Kara Çarşaflı, peçelileri görünce bunalıma giriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Herkes istediği gibi giyinir, kimse kimseye karışamaz. Dışarı çıktığımda rahatsız olduğum kimse yok. Kapalısı da açığı da bizim vatandaşımız. Hepsi bizim insanımız. Her fikre, görüşe ve herkese saygılı olmalıyız. Öbür tarafta hesabı herkes kendisi verecek.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Rahatsiz oluyorum ben boyle seyler gormeye alisik degilim belki isidci nerden bileyim ya canli bombaysa? Suriyelerle birlikte daha cok artti bu tipler devletin bu konuda yaptirimlar uygulamasi lazim boyle giyinmek yasaklanmali en azindan biraz daha modernlestirilmeli.
modernleştirilmeli mi? Aydınlık,çağdaşlık,ışık,medeniyet tarzı kelimelerle Islam düşmanlığı yapmayı bırakın. Çarşaf kapanmanın en saf halidir.

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Ramazanda içki içene saygı duysunlar ondan sonra konuşursunuz özgür arkadaşlar. Ayrıca evet güvenlik zaafiyeti. Müslüman olucaz diye arap özentiliğini bırakın.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Ramazanda içki içene saygı duysunlar ondan sonra konuşursunuz özgür arkadaşlar. Ayrıca evet güvenlik zaafiyeti. Müslüman olucaz diye arap özentiliğini bırakın.
Modern ne demek ya?
Senin zevkine uyması mı modernlik?

Açıkçası zihniyetiniz çağdışı olduktan sonra görünümle modernlik aramanız yazık...

Benim de göz zevkimi bozuyor sağından solunda yağ torbaları sarkarken daracık, kısacık şeyler giyilmesi...

Devlet bunu yasaklasın mı diyelim şimdi?

Herkes fit olsun yakışmıyorsa kısa açık giyinmesin gözümüze iğrenç iğrenç görünmesinler mi diyelim?

Üstelik canlı bomba olmak için çarşafa gerek de yok!

Şort giyip pembiş sırt çantanda da taşırsın bombayı...

Sizin ki saf ırkçılık...
Terör, bomba vs tamamen bahane...

Bir de benim normal kapalılara lafım yok karaçarşaf yasaklansın diyenler samimi değilsiniz.

Önce karaçarşafı yasaklatırsınız.

Ardından normal kapalı dediklerinizden korkmaya başlar ve yasaklansın istersiniz...

Sizin ki de ayrı bir sapıklık...
Ne var şu milletin etini görüp ne yapacaksınız?

Artık şunu bir kabullenin.
İnsanlar sizin dünya görşünüz çerçevesinde yaşamak zorunda değiller!
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Bu dünyada 7 milyar insan yaşıyor.
Yüzbinlerce kültür var...
Binlerce inanç var.

Tek doğru sizin doğrularınız değil...

İŞİNİZE BAKIN.
ÖNÜNÜZDEN YİYİN!
Buna bir göz atın. @Mahmutpaşa

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Abi özgürlük safsatası anlatmayın bana , binlerce din varmış da öyleymiş de böyleymiş. Kadınları taşlamak özgürlük mü ? Sırf dans etti diye hapse atılması birinin özgürlük mü ?
Aşırı kapalı olmak da gerizekalılık aşırı açık olmak da anlayacağınız gibi anlatayım.
Bırakın bu işleri Atatürk'ün kurduğu bu ülkeye yakışmıyor. Uzun uzun tartışırım ama özgürlük nedir önce onu anlatmak lazım ben de çok yaşlıyım bu işler için. Kalın sağlıcakla.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Atatürkün kurduğu ülkeye ne yakışıyormuş söyleyin bakalım.
Abi özgürlük safsatası anlatmayın bana , binlerce din varmış da öyleymiş de böyleymiş. Kadınları taşlamak özgürlük mü ? Sırf dans etti diye hapse atılması birinin özgürlük mü ?
Aşırı kapalı olmak da gerizekalılık aşırı açık olmak da anlayacağınız gibi anlatayım.
Bırakın bu işleri Atatürk'ün kurduğu bu ülkeye yakışmıyor. Uzun uzun tartışırım ama özgürlük nedir önce onu anlatmak lazım ben de çok yaşlıyım bu işler için. Kalın sağlıcakla.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arapları sevmem.
Bi'tek Suriyelile veya Araplar çarşaflı değil. Çarşaflı Türklerde var. Saygı duymak zorundasınız. Duymuyorsanız sığ bir insansınızdır. Dinsiz ateist ülkeler var sizi bekliyor. Orada bir tane bile çarşaflı bulamazsınız.

boşuna tarih tekerrürden ibarettir dememişler. Bunlar tekrar yasaklı günlere dönmek istiyorlar.

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Eskiden sosyal medya veya sanal alem denilen bu mecralarda böyle tartışmalar yapılamazdı, direkt yobazlık deyip ağza alınmadık hakaretler ile din için yazanları kovarlardı... Artık durum yavaş yavaş değişmeye başladı. Buna seviniyorum, olması gereken sonunda oluyor.

