LG V30 veya V30+ kullanan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SIRDAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkiye’deki ve Türk insanlarındaki Telefon konusunda olumsuz kanaati LG’nin yıkması gerek… Yazılımdaki kronik sorunları giderip yazılım ve donanım uyumu ve kararlığını başarması gerekiyor. LG diğer ürünleri ile güvenilir ve kaliteli bir marka.. Ben tvlerini ve diğer ürünlerini seviyorum ve LG TV kullanıyorum. LG, Telefon sektöründe atılım yapıp piyasaya girmek ve çok satmak istiyorsa, fiyatını makul seviyelere düşürmeyi akıl edemiyor. (Mesela 2500-3000 arası. Halihazırda 3 bin ve yukarısı Türk insanı için pahalı ve yeni telefonları alamıyor) Sürümden kazansın mantığını bu uzak doğu markası bilmiyor, herhalde? Kardeşim eğer telefonuna güveniyorsan, uygun fiyata verirsin. Çünkü insanların LG almasını engelleyen sebepler var. Türkiye’deki insanların bir sonraki modelini alması için güvenlerini sağlamalısın. İnşaallah, LG müşterilerinin kalbini fethetmeyi başarır. Ticarette en önemli unsur müşterinin güvenini kazanmaktır. Güvenilir marka olmak kolay değil. Gerçi LG sağlam bir marka fakat telefonda (yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı) bunu başaramadı… Ben iphone veya amerika menşeli telefon yerine bir uzakdoğu markası olan LG’yi tercih etmek isterim. Şimdiye kadar LG kullanmadım. Fakat V30 veya V30+ ile ilgili olumlu geri dönüşler gelirse almayı düşünebilirim. Ki ilk izlenimlerim bir iki donanımsal ufak eleştiri (mesela ön kamera 5 mp) dışında genelde olumlu geri dönüşler var. Benim merak ettiğim yazılımda herhangi bir problem var mı?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Örneğin , LG telefonda hiç bilinmeyen marka olduğu zamanlarda , LG G2 gibi bir telefon çıkarınca ve fiyatını S4 den filan düşük yapınca , acayip satıldı bilinmemesine rağmen , denemeye değer izlenimi uyandırdı sonra herkes birbirine önerdi .

V30 da çok sağlam telefon aslında (ön kamerası 1500 TL lik telefonlarla zor yarışsada) geri kalan yönleriyle gerçekten en sevdiğim telefon . Ama hem geç girdi Türkiye ye hem pahalı . V30 alacak bir çok kişi Note 8 , iPhone X , Mate 10 a yöneldi .

Reaksiyon puanı
60
LG'nin reklamına kanıpta v30 veya v30+ alınmaz kesinlikle. LG bu saatten sonra kendini biraz zor toparlar, rezil bir marka

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Ben almayı düşünüyorum fakat hala Türk telekom mağazalarında göremedim.Ön kamerasına gelince dışarıda gündüz çekilen resimlerde hiç sıkıntı yok çoğu 7-8 mp kameradan iyi çekiyo düşük ışıkta sıkıntı.

Reaksiyon puanı
60
Ben almayı düşünüyorum fakat hala Türk telekom mağazalarında göremedim.Ön kamerasına gelince dışarıda gündüz çekilen resimlerde hiç sıkıntı yok çoğu 7-8 mp kameradan iyi çekiyo düşük ışıkta sıkıntı.
Adamlar f2.2 diyafram koymuşlar ama hiç bir işe yaramayan bir ön kamera var ortada. Orta segmentteki bütün telefonlar dışarıda gündüz vakti hepsi iyi işler çıkarıyor kaldıki bu telefon üst segment bir telefon

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bu firma G2 efsanesinden sonra nasıl bu hale geldi her firma başaramaz bunu :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kesinlikle , V serisinin fiyatı kolay kolay düşmesede V30 alacaklara beklemelerini tavsiye ederim , çünkü satmayınca illaki düşer, bir şey olur . 3000 lere kadar gelir rahat. Tabi G serisi değil bu V serisi . G6 3800 den 2300 e geriledi TR fiyatı birde :) Aklınız alıyor mu ? :D

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
O kadar para verecen ön kamerası dandik olsun yakışmıyor ki LG'ye hiç İllaha kafaya taktıysan özel indirim günlerini beklemeni rica ediyorum

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Mesut çevik canlı yayında LG Türkiye yetkilisine bu ön kamera neden kötü diye sordu adam kötü ama tek kamerayla geniş ve dar açı yapılıyor dedi.Gerçi telefonu o adam yapmadı sorun LG mühendislerinde.Bence ön kamerası dışı güzel bir telefon 3800 olursa alınabilir

