Mahmutpaşa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 101
@usain32
Naber ?
Naber ?
Bu da attığım son mesajdır.
Her zaman diri kalacak tek şey İslam'dır. Sorun yok.Dedigim gibi kudurmaya devam edin 10 20 yil sonra yok olacak bu tipler.
Evet Arap ulkelerinde hep diri kalacak tek sey Islamdir ama ayni seyi Turkiye icin soyleyemem maalesef mumkun degil pilinizi pirtinizi toplayip arabistana defolmaniz gerekebilir uzulerek belirtiyorum.Her zaman diri kalacak tek şey İslam'dır. Sorun yok.
birisi çıksa gözünün önünde sliple yada üryan şekilde gezse bundan rahatsız olmayıp BANANE diyebilecekmisin?
Senin gibi ipini koparanlara (SADECE HAKARET İÇİN ÜYELİK AÇIP) biz "kudurun" demiyoruz da sen kim oluyorsun.Dedigim gibi kudurmaya devam edin 10 20 yil sonra yok olacak bu tipler.
Sonra ağlarsınız ülkeyi kutuplaştırdınız diye. Biz vatanımızı dinimizi nerede gerekiyorsa orada savunuruz. Arabistan'da, Türkiye'de, Kore'de.Evet Arap ulkelerinde hep diri kalacak tek sey Islamdir ama ayni seyi Turkiye icin soylemem maalesef mumkun degil pilinizi pirtinizi toplayip arabistana defolmaniz gerekebilir uzulerek belirtiyorum.
Aha kapı orada herkes istediğini giyer rahatsız olan gitmek isteyen daha önce belirttiğim gibi ateist ülkelere gidebilir.Evet Arap ulkelerinde hep diri kalacak tek sey Islamdir ama ayni seyi Turkiye icin soyleyemem maalesef mumkun degil pilinizi pirtinizi toplayip arabistana defolmaniz gerekebilir uzulerek belirtiyorum.
Nerde hakaret etmisim hadi goster bakayim.dSenin gibi ipini koparanlara (SADECE HAKARET İÇİN ÜYELİK AÇIP) biz "kudurun" demiyoruz da sen kim oluyorsun.
Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahrik olan dincilerden kurtulmus olacagiz boylece.Sonra ağlarsınız ülkeyi kutuplaştırdınız diye. Biz vatanımızı dinimizi nerede gerekiyorsa orada savunuruz. Arabistan'da, Türkiye'de, Kore'de.
Karşı tarafı kışkırtmaya çalışmak, vatanseverliği hakkında fikrin dahi olmayan kişileri başka yere gitmekle tehdit etmek. Siz zaten böylesiniz, kışkırtırsınız, karanlık planlar yaparsınız. Ama kendiniz dahi inanmazsınız ne yaptığınıza. Allah karanlık kalplerinizi açsın sizin.Nerde hakaret etmisim hadi goster bakayim.dkudurun kelimesini hakaret anliyorsan bir sey diyemeyecegim.
Siz buraya trol için mi geldiniz? Sizi Allaha havale ediyorum. Bu islam düşmanlığı neden?Nerde hakaret etmisim hadi goster bakayim.dkudurun kelimesini hakaret anliyorsan bir sey diyemeyecegim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahrik olan dincilerden kurtulmus olacagiz boylece.
Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahrSonra ağlarsınız ülkeyi kutuplaştırdınız diye. Biz vatanımızı dinimizi nerede gerekiyorsa orada savunuruz. Arabistan'da, Türkiye'de, Kore'de.
Ben ongoru yapiyorum genc nufusta ateizm ve deizm orani hizla artiyor. 2013de turkiyedeki musluman sayisinin yuzde 93 den 78 e dustugu aciklandi hizla da artmaya devam ediyor.Karşı tarafı kışkırtmaya çalışmak, vatanseverliği hakkında fikrin dahi olmayan kişileri başka yere gitmekle tehdit etmek. Siz zaten böylesiniz, kışkırtırsınız, karanlık planlar yaparsınız. Ama kendiniz dahi inanmazsınız ne yaptığınıza. Allah karanlık kalplerinizi açsın sizin.
