Iphone Teknik Servisi Hakkında

Huseyinhank

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler 6s plus kullanıyorum.Hoparlörün bir kısmından ses gelmiyor ve ön kamera mikrofonu arızalı.Şöyle bi sıkıntı var ekranı kırık.Teknik servise göndersem herhangi bi destek alabilir miyim yoksa direk ekran kırık olduğu için ücretli ekran değişimi mi talep edilir? Daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İyi günler 6s plus kullanıyorum.Hoparlörün bir kısmından ses gelmiyor ve ön kamera mikrofonu arızalı.Şöyle bi sıkıntı var ekranı kırık.Teknik servise göndersem herhangi bi destek alabilir miyim yoksa direk ekran kırık olduğu için ücretli ekran değişimi mi talep edilir? Daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar
Cihazınızı ilk önce kontrol ederler eğer sıkıntı değişim yapılmadan değişirse ve garantisi varsa bi ihtimal ücret ödemezsin ama düşmeyle alakalıysa ve parça değişimi olmazsa direk ücret yansıtılar ve yeni bir cihaz verebilirler.

metetayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-2 hafta önce başıma geldi 6s şarj problemim vardı sol üst köşesinde ufak bi çatlak mevcuttu ekran değişimini onaylamazsan kesinlikle servise göndermiyorlar 700 tl gibi bi ücreti onaylıyorsun sıfır cihaz gönderiyorlar apple direk kendisiylede canlı yazışma yaptım onlarda aynı cevabı verdiler sonuç olarak ekran değişim ücretini ödüyorsun sıfır cihaz gönderiyorlar

kadirokcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde benimde başıma gelmişti iphone7 plus 128 gb cihazımın ekranı kırılmıştı dışardan çin ekranı taktırıp çok ucuza halletmiştim. Daha sonra home tuşu bozuldu bende zorlu genius dan randevu aldım cihazımı verdim 3 saat sonra yeni ekran yeni home tuşu takıp vermişlerdi hiçbir ücret ödemeden. Benim şansıma ekranın orijinal olup olmadığını dikkat etmemiş olabilirler yada hiç bakmıyor olabilirler denemekte fayda var bir şey kaybetmezsin.