Kara Çarşaflı, peçelileri görünce bunalıma giriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Heskes istediğini giyer. İster çarşaf giyer ister giymez. Lütfen sığ kafalarla düşünmeyelim.

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Her zaman diri kalacak tek şey İslam'dır. Sorun yok.
Evet Arap ulkelerinde hep diri kalacak tek sey Islamdir ama ayni seyi Turkiye icin soyleyemem maalesef mumkun degil pilinizi pirtinizi toplayip arabistana defolmaniz gerekebilir uzulerek belirtiyorum.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
birisi çıksa gözünün önünde sliple yada üryan şekilde gezse bundan rahatsız olmayıp BANANE diyebilecekmisin?

Rahatsız olurum.
Ve yönümü değiştiririm.
Bukadar.

Düşmanlık yapmam.
Yapılan davranıştan rahatsız olurum ama Allah’ın yarattığı insana kin besleyip düşman olmam.

İslam günahkara değil günaha düşmanlığı esas alır.

Ancak bu konuyu açan arkadaş resmen ırkçı bir şekilde insanları hedef alıyor.
Çünkü İnsan sevgisinden nasip alamamış.

Bu durum bir zihniyet meselesinin de ötesinde patalojik bir durum. Profesyoneller ilgilenmeli.

Çünkü Hitler gibi yüzbinlerce insanı katledenlerin kafayapısı ile birebir aynı bu kafa zerre fark yok.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Evet Arap ulkelerinde hep diri kalacak tek sey Islamdir ama ayni seyi Turkiye icin soylemem maalesef mumkun degil pilinizi pirtinizi toplayip arabistana defolmaniz gerekebilir uzulerek belirtiyorum.
Sonra ağlarsınız ülkeyi kutuplaştırdınız diye. Biz vatanımızı dinimizi nerede gerekiyorsa orada savunuruz. Arabistan'da, Türkiye'de, Kore'de.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Evet Arap ulkelerinde hep diri kalacak tek sey Islamdir ama ayni seyi Turkiye icin soyleyemem maalesef mumkun degil pilinizi pirtinizi toplayip arabistana defolmaniz gerekebilir uzulerek belirtiyorum.
Aha kapı orada herkes istediğini giyer rahatsız olan gitmek isteyen daha önce belirttiğim gibi ateist ülkelere gidebilir.
images-1.jpg

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Senin gibi ipini koparanlara (SADECE HAKARET İÇİN ÜYELİK AÇIP) biz "kudurun" demiyoruz da sen kim oluyorsun.
Nerde hakaret etmisim hadi goster bakayim.d:D kudurun kelimesini hakaret anliyorsan bir sey diyemeyecegim.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sonra ağlarsınız ülkeyi kutuplaştırdınız diye. Biz vatanımızı dinimizi nerede gerekiyorsa orada savunuruz. Arabistan'da, Türkiye'de, Kore'de.
Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahrik olan dincilerden kurtulmus olacagiz boylece.

Son düzenleme:

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Nerde hakaret etmisim hadi goster bakayim.d:D kudurun kelimesini hakaret anliyorsan bir sey diyemeyecegim.
Karşı tarafı kışkırtmaya çalışmak, vatanseverliği hakkında fikrin dahi olmayan kişileri başka yere gitmekle tehdit etmek. Siz zaten böylesiniz, kışkırtırsınız, karanlık planlar yaparsınız. Ama kendiniz dahi inanmazsınız ne yaptığınıza. Allah karanlık kalplerinizi açsın sizin.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Ne yazık ki kötülüğün yükseldiği şu zamanda, insanları birbirine düşürmek ve birbirinin kalbini kırması için açılmış bir başlıktan öteye gitmedi.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hala daha soruma cevap alamadım?neden yeşil,beyaz,mavi vsdeğilde siyah çarşaf?
bunların bence dinle alakası yok.hangi kutsal kitapta yada mezehpte kadınların siyah çarşaf giymesi gerektiği yazıyor ?
hem siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki örtünme konusunda samimi olmadığımı söyleyebiliyorsunuz*

bu şekilde örtünenler cehennemlikte

20110316af030253bbb3409e075acaf3fb79e38d.jpg

bunlar mı cennetlik oluyor

images.jpg

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Eskiden bende cevap vermezdim. Vermedikçe abarttı bunlar. Zaten hakaret yasaksa pek cümle kuramaz bu arkadaşlar.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170

Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahrik olan dincilerden kurtulmus olacagiz boylece.
Siz buraya trol için mi geldiniz? Sizi Allaha havale ediyorum. Bu islam düşmanlığı neden?

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahr
Karşı tarafı kışkırtmaya çalışmak, vatanseverliği hakkında fikrin dahi olmayan kişileri başka yere gitmekle tehdit etmek. Siz zaten böylesiniz, kışkırtırsınız, karanlık planlar yaparsınız. Ama kendiniz dahi inanmazsınız ne yaptığınıza. Allah karanlık kalplerinizi açsın sizin.
Ben ongoru yapiyorum genc nufusta ateizm ve deizm orani hizla artiyor. 2013de turkiyedeki musluman sayisinin yuzde 93 den 78 e dustugu aciklandi hizla da artmaya devam ediyor.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
bunların bence dinle alakası yok.hangi kutsal kitapta yada mezehpte kadınların siyah çarşaf giymesi gerektiği yazıyor ?
hem siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki örtünme konusunda samimi olmadığımı söyleyebiliyorsunuz*

Ekli dosyayı görüntüle 45559

Hayır çok basit, İslam'a hizmet edenler nasipse cennetlik, İslam düşmanları cehennemlik oluyor.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550

Defolu düşüncelerinle birlikte kudurmuş olman sana yeter, gelecekte aynı bugün gibi hakaret etmekten başka bir seçeneğin olmayacak, elinden de bişey gelmeyecek, ağlayıp duracan...

