bilgisayar geri yükleme yapmıyor

VeronicaTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben internette gezerken yanlış dosya indirmişim dalgınlığıma virüslü çıktı vürüs adı (indian.com - .Hrm) bulaşması durdu ama tam kurtulamadım sanırım baya dosya kaybettim onun yüzünden sistem geri yükliyecektim yüklemiyo yada vürüsü nasıl silcemi bilmiyom acil yardım ederseniz sevinirim bilgisayar açılışta ekran geç geliyo bide

mustafaylcn

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Hangi windows sürümüne geri dönmek istiyorsunuz?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
windows dvd sini tak ve dvd den geri yükleme yapmaya çalış, o zaman büyük ihtimalle olacaktır. kaynak dosyalarına zarar gelmemişse...

VeronicaTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win 7 x64 bit işletim sistemi win dvd/cd yok olsa çoktan format atacaktım yedek alıp

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Yedek al temiz kurulum yap yoksa teker teker kayıt defteri ile uğraşırsın.

VeronicaTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dvd veya cd bulup yada bilgisayarcıya götürüp yedek alıp temiz kurulum yapcam zaten karar veridim artık

Reaksiyon puanı
602
arkadaşlar ben internette gezerken yanlış dosya indirmişim dalgınlığıma virüslü çıktı vürüs adı (indian.com - .Hrm) bulaşması durdu ama tam kurtulamadım sanırım baya dosya kaybettim onun yüzünden sistem geri yükliyecektim yüklemiyo yada vürüsü nasıl silcemi bilmiyom acil yardım ederseniz sevinirim bilgisayar açılışta ekran geç geliyo bide
Virüsler kolay silinmiyor. Windows 10 mu kullanıyorsunuz?