TurkGamer34
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
YouTube videomda 1 kişi bana çok ağır hakaretler etti. Ekran alıntısı var ne yapabilirim? Reşit değilim.Ben ona hakaret etmedim o bana hakaret (küfür) etti.
Sen ettiği küfürü görsenEvet, bulunabilirsin ama bence uğraşmana değmez.
Sıkıyosa kafanı döndür pıçahlarlar.Yolda yürürken biri küfür etse kafamı döndürmem.
Tabi sevdiğim biri değilse ahah
Sana fiziksel veya psikolojik olarak zarae vermediyse girişöe bence.
Aile büyüklerinden yardım alabilirsin.
Ahaha iyi yapiyorsun.Sıkıyosa kafanı döndür pıçahlarlar.
Bizim Afyonun kekosu meşhur. Laf atarlarsa duymazdan gelip tüyüyorum oradan.![]()
YouTuber lık yapmıyorum mesela arkadaşın biri hack yaparken kayıt alıyorum.Arkadaş videoyu bulmuş yoruma ana baba ne varsa..Klavye delikanlısı onlar çok takmamak lazım çünkü o tarz insanlar genellikle korkak pısırık insanlardır ayrıca youtube video çekiyorsan bu tarz şeylere hazırlıklı olman gerek her küfür edene dava açarsan işin içinden kalkamazsın..
YouTuber lık yapmıyorum mesela arkadaşın biri hack yaparken kayıt alıyorum.Arkadaş videoyu bulmuş yoruma ana baba ne varsa..
Bence sen şu adrese aldığın ekran görüntülerini at.YouTube videomda 1 kişi bana çok ağır hakaretler etti. Ekran alıntısı var ne yapabilirim? Reşit değilim.Ben ona hakaret etmedim o bana hakaret (küfür) etti.