• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şah Çekmeden Mat ?

Unknown User

Profesör
Emektar
Satrançta ilk defa başıma böyle birşey geldi, oynama sırası siyahta ama hiç oynayamıyor. Mümkün olan tek taş şahı oynatmak, ama nereye oynarsa oynasın mat olacak. Fakat şu an şah çekmemiş oluyorum. Bu durumda şah çekmeden mat mı etmiş oluyorum :D

88fc12ff60d9e5a5daca519d1de90c43.jpg

Satrançta ilk defa başıma böyle birşey geldi, oynama sırası siyahta ama hiç oynayamıyor. Mümkün olan tek taş şahı oynatmak, ama nereye oynarsa oynasın mat olacak. Fakat şu an şah çekmemiş oluyorum. Bu durumda şah çekmeden mat mı etmiş oluyorum :D

Maç pat olmuş. Şah sıkışınca berabare kalmış oluyorsun.

Maç pat olmuş. Şah sıkışınca berabare kalmış oluyorsun.

Haydaa ben beyazım, bu durum benim için çok saçma olmaz mı o kadar şey etmişim :D :D

Güzel galibiyet olmuş :D
Bende uzun zamandır oynamıyorum canım çekti şimdi :D

Google playda vardı bir tane Chess bilmem ne diye Satranç online uygulaması. Bir ara toplanırız yaparız bir şeyler :D

Toparlanın bakalım kimler var oynayan ona göre bir oyun buluruz ihtiyacımızı karşılayan