Yolunu gözlediğim android sürümü

soner egüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
J7 prime aldım arkadaşta j7 core var 7.0 olarak geldi Android sürümü, benim telefon ne zaman güncellenecek 7.0 ı bekliyorum

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
J7 Prime nougat güncellemesi aldı. Bir daha kontrol edin.

soner egüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncelleştirmeye gir ve kontrol et.
Telefonu Türkiyeden mi aldınız?
Girmiştim sen dedin diye bidaha girdim zaten en güncel diyor
Evet türkiyeden aldım aldığım yer zamana bırak gelir dedi ama bu öyle bişey mi ha deyince olmuyormu

Plamekrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Firmware download for Galaxy J7 Prime SM-G610F

Buradan J7 Prime için istediğin bir ülkenin Android 7 Stock Rom'unu indirip kurabilirsin. Beklemek istemiyorsan öyle yap.
Bunu yaparsam bana bir zararı olurmu
Eğer doğru model için doğru Rom'u kurarsan ve kurulum sırasında hata yapmazsan olmaz, bu sitedekiler Orjinal Rom zaten. Ben çok kez kurdum.

Eğer nasıl kuracağını bilmiyorsan internette ayrıntılı bir şekilde anlatımı var. Çok uzun bir işlem değil zaten. (Ancak bir şey olursa da sorumluluk benim değil tabiki)

soner egüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Eğer doğru model için doğru Rom'u kurarsan ve kurulum sırasında hata yapmazsan olmaz, bu sitedekiler Orjinal Rom zaten. Ben çok kez kurdum.

Eğer nasıl kuracağını bilmiyorsan internette ayrıntılı bir şekilde anlatımı var. Çok uzun bir işlem değil zaten. (Ancak bir şey olursa da sorumluluk benim değil tabiki)
Anladım
Dün aldım telefonu birsüre daha bekleyip dediğini yaparım, zaten başkada çarem yok gibi