Arkadaşlar benim tanıdığım da j7 prime var.Biri onu aradığında arayanın ismini görebiliyor ayriyetten o da tanımadığı numarayı aradığında ismini görebiliyor.Numaralar kayıtlı değil.Bu j7 prime has bi özellik mi?Yoksa başka telefonlarda var mı?
Tanıdığım 3. Parti uygulama kullanmıyor.Ayarlardan yapıyor bende gözümle gördüm ve şaşırdım ondan dolayı yazdım.Hayır. Bu tarz bir sistem uygulaması ne J7 Prime modelinde nede diğer telefonlarda duymadım. Sanırım 3. parti yazılımlar eşliğinde yapılıyor. Uygulamanın ismini vermek istemiyorum ancak bu tarz uygulamalar oldukça yoğun kullanılıyor.
İyi Forumlar.
Tamam işte, Samsung telefonlarda olan profil paylaşımı açıktır, ondandır. diye belirttim, bu cevap sizi tatmin etmedi mi ?Tanıdığım 3. Parti uygulama kullanmıyor.Ayarlardan yapıyor bende gözümle gördüm ve şaşırdım ondan dolayı yazdım.
Size yazmadım o mesajı.Tamam işte, Samsung telefonlarda olan profil paylaşımı açıktır, ondandır. diye belirttim, bu cevap sizi tatmin etmedi mi ?
Yanlız Profil Paylaşımı sadece tanıdığı kişiler için yararlanabilir. Arkadaş bize herhangi biri aradığı zaman soruyor. Hiç tanımadığı biri örneğin. Doğru mu @Jack1095 ?Tamam işte, Samsung telefonlarda olan profil paylaşımı açıktır, ondandır. diye belirttim, bu cevap sizi tatmin etmedi mi ?
Onun için tek ihtimal 3. parti yazılımlar.Yanlız Profil Paylaşımı sadece tanıdığı kişiler için yararlanabilir. Arkadaş bize herhangi biri aradığı zaman soruyor. Hiç tanımadığı biri örneğin. Doğru mu @Jack1095 ?
Aynen öyle.Yanlız Profil Paylaşımı sadece tanıdığı kişiler için yararlanabilir. Arkadaş bize herhangi biri aradığı zaman soruyor. Hiç tanımadığı biri örneğin. Doğru mu @Jack1095 ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Onun için tek ihtimal 3. parti yazılımlar.