imhotep
Profesör
kasan android değil ara yüz sen anlamamakta ısrar ediyorsun SAMSUNG launcher yapamıyor... kabullen...6 gb ram li Snapdragon 835 li bi cihazın kasma durumunu düşün bide androidin kendi kasmalarını düşün hangisi daha gerçekçi?![]()
kasan android değil ara yüz sen anlamamakta ısrar ediyorsun SAMSUNG launcher yapamıyor... kabullen...6 gb ram li Snapdragon 835 li bi cihazın kasma durumunu düşün bide androidin kendi kasmalarını düşün hangisi daha gerçekçi?![]()
Ben uygulamadan atıyor diyorum sen kasıyo diyosun anlamak istemiyosun.Şuanda experince arayüzü kadar işlevsel özellik olarak bol bi arayüz yoktur eminim arayüz şişme yapmıyor eski Touchwiz desen anlardım ama experince yağ gibi akıyorkasan android değil ara yüz sen anlamamakta ısrar ediyorsun SAMSUNG launcher yapamıyor... kabullen...
sende oreo uyumsuz uygulamayı kullanıyorsun sonra atıyor diyorsun... sorun uygulamadan...Ben uygulamadan atıyor diyorum sen kasıyo diyosun anlamak istemiyosun.Şuanda experince arayüzü kadar işlevsel özellik olarak bol bi arayüz yoktur eminim arayüz şişme yapmıyor eski Touchwiz desen anlardım ama experince yağ gibi akıyor
İnstagramdan bahsediyorum herkesin en çok kullandığı uygulama.Neyse benim derdim kötülemek değil konu gereksiz uzadısende oreo uyumsuz uygulamayı kullanıyorsun sonra atıyor diyorsun... sorun uygulamadan...
instagramda sıkıntılı olduğundan çalıştığına şükret...İnstagramdan bahsediyorum herkesin en çok kullandığı uygulama.Neyse benim derdim kötülemek değil konu gereksiz uzadı
Böyle güzelim cihazda böyle hatalar olunca insan ister istemez sinir oluyo geliştiricilerin instagrama yüklenmesi gerek ekran formatı değişti instagramda hikayeler tam görünmüyor bunların düzelmesi lazıminstagramda sıkıntılı olduğundan çalıştığına şükret...
instagram uygulamasını geliştirenler SAMSUNG sevmiyor olmalı ki uyumsuz olduğundan belli oluyor...Böyle güzelim cihazda böyle hatalar olunca insan ister istemez sinir oluyo geliştiricilerin instagrama yüklenmesi gerek ekran formatı değişti instagramda hikayeler tam görünmüyor bunların düzelmesi lazım
Ben hala diyorum heryerde dedim replika X bunlar diyeya X e pişmanlık demekten hala vazgeçmeyenler mi varpiyasa X çakması telefonlar ile doldu taşıyor yakında normal telefon kalmayacak anlamadığım nokta X çıktığı zaman o ne ya çentik falan böyle telefon mu olur para buna mı verilir diyenler diğer markalarda olduğu zaman ooooo çok güzel olmuş süper hemen alınır X den daha güzel diye söylüyorlar geçen geçen mi 8 tanıtıldı yorumları okuyorum oooo çok güzel olmuş X den daha güzel ya bırak allah aşkına adam aynısını kopyalamış bari ufak tefek değişiklik yapsaydın
ama şakşakçıları da aynı ne dersin
![]()
Lg 4400 den telefon çıkarıyor huawei 4999 tl telefon çıkarıyor bunlara rağmen x e 4-4.5 bin tl fiyat biçilmeside haksızlık olur bence fiyat konusunda heps gereğinden pahalı ona sözüm yok tabi kiX için söylediklerimi geri alıyorum daha öncesinde pişmanlık demiştim düşününce haksızlık ettiğimi düşündüm ama hala 6000 Tl lik telefon olduğunu düşünmüyorum max 4000 4500.