Dini yaşamamızdan soyutlamaya kimsenin hakkı yoktur. Geleceğimizde nihayet bir kul olarak sadece bizim dediğimiz değil ALLAH'ın dediği olacaktır. Biz mini etek giyilmesini neden hoş karşılamıyoruz, çünkü Allah'ın kitabında ve Peygamber'in getirdiği dinde hoşlanılmadığı ve Allah'ın insanı hangi fıtratta yarattığını daha iyi bilmesinden kaynaklanıyor.

Birileri de çıkmış kapalılığı savununca ve karşılığında mini eteğe neden karşı olmadıkları sorulunca da yok siz fitne, fesatsınız, efendim tahrik oluyorsunuz, hatta hatta siz birer "sapık" sınız gibi sözler işitiliyor :) Yahu neyin "fitne - fesat olduğunu biz mi daha iyi bileceğiz yoksa tüm bu alemleri Yaratan mı daha iyi bilir?!

Irkçılığa karşıyım, dini mübin her insan kardeşimizdir. İster arap olsun, ister afrikalı olsun... HAK olan şeye saygı gösterilir, haksızlıklara saygı gösterilmez ve HAK ve haksızlıkları da biz uydurmuyoruz, her şeyi en iyi bilen Yüce ALLAH bildirdiği için bilebiliyoruz.

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Tekrarlıyorum , müslümanlık ile arap özentiliğini karıştırmayın.Farkı anlayın ondan sonra konuşun. Hepimizin ailesinde kapalı insanlar var. Tülbenttir bizim örf ve adetimiz , geleneğimiz. Saygısızlık yapmaz kimse merak etme , ama ramazanda içki içeni döven , kız arkadaşına sarıldı diye dayak atan , sigara içti diye dayak yiyen , o saatte orada ne işi varmış diyenlere de dönün bir bakın.
Bu da attığım son mesajdır. Atatürk'ün kurduğu ülkeye de Aziz Sancar gibi insanlar yakışır usain .
Eyvallah

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
A
Aşırı kapalı olmak gerizekalılık değildir. Fakat bunu yazabilen bir şahıs geriye giden bir zekaya mahkumdur.

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
A

Aşırı kapalı olmak gerizekalılık değildir. Fakat bunu yazabilen bir şahıs geriye giden bir zekaya mahkumdur.
Evet ben gerizekalıyım , aşırı kapalılık kadar aşırı açıklık da dedim ama klasik yine beğendiğiniz kısıma yorum yapmışsınız.

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Konuşurum da ne senin fikrin değişecek ne benim , gereksiz lak lak olacak.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Sırf kapalıları gömdüğüm sanılmasın diye aşırı açıklığada laf ediyor sonra biz istediğimiz kısmı seçip cevap veriyormuşuz. Geç bunları geç, boş laf kalabalığına gerek yok.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Allah akıl fikir versin size Mahmut bey

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
teşhirci herkese karşıyım , ister müslümanlığı teşhir etsin ister bedenini. Kaç yaşındasınız bilmiyorum da acayip mutlu bir hayat süreceğinizi garanti ederim sizlere.

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Evet ben gerizekalıyım , aşırı kapalılık kadar aşırı açıklık da dedim ama klasik yine beğendiğiniz kısıma yorum yapmışsınız.
Tiplere gel evlat olsa sevilmezler. :D Kudurun musluman sayisi gun gectikce azaliyor turkiyede ve bu gordugunuz carsafli karilar da kaybolcak bi 10 20 yila alisin artik.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
teşhirci herkese karşıyım , ister müslümanlığı teşhir etsin ister bedenini. Kaç yaşındasınız bilmiyorum da acayip mutlu bir hayat süreceğinizi garanti ederim sizlere.
Genciz ama kelime oyununa gelecek kadar saf değiliz. Çarşaflılara hakaret edilmedikçe laf atılmadıkça durduk yerde savunmaya geçmeyiz. Etki-tepki. Bunu göremeyecek kadar yaşlı iseniz, geleyimde elinizi öpeyim.

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Mini eteğe, şorta karışana da SANA NE!
Çarşafa, örtüye karışana da SANA NE!?

Göz zevkini bozmak dışında ne zararları var sana?

Yüzünü gözünü görüp ne yapacaksın?
birisi çıksa gözünün önünde sliple yada üryan şekilde gezse bundan rahatsız olmayıp BANANE diyebilecekmisin?

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Tiplere gel evlat olsa sevilmezler. :D Kudurun musluman sayisi gun gectikce azaliyor turkiyede ve bu gordugunuz carsafli karilar da kaybolcak bi 10 20 yila alisin artik.
Kuduran kim belli. Konuşma boyunca hakaret eden etmeyen de belli. Alıştık, kuduranlar karşıyıda kudurtmak için yazıyor bu tarz lafları.

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Genciz ama kelime oyununa gelecek kadar saf değiliz. Çarşaflılara hakaret edilmedikçe laf atılmadıkça durduk yerde savunmaya geçmeyiz. Etki-tepki. Bunu göremeyecek kadar yaşlı iseniz, geleyimde elinizi öpeyim.
IMG_2609.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...