Hayır çok basit, İslam'a hizmet edenler nasipse cennetlik, İslam düşmanları cehennemlik oluyor.hala daha soruma cevap alamadım?neden yeşil,beyaz,mavi vsdeğilde siyah çarşaf?
bunların bence dinle alakası yok.hangi kutsal kitapta yada mezehpte kadınların siyah çarşaf giymesi gerektiği yazıyor ?
hem siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki örtünme konusunda samimi olmadığımı söyleyebiliyorsunuz*
bu şekilde örtünenler cehennemlikte
Ekli dosyayı görüntüle 45559
bunlar mı cennetlik oluyor
Defolu düşüncelerinle birlikte kudurmuş olman sana yeter, gelecekte aynı bugün gibi hakaret etmekten başka bir seçeneğin olmayacak, elinden de bişey gelmeyecek, ağlayıp duracan...Nerde hakaret etmisim hadi goster bakayim.dkudurun kelimesini hakaret anliyorsan bir sey diyemeyecegim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Evet defolup gitmek zorunda kalacaksiniz Arabistana din kisvesi altinda cocuklara tecavuz eden kucuk kizlardan tahrik olan dincilerden kurtulmus olacagiz boylece.
hala daha soruma cevap alamadım?neden yeşil,beyaz,mavi vsdeğilde siyah çarşaf?
bunların bence dinle alakası yok.hangi kutsal kitapta yada mezehpte kadınların siyah çarşaf giymesi gerektiği yazıyor ?
hem siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki örtünme konusunda samimi olmadığımı söyleyebiliyorsunuz*
Tekrar söylüyorum heskes istediğini giyer.hala daha soruma cevap alamadım?neden yeşil,beyaz,mavi vsdeğilde siyah çarşaf?
Ekli dosyayı görüntüle 45561
Yok onlar her şeyi yapar. Yapınca çağdaş, ilimli, aydın olurlar. Biz ufak bir soru sorsak yobaz,tecavüzcü oluruz. Cahillik ışığı geçiremez sayın "aydınlanamayanlar"Tekrar söylüyorum heskes istediğini giyer.
Siyahın nedeni ise mavi yeşil pembe gibi cırtlak renklerin yerine daha az dikkat çektiği için. Çünkü bu insanlar süslenmenin peşinde değil. Kimsenin inancını sorgulayamazsınız.
benim göz zevkimi ,psikolojimi bozuyor.üzerlerıne gıydıklerı yetmezmişgibi birde yüzlerini neredeyse gözlerını kapatıyorlar.ne buböyle heryer kapkara hayaletlerle doluTercih meselesi bu kadar basit. Sanki ne fark varsa. Örtülmesi gereken yerleri örtüyorlar mı sonuç olarak evet. Daha neden Pireyi deve yapıyorsunuz? Karşıt görüşler devamlı haliyle hakarete dönüşüyor. Bundan zevk mi alıyorsunuz acaba?
inanç derken ?hangi kutsal kitapta yada imamların yazdığı ilmihallerde kadınların KARA çarşaf giymesi gerekti,ği yaradan tarafından emrolduğu yazdığını gösterebilirmisiniz.eğer yazmıyorsa bunun inançla alakası yok demektirTekrar söylüyorum heskes istediğini giyer.
Siyahın nedeni ise mavi yeşil pembe gibi cırtlak renklerin yerine daha az dikkat çektiği için. Çünkü bu insanlar süslenmenin peşinde değil. Kimsenin inancını sorgulayamazsınız.
seninde yorumların göz zevkimi,psikolojimi bozuyor. İftira attığın yetmezmiş gibi neredeyse haklı çıkmaya çalışıyorsun. Nebu böyle her cümlen iftira dolubenim göz zevkimi ,psikolojimi bozuyor.üzerlerıne gıydıklerı yetmezmişgibi birde yüzlerini neredeyse gözlerını kapatıyorlar.ne buböyle heryer kapkara hayaletlerle dolu
ben fazla açık saçık giyinenlere de karşıyım.insanın görünüş olarak hayvanlardan farklı olması,onlar gibi çıplak olmaması gerektiği düşüncesindeyim
benim göz zevkimi ,psikolojimi bozuyor.üzerlerıne gıydıklerı yetmezmişgibi birde yüzlerini neredeyse gözlerını kapatıyorlar.ne buböyle heryer kapkara hayaletlerle dolu
ben fazla açık saçık giyinenlere de karşıyım.insanın görünüş olarak hayvanlardan farklı olması,onlar gibi çıplak olmaması gerektiği düşüncesindeyim
inanç derken ?hangi kutsal kitapta yada imamların yazdığı ilmihallerde kadınların KARA çarşaf giymesi gerekti,ği yaradan tarafından emrolduğu yazdığını gösterebilirmisiniz.eğer yazmıyorsa bunun inançla alakası yok demektir
Sakinliğinizi tebrik ederim.Kimseye de zorbalık yapamayız ya. Bu durumda herkes birbirini idare etsin o zaman yapacak bir şey yok.
Yok onlar her şeyi yapar. Yapınca çağdaş, ilimli, aydın olurlar. Biz ufak bir soru sorsak yobaz,tecavüzcü oluruz. Cahillik ışığı geçiremez sayın "aydınlanamayanlar"
benim göz zevkimi ,psikolojimi bozuyor.üzerlerıne gıydıklerı yetmezmişgibi birde yüzlerini neredeyse gözlerını kapatıyorlar.ne buböyle heryer kapkara hayaletlerle dolu