eronis
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,382
Bu muhabbetten sonra psikolojin kaldıracak mı ?Fırsat olsun kurup göndereceğim hehe.
Bu muhabbetten sonra psikolojin kaldıracak mı ?Fırsat olsun kurup göndereceğim hehe.
Tabii. Bu muhabbet beni daha da motive etti. Artık ilk kez bir dağıtımın kurulumunda çakrays diye bağırarak ritim tutacağım. Bu hazzı tutmaya değer.Bu muhabbetten sonra psikolojin kaldıracak mı ?
Antergos kullanıyorum. Ama hiç KDE kurmaya çalışmadım. Google nasıl patron oluyor da, bu kadar kötü bir masaüstü ortamı çıkarabiliyor? SUSE ile Canonical bozuyor galiba. Uygulamalarına lafım yok. Çok kaliteli uygulamaları var çünkü.Manjaro ve Antergos'un KDE'sini baya övüyorlar
Kaynak: https://youtu.be/XmfCBNeGauk?t=6m3s
Quidsup çok uzun zamandır KDE kullanan bir arkadaş. Bu arkadaş KDE'den anlar ve yuvarlanan dağıtımlarda Antergos'un KDE'sini beğendiğini söylüyor![]()
Olay şu, KDE çok deneysel şeyleri masaüstünde deniyor. Sürekli yenilir peşindeler. Adamlar bir yenilikle başka bir yeniliğin bug'unu çözüyorlar. Bir sürüm çıkarıp önce bütün bug'larından arındırarak kararlı sürüm diye sunmuyorlar. KDE bu yüzden belli başlı dağıtımlar dışında çok kararız ve o dağıtımlarda kararlı olmasını da dağıtıma borçluyuz. Arch, geliştirici ne veriyorsa onu verir. openSUSE'de KDE kararlı olabilir, Debian'da yada Cent OS, hatta Fedora sürümlerinde oldukça kararlı olabilir ama bunu biz o dağıtıma borçluyuz. KDE takımına değil. Dağıtımlar yamalıyorlar, sistemlerine entegre ediyorlar falan. KDE'nin derdi çok işlevsel, güçlü bir grafik arayüz çıkarmak ama bunu yaparken kararlılığı unuttuğu için rakibi GNOME ona sağlamlık konusunda tozunu yutturdu. Her bir kaç ayda bir yeni GNOME sürümü çıkıyor ama GNOME kolay crash vermedi bana. Bir de yapacam derken batıran Ubuntu gibi dağıtımlar yamalayacam, sisteme entegre edecem, daha iyi hale getirecem diye, diye, daha bile kötü bir KDE deneyimi verebilirler. Daha da kötüsü eğer Ubuntu tabanlı bir dağıtımda bir paket;Antergos kullanıyorum. Ama hiç KDE kurmaya çalışmadım. Google nasıl patron oluyor da, bu kadar kötü bir masaüstü ortamı çıkarabiliyor? SUSE ile Canonical bozuyor galiba. Uygulamalarına lafım yok. Çok kaliteli uygulamaları var çünkü.
Müziği ver arkadan. Chakraass, Chakraasss, Everyone loves chakraaasss. Chakraaasss, Chakraass, Chakra sandwich is good, YUM !Çakra kuruyorum yaaaay
Fedora kurmuyorum ki... Zaten fedora da yum kullanmıyorMüziği ver arkadan. Chakraass, Chakraasss, Everyone loves chakraaasss. Chakraaasss, Chakraass, Chakra sandwich is good, YUM !![]()
Arkadaşım, bu espirinin üzerine biz seni öldürmeden önce kendini bir yerden atarmısın lütfen ? (Tercihi olarak 7. kat ve üzeri)Fedora kurmuyorum ki... Zaten fedora da yum kullanmıyor![]()
Elveda güzel dünya...
Sen öl, biz çay ocağına gidiyoz, gelirsin LULElveda güzel dünya...
İyi bari tek olsam deli olurdum, benden çok varsa böyle ben normal oluyorumbende 8 tane iso dosyası var linux un biri kurulu durumda 9. cuyu indiriyorum
Öyle demeyeydin iyiydi... :/sanki 6 iso dosyası tutunca normal sin ya sadece benden biraz daha normalsin yoksa sende pek normal değilsin
@eronis Bende 16 tane var tek deli sen degilsin merak etmeİyi bari tek olsam deli olurdum, benden çok varsa böyle ben normal oluyorum![]()
Hiç moral vermiyorsunuz@eronis Bende 16 tane var tek deli sen degilsin merak etme
Ülkede yasaklanması gereken dağıtım.Elhamdüllillah karamsarlık DeepinOS ile içimize işledi.
Neden yahuÜlkede yasaklanması gereken dağıtım.
İllegal dağıtım.
Uluslarası tehdit dağıtım.
Pis çinli dağıtım![]()
Baksana, kullanıcılarını karamsarlığa itmiş bu kadar. Yasaklanmalı ! Sonra ben Deepin'ciyim diye 7 yaşındaki çocuk camdan aşağı atlarsa ?Neden yahu![]()
Eronisin geyigi ayrı oluyormuş ya hu
Yani Xfce ?argentos kuruyorum bir an elim deepin e gitti dedim boşver kur bildiğin şeyi
Neden klasör salt okunur ? Bilerek mi yaptın, virüs mü yedin ?Muhteşem kütüphaneci olur benden
İngilizce dersinde antivirüsün ne olduğunu mu öğrendin ? İngilizce öğretmenini tebrik edebilirmiyim ?Sen söyleyince farkettim desem yeridir. Linuxtan alışkanlık antivirüs falan kurmuyorum. Geçen ingilizce dersinde antivirüs konusu geçti orda ögrendim![]()
32 bit & 64 bit için ayrı klasör açan yoksa elinde bayrak olan benimİyi bari tek olsam deli olurdum, benden çok varsa böyle ben normal oluyorum![]()