Kızlar neden göbeği açık gezer?

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Yaz vakti geldi artık kızlar göbeği açık gezer oldu peki ya neden? Merak konusu herhangi bi şekilde sapıklık konusu yok
Evet tartışma başlasın

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Gösteriş
Kadınların her işi gösteriş
1 saat makyaj yapandan ne bekliyorsun??

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Valla öyleleride var ustam ama hakikaten gösteriş diye genellememek lazım ??
Şöyleki güzel görünmek için yapanda var
Dikkatleri üzerine çekmeye çalışanda var
En nefret ettiğim tipler öyle kızlar

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Şöyleki güzel görünmek için yapanda var
Dikkatleri üzerine çekmeye çalışanda var
En nefret ettiğim tipler öyle kızlar
Güzel görünmek için gezenler zaten güzel görünmüyor onu bende sevmiyorum

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Çok basit bir cevabı var. Size ne yahu?
Merak etmek diye bi şey var insanlar bi şeyi merak edebilir bende merak ettim düşündüm sebep bulamadım insanlara sordum bunda bi sakınca görmedim

Edit: Yazım hatası

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Bu konu birazda dedikoduya giriyor aman dikkat?

Reaksiyon puanı
5,171
Sen saçını neden tarıyorsun. Dışarı çıkarken neden düzgün giyiniyorsun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o bişey değil şortlar kısalsın hele...

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Çok basit bir cevabı var. Size ne yahu?
Merak etmek diye bi şey var insanlar bi şeyi merak edebilir bende merak ettim düşündüm sebep bulamadım insanlara sordum bunda bi sakınca görmedim

Edit: Yazım hatası
Hocam sorduğun soru bana biraz art niyetli gibi geldi belki de öyle değilsindir bilmiyorum yanlış anlama. Ama hoşlanmıyorsan bakmazsın bu kadar basit şahsen ben de 100 kilo kızların göbeklerini açmasını beğenmiyorum ama aynı zamanda 3 gün fitnessa giden elemanların sokakta üzerlerine yapışan atletle gezmelerini de sevmiyorum. Ama sorgulamıyorum görünce kafamı çeviriyorum çünkü herkes istediğini giymekte özgür

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Moda olan her şey yapılır.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Hocam sorduğun soru bana biraz art niyetli gibi geldi belki de öyle değilsindir bilmiyorum yanlış anlama. Ama hoşlanmıyorsan bakmazsın bu kadar basit şahsen ben de 100 kilo kızların göbeklerini açmasını beğenmiyorum ama aynı zamanda 3 gün fitnessa giden elemanların sokakta üzerlerine yapışan atletle gezmelerini de sevmiyorum. Ama sorgulamıyorum görünce kafamı çeviriyorum çünkü herkes istediğini giymekte özgür
Asla art niyet yok sadece cidden baya uzun zamandır kafa yorduğum konuydu çıkmaza girdim sorayım dedim

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Asla art niyet yok sadece cidden baya uzun zamandır kafa yorduğum konuydu çıkmaza girdim sorayım dedim
Bu kadar kafanı yormaya değecek bir şey değil bence :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
forumda konusu açılacak kadar dikkat çeken bir eylem ise amacını fazlasıyla yerine getiriyor demektir.

"bir kadın, arkadaşına sormuş, erkeklerden telefon numarasını istemenin taktiği nedir diye, arkadaşı demişki, git direk iste, tc numarasına kadar verir zaten" :D

yani kadın ne yapsa dikkat çeker, çünkü erkeğin zaafı var.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Bu kadar sıradan bir şeyi bu kadar fazla uzatmak saçma. Bazı şeylerin belli bir sebebi yoktur...
Şimdi şu da var ustam biliyorum saçma ama o kadar fazla insan böyle geziyor ki artık benden yaşça 8 yaş aşağıda kız bil böyle gezer olmuş bende bunları göre göre artık sebepsizce merak eder oldum

---- Mesajlar birleştirildi ----

forumda konusu açılacak kadar dikkat çeken bir eylem ise amacını fazlasıyla yerine getiriyor demektir.

"bir kadın, arkadaşına sormuş, erkeklerden telefon numarasını istemenin taktiği nedir diye, arkadaşı demişki, git direk iste, tc numarasına kadar verir zaten" :D

Gördüğüm en mantıklı yorumlarından biriydi ustam

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
5,171
Şimdi şu da var ustam biliyorum saçma ama o kadar fazla insan böyle geziyor ki artık benden yaşça 8 yaş aşağıda kız bil böyle gezer olmuş bende bunları göre göre artık sebepsizce merak eder oldum
Bunun sebebini onlarda sorsan onlarda bilmez. Bu senin şort giyen gibi bir şey.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
En mantıklı açıklama.
Evet moda diye çuvalla bile gezerler?

?????? bu iyiydi??

Son düzenleme:

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Evet moda diye çuvalla bile gezerler?

?????? bu iyiydi??

Çuvalla bile gezmelerini geçtim deselerki yeni moda da tamamen çıplak gezeceksiniz öyle yapacak kızlar bile çıkacaktır ??

Reaksiyon puanı
5,171

Yanlış sularda yüzüyorsun:D

Şimdi bir feminist çıksa kadınlar erkeklerin ilgisini çekmek için yaşamaz diye başlayan bir paragraf yazsa yeridir:)

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
İstediğiniz kadar özgürlük deyin bunun adına yine de bakınca iğreniyorum.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Yanlış sularda yüzüyorsun:D

Şimdi bir feminist çıksa kadınlar erkeklerin ilgisini çekmek için yaşamaz diye başlayan bir paragraf yazsa yeridir:)
Forumda feminist varmı ama en büyük soruda o ?