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ve sunu da belirteyim bazi genc kizlarimiza cidden uzuluyorum aile baskisiyla carsaf giymeye zorlanan kisiler. Bunu islam adinda yapmalari agri bir igrenclik.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127

Tercih meselesi bu kadar basit. Sanki ne fark varsa. Örtülmesi gereken yerleri örtüyorlar mı sonuç olarak evet. Daha neden Pireyi deve yapıyorsunuz? Karşıt görüşler devamlı haliyle hakarete dönüşüyor. Bundan zevk mi alıyorsunuz acaba?

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170

Ekli dosyayı görüntüle 45561
Tekrar söylüyorum heskes istediğini giyer.
Siyahın nedeni ise mavi yeşil pembe gibi cırtlak renklerin yerine daha az dikkat çektiği için. Çünkü bu insanlar süslenmenin peşinde değil. Kimsenin inancını sorgulayamazsınız.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Siyahın nedeni ise mavi yeşil pembe gibi cırtlak renklerin yerine daha az dikkat çektiği için. Çünkü bu insanlar süslenmenin peşinde değil. Kimsenin inancını sorgulayamazsınız.
Yok onlar her şeyi yapar. Yapınca çağdaş, ilimli, aydın olurlar. Biz ufak bir soru sorsak yobaz,tecavüzcü oluruz. Cahillik ışığı geçiremez sayın "aydınlanamayanlar"

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tercih meselesi bu kadar basit. Sanki ne fark varsa. Örtülmesi gereken yerleri örtüyorlar mı sonuç olarak evet. Daha neden Pireyi deve yapıyorsunuz? Karşıt görüşler devamlı haliyle hakarete dönüşüyor. Bundan zevk mi alıyorsunuz acaba?
benim göz zevkimi ,psikolojimi bozuyor.üzerlerıne gıydıklerı yetmezmişgibi birde yüzlerini neredeyse gözlerını kapatıyorlar.ne buböyle heryer kapkara hayaletlerle dolu
ben fazla açık saçık giyinenlere de karşıyım.insanın görünüş olarak hayvanlardan farklı olması,onlar gibi çıplak olmaması gerektiği düşüncesindeyim

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Tercih meselesi.

Din örtünmeyi emreder.

Erkek ve kadınlar için dışarıda, aile içerisinde, kadınların kadınlar ile birlikteyken vs. gibi durumlarda hangi uzvunu nereye kadar örteceğini belirler.

Kumaşa, kumaşın rengine, kalitesine, türüne bakmaz.
Naylon mu, saten mi, pamuk mu yün mü dinin konusu değildir!

Renk meselesine gelince. Din bir renk de emretmiyor...

Gelgelelim bir gelenekle birlikte oluşmuş bir talep meselesi var...

Geçmişten bu yana siyah renk kullanılmış. Üretim de bundan dolayı ekseriyetle siyah üzerinden devam etmiş.

Sen ister sarı giy ister pembe, ister mor giy ister lacivert.

Bu dinin meselesi değil.

Ha niye siyah giyiyorsun demek de kimsenin haddi değil.
Bu sen neden mavi gömlek giyiyorsun demek kadar saçma.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
inanç derken ?hangi kutsal kitapta yada imamların yazdığı ilmihallerde kadınların KARA çarşaf giymesi gerekti,ği yaradan tarafından emrolduğu yazdığını gösterebilirmisiniz.eğer yazmıyorsa bunun inançla alakası yok demektir

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47
benim göz zevkimi ,psikolojimi bozuyor.üzerlerıne gıydıklerı yetmezmişgibi birde yüzlerini neredeyse gözlerını kapatıyorlar.ne buböyle heryer kapkara hayaletlerle dolu
ben fazla açık saçık giyinenlere de karşıyım.insanın görünüş olarak hayvanlardan farklı olması,onlar gibi çıplak olmaması gerektiği düşüncesindeyim
seninde yorumların göz zevkimi,psikolojimi bozuyor. İftira attığın yetmezmiş gibi neredeyse haklı çıkmaya çalışıyorsun. Nebu böyle her cümlen iftira dolu
Ben senin gibi olan herkese karşıyım. İnsanların aklını kullanıp hayvanlardan farklı olması, akıllıca hareket etmesi düşüncesindeyim.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127

Kimseye de zorbalık yapamayız ya. Bu durumda herkes birbirini idare etsin o zaman yapacak bir şey yok.

justreo

Asistan
Reaksiyon puanı
47

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Yok onlar her şeyi yapar. Yapınca çağdaş, ilimli, aydın olurlar. Biz ufak bir soru sorsak yobaz,tecavüzcü oluruz. Cahillik ışığı geçiremez sayın "aydınlanamayanlar"

valla korku filmi gibi imdb puani 10/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...