- Reaksiyon puanı
- 25,614
Football Manager 2017 benim oynadığım.Şuan 2018 sürümü var en yenisi olarak.Oyunun adı nedir?
Football Manager 2017 benim oynadığım.Şuan 2018 sürümü var en yenisi olarak.Oyunun adı nedir?
Çünki ucuz ve aynı bağımlılık ile almaya çalışıyor zorla telefon aldırmanın manası yok kullanıcının canı neyi isterse hangisi hoşuna giderse onu alır bu kadar basitTelefon piyasası çok saçma bir hal aldı iPhone 6S'in piyasadan silinmesi gerekiyorken hala önerenleri görünce kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Kutusundan şeffaf kılıf çıktı OnePlus falan yazıyor kenarında o takılıAlakasız ama attığın fotoğraflarda alttaki shot on OP yazısını görünce kıskanıyorum.Kılıf falan tak nazar değmesin
Hayırlı geceler.Hayırlı Geceler
Bu şerefsizler artık burnumuzum dibinde. Benim yakinimin başına gelmez dememeli. Ben arkadaşımla konuşurken takip edildiğini söylemişti. Bende gerekirse sana deli desinler umursama evine gitmeden caddeye yakınken bağır gitsin adam dedim. Adam farkedildiğini anlayınca koşarak kaçmış. Böyle bir şey olduğunda korktuğunu belli etmek yerine karşıdakini korkutmak önemli.
Hep derim şunu yapan bir adam karşıma çıksa da arkadaşlarla birlikte şöyle sağlı sollu linç etsekBu şerefsizler artık burnumuzum dibinde. Benim yakinimin başına gelmez dememeli. Ben arkadaşımla konuşurken takip edildiğini söylemişti. Bende gerekirse sana deli desinler umursama evine gitmeden caddeye yakınken bağır gitsin adam dedim. Adam farkedildiğini anlayınca koşarak kaçmış. Böyle bir şey olduğunda korktuğunu belli etmek yerine karşıdakini korkutmak önemli.
Ama kar yok sürekli yağmursoğuk iyidir...
kuraklık omasın da...Ama kar yok sürekli yağmur
Doğru düzgün yaşmadığı için bu aralar herkes hastakuraklık omasın da...
Of ya ne güldüm
Sadece Grand Master'lar böyle savunabilir LULOf ya ne güldüm
çok prison break izlemiş onda michael scofield yapınca 5 yıl ceza almıştı...
Vay be ne dırdırmış