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Mesut çevik canlı yayında LG Türkiye yetkilisine bu ön kamera neden kötü diye sordu adam kötü ama tek kamerayla geniş ve dar açı yapılıyor dedi.Gerçi telefonu o adam yapmadı sorun LG mühendislerinde.Bence ön kamerası dışı güzel bir telefon 3800 olursa alınabilir
Malzeme kalitesi ve elde tutuş olarak herkes çok beğeniyor zaten bahsettiğin yetkili ön kamera için mp i yükseltseydik geniş açı yapamayacaktık o yüzden 5 mp dedi ne kadar doğru bilinmez tabide ama gündüz dışarıda falan çekilen resimler başarılı kötü diyemez kimse tabi kağıt üzerinde bi eksi birde Türkiye de kutudan çıkan kulaklıklar b&o değil oda bi eksi Türk telekoma geldi diyolar ama siteden bakıyorum v30+ a dair hiç bişey yok gören oldu mu mağazalarda

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Malzeme kalitesi ve elde tutuş olarak herkes çok beğeniyor zaten bahsettiğin yetkili ön kamera için mp i yükseltseydik geniş açı yapamayacaktık o yüzden 5 mp dedi ne kadar doğru bilinmez tabide ama gündüz dışarıda falan çekilen resimler başarılı kötü diyemez kimse tabi kağıt üzerinde bi eksi birde Türkiye de kutudan çıkan kulaklıklar b&o değil oda bi eksi Türk telekoma geldi diyolar ama siteden bakıyorum v30+ a dair hiç bişey yok gören oldu mu mağazalarda
Yine aynı programda ilk Türk Telekom a 1, 2 hafta sonra mağazalara gelecek demişti

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Yine aynı programda ilk Türk Telekom a 1, 2 hafta sonra mağazalara gelecek demişti
O canlı yayın yanılmıyosam 25 ocakta idi ı yetkili yarın telekomda 1 aya kadarda diğer mağazalarda olacak demişti diye hatırlıyorum ama neyse zaten 7 ay oldu çıkalı sorun yok :)

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Aynen denilen gibi kutu açılımları ve incelemeler yavaş yavaş yapıldı yapılıyor. Benim almak isteyenlere önerim UKT leri izleyip öyle karar vermeleri.Fiyat ve ön kamera dışında o kadar önemsenecek ciddi sıkıntıları yok.(Ama arkadaş hakikaten kamera yine neysede fiyat ne öyle sen tut 4-5 ay geç getir hemde Note 8 gibi bi telefondan pahalıya satmaya çalış ya yine yutulurda sen Lg'sin Lg bu milletin senden çektiğini başka ülke çekmemiştir telefon pazarı anlamında) Onun için almak isteyenler hem deneyim videolarını hemde 1-2 ay içerisinde cihazın fiyatının düşmesini beklesinler derim ben.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Umarım sonradan ghost screen falan oluşmaz v30 larda

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Yurt dışında ciddi bi problemi duyulmadı deniyo ön kamera dediğim gibi dışarıda normal gündüz vaktinde çekilen resimlerde problem yaratmayacak kadar iyi.ben hiç lg kullanmadım burda deneyimlemiş arkadaşlar vardır ama bu telefondan ilk gün gördüğümden beri ümitliyim ve hala almakta kararlıyım fakat dediğiniz gibi 1-2 ay daha beklemek mantıklı olacaktır yeni cihazlarında çıkmasıyla fiyat kırılacaktır diye düşünüyorum ama çok bişey beklmesin kimse 200-300 inerse ne mutlu

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Her yönüyle güzel bir telefon çıkarıp rezil bir ön kamera ile insanların karşısına çıkıyorsun ve haklı olarak laf söyletiyorsun. Nasıl bir firma anlayışları var ben çözebilmiş değilim. Almam şahsen ben. Evet LG bazı ev eşyalarında çok başarılı bir marka bunu kabul etmeliyiz ama telefon konusunda son yıllarda çok çok vasat.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
V30'un UKT'si yapılıyor mu veya ne zaman yapılacak? Ayrıca V30 telefonu satın alıp kullanan yok mu diye sordum. Cevap yok. Demek, piyasada yaygınlaşmadı.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Tarife ile birlikte Telefon veren operatörlerde, vade farkı ile birlikte V30+ fiyatı 5.000 TL'nin üzerine çıkıyor.

Son düzenleme: