Samsung Galaxy S9 ve S9+ Kullananlar Kulübü

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bu gün bayağı yoğun kullandım arkadaşlar, wifi ve gps kapalı güç tasarrufu filan açık değil. Git gide memnuniyetim artıyor.
32c3eb74d4a55c08dc2fd8928b119b4d.jpg
Beklediğimden de daha uzun vadeli bir deneyim elde etmişsiniz.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Şu bir gerçek, kullandıkça cihazın batarya performansı artıyor. İlk alıp bir gün içinde kimse değerlendirme yapsın. 5-10 gün içinde verimde gözle görülür bir artış oluyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Şu bir gerçek, kullandıkça cihazın batarya performansı artıyor. İlk alıp bir gün içinde kimse değerlendirme yapsın. 5-10 gün içinde verimde gözle görülür bir artış oluyor.
Peki ya ısınma noktasında nasıl? İlk aldığınızda kullandığınızda acayip ısınma tarzı bir sorunla karşılaştınızmı?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Peki ya ısınma noktasında nasıl? İlk aldığınızda kullandığınızda acayip ısınma tarzı bir sorunla karşılaştınızmı?
Isınma sadece güncelleme yaparken oda belli belirsiz. Oyun oynamıyorum ama canlı yayın yaptığım oldu 30 dk kadar bariz bir ısınma yok. Samsung yazılımsal olarak eskisine göre baya toparladı. Bir kaç yıl sonra google play market konusunda da bazı adımlar atar çöplük olmaktan kurtarır ise İOS tamamen son verebilirim. İnanın sıkı bir İphone kullanıcısı olarak bile cihazdan ciddi memnunum. İOS den vazgeçtim mi hayır, çünkü bazı uygulamalarım var Android için yazılmayan. Onuda tabletten hallediyorum. Şimdilik herşey yolunda.

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Ben bugün servise değişim isteğiyle verdim s9 u İki buçuk saat ekran ancak alıyorum pilimde bir sıkıntı var Su görmemesine rağmen sarjda nem var gibi bir şey çıkıyordu ekranda Bakalım ne olacak Senin telefona maşallah kıymetini bil

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ben bugün servise değişim isteğiyle verdim s9 u İki buçuk saat ekran ancak alıyorum pilimde bir sıkıntı var Su görmemesine rağmen sarjda nem var gibi bir şey çıkıyordu ekranda Bakalım ne olacak Senin telefona maşallah kıymetini bil
Bendeki Plus bu arada. Umarım en kısa zamanda probleminiz çözülür ve rahat rahat kullanırsınız cihazınızı.

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Plus için bile çok iyi süreler İnşallah bakalım ne cevap gelecek Bu arada google pixel 2 xl kullanmaya başladım çokda rahat ettim Android P yide yükledim miss gibi Artık dönmem s9 a sanmıyorum S10 a bakıcaz artık hayırlısı

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Plus için bile çok iyi süreler İnşallah bakalım ne cevap gelecek Bu arada google pixel 2 xl kullanmaya başladım çokda rahat ettim Android P yide yükledim miss gibi Artık dönmem s9 a sanmıyorum S10 a bakıcaz artık hayırlısı
O cihaz Androidin İphone en üst seviyelerde kullanmak gerçekten güzeldir. 9.0 ile Pixel pili harikalar sunuyormuş .Öyle duydum.

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
P gerçekten güzel olmuş tepkiler beta olmasına rağmen çok hızlı Pil yeni adaptif özelliği ile bir iki haftaya daha iyi olacaktır Yine de şu anda 7 saat civarı ekran alıyorum Saf android ilk defa kullanıyorum meğer ne kadar sade ne kadar yeterliymiş Ben çok memnun kaldım Pixel3 bile düşünebilirim ekimde sanırım olacak çıkışı

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
P gerçekten güzel olmuş tepkiler beta olmasına rağmen çok hızlı Pil yeni adaptif özelliği ile bir iki haftaya daha iyi olacaktır Yine de şu anda 7 saat civarı ekran alıyorum Saf android ilk defa kullanıyorum meğer ne kadar sade ne kadar yeterliymiş Ben çok memnun kaldım Pixel3 bile düşünebilirim ekimde sanırım olacak çıkışı
9.0 S9+ Plus Öyle veya böyle alır. Bu cihaza da yakışır.

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Mutlaka yakışır ama çok hızlı alabileceğini sanmıyorum dostum Experience baya bir geliştirme dolu olduğu için bunların uyarlanması zaman alacaktır

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Iphone 7 plustan S9+ a geçiş yaptım telefonu daha dogru düzgün alamadım fakat el tutuş hissiyatı olarak ekran kasa oranında apple a göre çok iyi lakin sosyal medyalara girdiğim de instagram facebook sanki 100 tl lik telefonların ekranları gibi kalitesiz gözüküyor instagramda story çektiğimde ise tost makinasından çekim yapılmış gibi androidlerde bunun oldugunu biliiyorm lakın s9+ gibi amiral gemide beklemezdim açıkçası

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Iphone 7 plustan S9+ a geçiş yaptım telefonu daha dogru düzgün alamadım fakat el tutuş hissiyatı olarak ekran kasa oranında apple a göre çok iyi lakin sosyal medyalara girdiğim de instagram facebook sanki 100 tl lik telefonların ekranları gibi kalitesiz gözüküyor instagramda story çektiğimde ise tost makinasından çekim yapılmış gibi androidlerde bunun oldugunu biliiyorm lakın s9+ gibi amiral gemide beklemezdim açıkçası
S9 ile değilde bu yazılım geliştiricilerle alakalı. Android Model sayısı fazla olduğu için uygulamalarda bu tarz problemler olması doğal. Samsung BADA ya da TİZEN üzerine düşseydi, kendine ait bir eko sistem oluştursay dı Apple yanına varamazdı. Her zaman derim Apple da yazılım, Samsung da ise Donanım alırsınız.

