Hakan Enes Karatopak
Asistan
Merhabalar,
Sayın @rise önerisiyle konuyu açıyorum tabi ki benim gibi merak eden kişilerde vardır.
Açıkçası ilk dedicated sunucumda deneyeceğim fakat oyun konusundada endişelerim var.
Ubuntu , Windowstan daha iyi mi ?
Hem oyun konusunda hem hız konusunda.
Yani açıkçası Windows olarak aldığımız bir dizüstü bilgisayarı (8Gb Ram 4.5 Ekran kartı)
Ubuntuya çevirirsem hata mı ederim, Mantıklı bir hareket mi etmiş olurum.
Örneğin
Bir oyun geliştiricisi olarak ilk başta kullanmam gereken programları açar mı ? (Filezilla , Navicat , Putty)
Beni yavaşlatır mı?
C ve D diski oluşturabilir miyiz ? Oyun harita tasarımı yapıyorum ve D diskini kullanmak Zorundayım.
ve Basitinden CS:GO gibi oyunları açar mı? Açsa bile o nitelikteki oyunları kastırır mı?
FPS Düşüşü yaşar mıyım vs.vs.
Bunun gibi bir çok etken beni ubuntu konusunda endişelendiriyor.
Yorumlarınız benim için altın değerindedir. Şimdiden Teşekkürler
Sayın @rise önerisiyle konuyu açıyorum tabi ki benim gibi merak eden kişilerde vardır.
Açıkçası ilk dedicated sunucumda deneyeceğim fakat oyun konusundada endişelerim var.
Ubuntu , Windowstan daha iyi mi ?
Hem oyun konusunda hem hız konusunda.
Yani açıkçası Windows olarak aldığımız bir dizüstü bilgisayarı (8Gb Ram 4.5 Ekran kartı)
Ubuntuya çevirirsem hata mı ederim, Mantıklı bir hareket mi etmiş olurum.
Örneğin
Bir oyun geliştiricisi olarak ilk başta kullanmam gereken programları açar mı ? (Filezilla , Navicat , Putty)
Beni yavaşlatır mı?
C ve D diski oluşturabilir miyiz ? Oyun harita tasarımı yapıyorum ve D diskini kullanmak Zorundayım.
ve Basitinden CS:GO gibi oyunları açar mı? Açsa bile o nitelikteki oyunları kastırır mı?
FPS Düşüşü yaşar mıyım vs.vs.
Bunun gibi bir çok etken beni ubuntu konusunda endişelendiriyor.
Yorumlarınız benim için altın değerindedir. Şimdiden Teşekkürler