soner egüz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
J7 prime aldım arkadaşta j7 core var 7.0 olarak geldi Android sürümü, benim telefon ne zaman güncellenecek 7.0 ı bekliyorum
Evet biliyorum ama hala marshmellow gösteriyor bunun sebebi neyJ7 Prime nougat güncellemesi aldı. Bir daha kontrol edin.
Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncelleştirmeye gir ve kontrol et.Evet biliyorum ama hala marshmellow gösteriyor bunun sebebi ney
Girmiştim sen dedin diye bidaha girdim zaten en güncel diyorAyarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncelleştirmeye gir ve kontrol et.
Telefonu Türkiyeden mi aldınız?
Bunu yaparsam bana bir zararı olurmuFirmware download for Galaxy J7 Prime SM-G610F
Buradan J7 Prime için istediğin bir ülkenin Android 7 Stock Rom'unu indirip kurabilirsin. Beklemek istemiyorsan öyle yap.
Eğer doğru model için doğru Rom'u kurarsan ve kurulum sırasında hata yapmazsan olmaz, bu sitedekiler Orjinal Rom zaten. Ben çok kez kurdum.Bunu yaparsam bana bir zararı olurmuFirmware download for Galaxy J7 Prime SM-G610F
Buradan J7 Prime için istediğin bir ülkenin Android 7 Stock Rom'unu indirip kurabilirsin. Beklemek istemiyorsan öyle yap.
AnladımEğer doğru model için doğru Rom'u kurarsan ve kurulum sırasında hata yapmazsan olmaz, bu sitedekiler Orjinal Rom zaten. Ben çok kez kurdum.
Eğer nasıl kuracağını bilmiyorsan internette ayrıntılı bir şekilde anlatımı var. Çok uzun bir işlem değil zaten. (Ancak bir şey olursa da sorumluluk benim değil tabiki)