Sende haklısın aslında elin huawei 5000 tl fiyat biçiyorken apple neden 6000 tl fiyat biçmesin ama en azından 5300 5400 falan olsaydı milletin gözüne daha iyi gözükürdü.Ben sana söyleyim şuan da p20 pronun ederi 4000 s9 plusın 4600 4700 civarı Note 8 'in 4400 4500 arası iphone x 'in 4400 4500 arası maksimum bu fiyatlarda olması lazım benim görüşüm bu yöndeLg 4400 den telefon çıkarıyor huawei 4999 tl telefon çıkarıyor bunlara rağmen x e 4-4.5 bin tl fiyat biçilmeside haksızlık olur bence fiyat konusunda heps gereğinden pahalı ona sözüm yok tabi ki
Bunlar bile çokta işte malesef durum buSende haklısın aslında elin huawei 5000 tl fiyat biçiyorken apple neden 6000 tl fiyat biçmesin ama en azından 5300 5400 falan olsaydı milletin gözüne daha iyi gözükürdü.Ben sana söyleyim şuan da p20 pronun ederi 4000 s9 plusın 4600 4700 civarı Note 8 'in 4400 4500 arası iphone x 'in 4400 4500 arası maksimum bu fiyatlarda olması lazım benim görüşüm bu yönde
Ülke şartlarını düşünürsek en iyi ihtimal bunlar maalesefBunlar bile çokta işte malesef durum bu
Format atın cihazınıza normal değilkasma ve uygulama geçişleri donmalar oluyor sizin kullandığınız telefonda da oluyor mu? ( kendi uygulamalarında bile oluyor)
iphone X' e 6100 tl verip aldım 5s den geçtim telefon halen stabilize çalışmıyor yazılımsal bir sorun halen nasıl çözülmez kasma ve uygulama geçişleri sorunlu apple destek yardımı almama rağmen ilgilenilmedi. keşke 8 alsaydım çok pişman oldum.
1 sene olacak haylen yazılımı düzeltemedilerkasma ve uygulama geçişleri donmalar oluyor sizin kullandığınız telefonda da oluyor mu? ( kendi uygulamalarında bile oluyor)
iphone X' e 6100 tl verip aldım 5s den geçtim telefon halen stabilize çalışmıyor yazılımsal bir sorun halen nasıl çözülmez kasma ve uygulama geçişleri sorunlu apple destek yardımı almama rağmen ilgilenilmedi. keşke 8 alsaydım çok pişman oldum.
Usta acilen ios beta12 yüklekasma ve uygulama geçişleri donmalar oluyor sizin kullandığınız telefonda da oluyor mu? ( kendi uygulamalarında bile oluyor)
APPLE'a bağlı tamamen ne zaman o saçma fiyat politikasından vazgeçerse ne zaman hızlı şarj desteği veripte adaptörünü yanında ücretsiz verirse ve IOS işletim sistemini biraz daha bağlayıcı yaparsa o zaman IOS sisteminden çok fazla sıkıldım çünkü beni şaşırtacak bir şeyi yok. S9+ A geçiş yaptım youtube wp tarayıcı hepsini kullanabiliyorum aynı anda youtubeden video acıp instagramda story atabiliyorum. bunlar hayatı resmen kolaylastırıyor. iphone varken gerek yok diyordum ama bayagı geregi varmıs. bunları 2010'dan beridir iphone kullanıcısı olarak söylüyorum.Günün birinde tekrar iphone almayı düşünürmüsün peki yoksa bidahaki samsung telefonamı geçersin
Bu zamana kadar bütün telefonlarım iPhone oldu. Bu zamana kadar iPhone cihazlarımın hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Sadece iPhone 6 Plus cihazımda ses tuşlarının oradan hafif bir bükülme oldu o kadar (elektronik cihazlarda sorunlar çıkabilir normaldir ki Samsung gibi büyük bir devin de Note 7 faciasını hepimiz biliyoruz). Bükülme problemi alüminyum serisinden kaynaklıymış ve o sorunu da iPhone 7 ve 7 Plus’ta düzelttiler. Bir kere Note 5 alıp Android’i denemek istedim ancak alışamayıp jet hızıyla tekrar iPhone’a döndüm. iPhone’a dönmemin sebebi Android’e alışamadığım içindi, kesinlikle Android kullanan markaları veyahut Android sistemini kötülemedim, kötülemem. Hepsinde bir emek var, ikisi de farklı sistemler. Herkes ihtiyaç ve beğenisine göre seçim yapar kullanır. Markalara veya Android’e veya iOS’a çöp vb. tanımları yapmanız tamamen cahilliktir, bencilliktir.
iPhone X ilk çıktığında 2 adet aldım. İlk çıktığı vakitten beri kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım; ne donanımsal ne de yazılımsal. Karşılaşanlar olabilir mi evet, ben de olabilirdim. Sonuçta elektronik bir cihaz ve insan yapımı; elbet hatalar olabilir ki garanti bunun için var. Tasarımındaki en eleştirilen kısım olan çentik tamamen kişisel bir kullanıcı deneyimidir. Hoşlanmayanlar olabilir. Yorumunu söylersin, beğenmezsin ayrı ama saçma sapan sözler etmeniz hoş değil.