tekrar işe. Bütün gün bana kalıyor daha iyi ne olabilir ki derken kastettiğim bu değildi..
aynı hayatı 1 aydır yaşıyorum [emoji23] sabah 8, 9 gibi uyuyup akşam 6,8 arası kalkıyorum ve tüm günüm ziyan oluyor. Allah kolaylık versin

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Konuşcak bir dosta o kadar ihtiyaç var ki dostlarınıza sahip çıkın sonra anlarsınız değerini

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Konuşacak dosta değil, düşünmeyen bir akıla ihtiyacım var.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
4 gündür felan gece vardiyasında çalışmaya başladım. Resmen yaşamayı unuttum. Sabah 7'de eve gel, akşama kadar uyu ya da yat. Yemek ye hazırlan tekrar işe. Bütün gün bana kalıyor daha iyi ne olabilir ki derken kastettiğim bu değildi..
aynı hayatı 1 aydır yaşıyorum [emoji23] sabah 8, 9 gibi uyuyup akşam 6,8 arası kalkıyorum ve tüm günüm ziyan oluyor. Allah kolaylık versin
Ben geçen gün çıktım isyan edip :D Biraz da anlaşamadım oradakilerle felan. Gelemiyorum kendime boş laf söylenmesine, cevabımı esirgemem sonra da bana sinir olurlar :D

Kolay gelsin size harbi gece işi zor iş. Hele birde üç kuruş para veriyorlarsa ay sonu bunun için mi çalıştık lan deyip pişmanlık yaşıyorsun anca.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Ben geçen gün çıktım isyan edip :D Biraz da anlaşamadım oradakilerle felan. Gelemiyorum kendime boş laf söylenmesine, cevabımı esirgemem sonra da bana sinir olurlar :D

Kolay gelsin size harbi gece işi zor iş. Hele birde üç kuruş para veriyorlarsa ay sonu bunun için mi çalıştık lan deyip pişmanlık yaşıyorsun anca.
yok hocam ben çalışmıyorum uyku düzenim bozuldu maalesef, en cumartesi akşamı uyandım hâlâ ayaktayım. evde yatıyorum tüm gün

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

yok hocam ben çalışmıyorum uyku düzenim bozuldu maalesef, en cumartesi akşamı uyandım hâlâ ayaktayım. evde yatıyorum tüm gün
Benimde işten çıktığımdan beri iyi bir düzene girdi. Gece 12 yat sabah 6 kalk. Gün içinde de baya dinç hissediyorum kendimi. Mutluyum [emoji23]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...