Türkiye’deki ve Türk insanlarındaki Telefon konusunda olumsuz kanaati LG’nin yıkması gerek… Yazılımdaki kronik sorunları giderip yazılım ve donanım uyumu ve kararlığını başarması gerekiyor. LG diğer ürünleri ile güvenilir ve kaliteli bir marka.. Ben tvlerini ve diğer ürünlerini seviyorum ve LG TV kullanıyorum. LG, Telefon sektöründe atılım yapıp piyasaya girmek ve çok satmak istiyorsa, fiyatını makul seviyelere düşürmeyi akıl edemiyor. (Mesela 2500-3000 arası. Halihazırda 3 bin ve yukarısı Türk insanı için pahalı ve yeni telefonları alamıyor) Sürümden kazansın mantığını bu uzak doğu markası bilmiyor, herhalde? Kardeşim eğer telefonuna güveniyorsan, uygun fiyata verirsin. Çünkü insanların LG almasını engelleyen sebepler var. Türkiye’deki insanların bir sonraki modelini alması için güvenlerini sağlamalısın. İnşaallah, LG müşterilerinin kalbini fethetmeyi başarır. Ticarette en önemli unsur müşterinin güvenini kazanmaktır. Güvenilir marka olmak kolay değil. Gerçi LG sağlam bir marka fakat telefonda (yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı) bunu başaramadı… Ben iphone veya amerika menşeli telefon yerine bir uzakdoğu markası olan LG’yi tercih etmek isterim. Şimdiye kadar LG kullanmadım. Fakat V30 veya V30+ ile ilgili olumlu geri dönüşler gelirse almayı düşünebilirim. Ki ilk izlenimlerim bir iki donanımsal ufak eleştiri (mesela ön kamera 5 mp) dışında genelde olumlu geri dönüşler var. Benim merak ettiğim yazılımda herhangi bir problem var mı?