osoztok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,
30 mart 2018 tarihinde Teknosa'dan Samsung Galaxy s9 plus satın aldım. Aldığımdan beri telefonu yüzde 5 e düştüğünde kapalı şarj ediyorum, şarj olurken kullanmıyorum; yani şarj sıkıntısı yaşamamak için elimden geleni yapıyorum ama telefonun şarjı bir türlü beklentimi karşılamıyor.Telefonu güç tasarrufu modunda bile kullanırken 6 saatte %50 oluyor, abimde Iphone X var ve telefonunu çok yoğun kullanıyor; yüzde 50 ile gece 12 yi buluyorum diyor. Dün bir Samsung mağazasına uğrayıp anlattım; pilinizde kesinlikle sorun var dedi.Servise gidip telefonumu şoklayın dememi söyledi, o zaman pil düzelirmiş.Bu kadar yeni bir telefonda pilin bu şekilde bitmesi sizce normal mi?Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Bu ekran süresini 10 saatte aldım, sizce normal mi?10 saatte yüzde 9'a düşmesini ve ekranın aktif kullanım süresini yorumlar mısınız? Screenshot_20180511-195157_Settings.jpg

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Sanırım s9 kullanıyorsun Bende bundan muzdariptim Tabii ki kötü süreler

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Açıkcası hiç iyi değil ben Note 8 de 5 6 saat ekran süresi alıyorum ya senin telefonda bi sıkıntı var yada bütün s9 lar böyle

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Yaklaşık üç gündür s9+ kullanıyorum son amiral gemi olmasına rağmen hafif takılmaları var şarj konusunda sabah 10 da çıkarıp gece 1.30 a kadar şarjım idare etti üstelik gün içerisinde hiç şarj etmeden instagram facebook gibi uygulamalara girince tuhaflasiyor sanki 100 tl lik telefon gibi story çekimleri ios a göre çok kötü

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Yaklaşık üç gündür s9+ kullanıyorum son amiral gemi olmasına rağmen hafif takılmaları var şarj konusunda sabah 10 da çıkarıp gece 1.30 a kadar şarjım idare etti üstelik gün içerisinde hiç şarj etmeden instagram facebook gibi uygulamalara girince tuhaflasiyor sanki 100 tl lik telefon gibi story çekimleri ios a göre çok kötü
Bu dediğiniz instagram kusuru telefonun değil yazılımın suçu, resmen İOS de sunduklarını androide vermiyor. Bir çok teknoloji kanalı bahsetti. Ben sadece resim ve video paylaşıyorum, hikayeyi hiç kullanmadım. Ama haklısınız. Bu arada resimleride videoyuda kendi kamerası ile çekip sonra intagrama atıyorum.

Takılma konusunda cihazınızı güncellemelerden sonra sıfırlamayı unutmayın. Bendeki İp8 Plustan daha akıcı ve seri inanın.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Bu dediğiniz instagram kusuru telefonun değil yazılımın suçu, resmen İOS de sunduklarını androide vermiyor. Bir çok teknoloji kanalı bahsetti. Ben sadece resim ve video paylaşıyorum, hikayeyi hiç kullanmadım. Ama haklısınız. Bu arada resimleride videoyuda kendi kamerası ile çekip sonra intagrama atıyorum.

Takılma konusunda cihazınızı güncellemelerden sonra sıfırlamayı unutmayın. Bendeki İp8 Plustan daha akıcı ve seri inanın.
Yaklaşık 10 dakika önce guncelledim sıfırlama derken nereyi sıfırlayacağım uygulamalar vs gitmez dimi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru

İşin kötü tarafı Instagram, facebook, ve whaatsap yüklü olarak geliyor Samsung cihazlarda daha da kötüsü gear vr ve Facebook'un oculusu ortak projeler
Telefon firmalarından Samsung kadar çok giriş yapılan ve o kadar çok para kazandıran bir firma yoktur Facebook'a

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68

Yaklaşık 10 dakika önce guncelledim sıfırlama derken nereyi sıfırlayacağım uygulamalar vs gitmez dimi ?
Gidecektir yedeklerinizi alıp bir bilgisayara telefonunuzu tekrar fabrika ayarlarına bir kez sıfırlayın. OTA güncellemelerinde bence 2 güncelleme ardından bir kez sıfırlamak tam performans verir. Şöyleki ben İphone güncelleme geldiğinde bile DFU modda bilgisayardan atarım. Yedekten yükleme yapmam ve yeniden herşeyi hazırlarım erinmeden. İnanın hem İOS hemde ANDROİD için gerekli ve yapılmalı eski sürüm kalıntılarını sıfırlayıp yeni sürümü hatasız kullanmış olursunuz.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Fotoğraf veya video çekerken bissürü ayar gözüküyor bunu nasıl yapacağız ? :/

AsmTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
S9 kullanan arkadaşlar deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirim

osoztok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Merhaba, servisten cevap geldi mi?Ben de Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm, önce servise gönderin dediler.Güç tasarrufu modunda bile 3 saat ekran süresi alamıyorum. Telefonu yeni aldığım için de pil değil, cihaz değişimi talep edeceğim.
Bir de tavsiye edeceğiniz bir yetkili servis var mı?Ben Manisa'da oturuyorum, kendim İzmir'e mi götüreyim yoksa İstanbul'da bir servise mi göndereyim?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Arkadaşlar nasıl sizce

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180515-214557_Settings.jpg
    Screenshot_20180515-214557_Settings.jpg
    42.1 KB · Görüntüleme: 567