aranızda kullanan var mı ? şuan itopyada indirimde ve 79tl. Oyun olarak CS:GO oynuyorum sadece.Mouse 2400 dpi ama zaten ben oyunu 800dpi de oynuyorum.Önerir misiniz? Yoksa bütçemi biraz daha zorlayıp 110 TLye A4 Tech XL 750BH almayı düşünüyorum.
Maalesef youtubede türkçe kutu açılımı yok.Sebebini anlamış değilim.Pek bi yorumda göremediğim için fazla bilgi sahibi olamadım.Yorumlar 'a bakabilirsiniz ayrıca youtubede kutu açılımları var yardımcı olur
Maalesef youtubede türkçe kutu açılımı yok.Sebebini anlamış değilim.Pek bi yorumda göremediğim için fazla bilgi sahibi olamadım.
çok teşekkür ederimKendinemüzisyenin takipçilerine dağıttığı üründür eğer kazananları bulabilirsem ürün hakkında konuşur size yazarım
bi mouseye 200 tl civarı veresim gelmiyor maalesefBiraz daha para biriktirip steelseries rival 110 al derim beni global yapan mause belki görünüşünü bişeye benzetemezsin ama gerçekten çok iyi..
Steelseries Rival 110 Mat Siyah Gaming Mouse | ITOPYAbi mouseye 200 tl civarı veresim gelmiyor maalesefmaksimum 100 tl olabilir
Oldukça eski bir ürünPeki ya a4 tech xl 750bh nasıldır önerirmisin? Uzun süre kullanabileceğim bi mouse arıyorum.
Bloody V7-M ne dersin? bide bloodynin yazılımları ücretli diye biliyorum.İstediğim gibi dpi değiştirebilecekmiyim yoksa bi cracki falan var mı?Oldukça eski bir ürünGüncel farelere bak bence.
Yazılımı paralı değil yazılımın içinde bir nevi hile var onu parayla satıyor. Core 2, Core 3 ve Core 4 diye adlandırılıyor araştır biraz anlarsın demek istediğimi. DPI veya başka ayarlamalar paralı falan değil kimden duyuyorsunuz bunları bilmiyorum ki.Bloody V7-M ne dersin? bide bloodynin yazılımları ücretli diye biliyorum.İstediğim gibi dpi değiştirebilecekmiyim yoksa bi cracki falan var mı?