Honor kullanmaya devam mı edeceksin yani?Note 8 alacaktım ondan da soğuttular. Note 8'in fiyatına Zenfone 5z ve Xiaomi mi 8 var. İnanılacak gibi değil.
Honor kullanmaya devam mı edeceksin yani?Note 8 alacaktım ondan da soğuttular. Note 8'in fiyatına Zenfone 5z ve Xiaomi mi 8 var. İnanılacak gibi değil.
Bir süreliğine zorundayım bir telefona 4500 TL verebilecek durumum yok.Honor kullanmaya devam mı edeceksin yani?
Hocam biliyorum ben zaten yaklaşık 1200 TL zam gelmeden önce OP5T aldım. Daha 3-4 sene değiştirmem bu fiyatları görünce.Siz de enayi olmayın. Daha ucuza satan indirim yapan mağazalar var araştırın ucuza alın. Gidip te büyük mağazalara kendinizi kazıklatmayın.
Hazır olun şahlanma uçuşuna geçiyoruz.İkinci el 2500e telefon bulursam alacağım gibi. Şansım burda yardım etse bari. Kaç yıldır bir işe yaramıyor da kendisi
Boşver suikasti çay iç yorma kafanı. Aynı Devlet reyiz gibiBu biraz şahsa yapılan suikast gibi duruyor![]()
Yahu yapma bak ben başlıyorum hep bana uyan biri çıkıyor en son ya ben ya da benle birlikte trolleyenle birlikte ban yiyoruz.Aslında 2023 ü beklemek lazım. Bordan telefon yapılacağı söz konusu. O zaman 1 dolar 0.2 tl bile olabilir belli olmaz![]()
Arkadaşın adı rusça ve evinde çeyreklik var. Dış güçler tarafından gönderilmiş olabilir. Aman dikkat...Evimde bir tane çeyreklik var 1.22 tl yapıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 46549
En iyi altyapıları gidiyorlar şehirdışına yapıyorlar. Resmen şehir merkezlerini çürütüyorlar bazı şehirlerde.Koca şehrin merkezinde bir internet alt yapısı nasıl olmaz ya.
En iyi altyapıları gidiyorlar şehirdışına yapıyorlar. Resmen şehir merkezlerini çürütüyorlar bazı şehirlerde.
Yaşayabilecek ev ararken artık ortama değil altyapıya ve belediyenin hizmetine göre seçecek zamana gelmişiz. Bulunduğum bölgede ne zaman elektrikler kesilse en son mahalle olarak bize geliyor diğerlerin ki çok daha kısa sürede halledilmesine hayret ediyorum.Maalesef öyle oluyor. Yani internet bağlayabilmek için 1 ay gibi uzun süre beklemek gerekiyor. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor.
Yaşayabilecek ev ararken artık ortama değil altyapıya ve belediyenin hizmetine göre seçecek zamana gelmişiz. Bulunduğum bölgede ne zaman elektrikler kesilse en son mahalle olarak bize geliyor diğerlerin ki çok daha kısa sürede halledilmesine hayret ediyorum.
Yoksa Murat Mod mu oluyor? Hadi hayırlısı
O zaman Murat’ın korktuğu oluyor ve Murat yine ban yiyorYok yok, öyle bişeşy değil.![]()
İPhone almıştır bana laf sokacaktırYoksa Murat Mod mu oluyor? Hadi hayırlısı
İphone ve Huawei bölümüne veda ediyoruz o zaman.Yoksa Murat Mod mu oluyor? Hadi hayırlısı
Hay şom ağzımıO zaman Murat’ın korktuğu oluyor ve Murat yine ban yiyor![]()
Hay şom ağzımı
İphone ve Huawei bölümüne veda ediyoruz o zaman.Yoksa Murat Mod mu oluyor? Hadi hayırlısı