Note 8 İthalatçı Garantili Alınır Mı?

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1.5 senedir S7 Edge kullanıyorum ve açıkcası satmak istiyorum yeni bir telefon düşünüyorum fiyatlarda 1400-1500 civarı o yüzden aslında şimdiden satıp sonraları daha da zarara girmek istemedim. İnternetten baktım ki Note 8 ithalatçı 3300 TL HB'de şimdi bana 1900 TL gibi bir fiyata gelecek o zaman Note 8 yani sizce alınır mı arkadaşlar o fiyata ithalatçı olması sıkıntı yaratır mı ?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Alacağın yere göre değişebilir galaxy note 8 almak çok iyi bir tercih forumda alanlar var sıkıntı yaşayanı görmedim

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Teşekkürler hocam. Ya ithalatçı garantinin az bir şey ne olduğunu biliyorum ama mesela telefonda bir problem çıksa ne olur hocam anlıyorsan anatlatabilir misin ? Yani sıkıntı yaşar mıyım ?

Bir problem olduğu zaman aldığın yere yolluyorsun orada bakıyorlar bir yamukluk olduğu zaman THH'ye başvurabilirsiniz İthalatçı olması Samsung Türkiye ile Resmi bir bağı olmamaktadır

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
O fiyata alınabilecek en iyi telefon.Alınır.Ama garanti konusunda bir şey diyemeyiz

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Telefon aynı herşey aynı birinin servisini Samsung üstleniyor diğerini ise getiren aracı firma özellik olarak bağzen küçük farklılık göstere bilir mesela işlemcisi farklı ola bilir Eğer Samsung note 8 modelinde farklı bir marka işlemci kullandıysa. Getiren firma örnek veriyorum Amerika için üretilen telefonlar dan getirirse o ülkenin telefonuna gelen güncelleme ile aynı anda gelir özetle aynı telefon getiren firma farklı

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Anladım dostlar sağolun. O zaman benim de harçlıklarla 1600 Civarı geliyor S7 Edge'yi satıp vs. İnşallah şu yıllardır hayalini kurduğum kalemi kullanabileceğim :D. Arkadaş Note 7 alacaktım malum olaydan sonra S7 edge almak zorunda vs. kalmıştım hoş değildi ama inşallah baba bir telefon alacağım :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Anladım dostlar sağolun. O zaman benim de harçlıklarla 1600 Civarı geliyor S7 Edge'yi satıp vs. İnşallah şu yıllardır hayalini kurduğum kalemi kullanabileceğim :D. Arkadaş Note 7 alacaktım malum olaydan sonra S7 edge almak zorunda vs. kalmıştım hoş değildi ama inşallah baba bir telefon alacağım :D
Benim de hayalini kurduğum bir türlü fiyatı düşmeyen cihazı bende almayı düşünüyorum da TR garantili nin fiyatı 3500tl ye düşmeyecek sanırım
Alıp kullandıktan sonra deneyimlerini de açıklarsın istersen

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Benim de hayalini kurduğum bir türlü fiyatı düşmeyen cihazı bende almayı düşünüyorum da TR garantili nin fiyatı 3500tl ye düşmeyecek sanırım
Alıp kullandıktan sonra deneyimlerini de açıklasın istersen
Hocam o işi aslında biraz uzun bir zaman sonra 2 3 ay sonra vs. anca olur yani siz belki benden önce alırsanız da siz yazarsınız inşallah. Ha alınca tabi ki 1 2 ay kullanıp açıklayacağım. Fakat S7 edge gibi mükemmel bir telefondan sonra da Note 8 için diyeceklerim aynı olur galiba çok güzel telefon S7 edge de ama artık şu çift kamera, kalem ( yıllardır artık taktım kafayı ) ve sonsuz ekran olması asıl nedenlerim ve yani bir sürü fark vardır illaha.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hocam o işi aslında biraz uzun bir zaman sonra 2 3 ay sonra vs. anca olur yani siz belki benden önce alırsanız da siz yazarsınız inşallah. Ha alınca tabi ki 1 2 ay kullanıp açıklayacağım. Fakat S7 edge gibi mükemmel bir telefondan sonra da Note 8 için diyeceklerim aynı olur galiba çok güzel telefon S7 edge de ama artık şu çift kamera, kalem ( yıllardır artık taktım kafayı ) ve sonsuz ekran olması asıl nedenlerim ve yani bir sürü fark vardır illaha.

İnşallah cihazı zaten Eylül ayında almayı planlıyorum bakalım görücez

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
İnşallah cihazı zaten Eylül ayında almayı planlıyorum bakalım görücez
Siz ithalatçı mı almayı düşünüyorsunuz peki ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Telefon aynı herşey aynı birinin servisini Samsung üstleniyor diğerini ise getiren aracı firma özellik olarak bağzen küçük farklılık göstere bilir mesela işlemcisi farklı ola bilir Eğer Samsung note 8 modelinde farklı bir marka işlemci kullandıysa. Getiren firma örnek veriyorum Amerika için üretilen telefonlar dan getirirse o ülkenin telefonuna gelen güncelleme ile aynı anda gelir özetle aynı telefon getiren firma farklı
Hocam işlemci farklı olabilir derken yani snapdragon 835 mi olabilir demek istiyorsunuz öyle ise sıkıntı yok

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Siz ithalatçı mı almayı düşünüyorsunuz peki ?

Hocam işlemci farklı olabilir derken yani snapdragon 835 mi olabilir demek istiyorsunuz öyle ise sıkıntı yok
Emin değilim Genelde talihsiz biriyimdir şansıma bozuk ürün çıkarsa başım ağırsın istemiyorum diye TR garantili ürünün fiyatının düşmesini bekliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edgeden memnunsan ve sıkılmadıysan değiştirme.
Note 8 iyi hoş ama 4K 60 FPS falan yok. Exynoslu model olsaydı bir şekilde açardın olmadı 2K 60 FPS video kaydını açardın ama satılan cihaz Snapdragonlu model ve 835'in 4K 60 FPS desteği yok.
OnePlus 6, Mİ7 ve bence 4000'den girecek bir yeni XZ Premium varken beklemelisin.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Geçen Senenin Amiral gemisini alman için son şans bu İlerleyen Note serileri 6000TL den ilerlemeye başlayacak demek istediğim şeyde ithalatçı olan halide minimum o sene 4000 tl nin altında satılamayacağı alınmayacak hale gelmesi

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
S7 Edgeden memnunsan ve sıkılmadıysan değiştirme.
Note 8 iyi hoş ama 4K 60 FPS falan yok. Exynoslu model olsaydı bir şekilde açardın olmadı 2K 60 FPS video kaydını açardın ama satılan cihaz Snapdragonlu model ve 835'in 4K 60 FPS desteği yok.
OnePlus 6, Mİ7 ve bence 4000'den girecek bir yeni XZ Premium varken beklemelisin.
Hocam 4K 60 FPS bana göre şu an için gereksiz. Yani 4k bana gereksiz gelirken bir de 60 fps olması... Türkiye'de % kaçlık kitle o videoyu oynatabilir mesela internette vs. :D. Bana FULL HD 60 çeksin yeter ve eğer snapdragon 835 gelirse daha iyi benim için hocam ben hep snapdragon 820 ve ya 835 kullanmak istedim. Exynos tan performans olarak biraz daha iyi olabilir.
Hocam benim Note 8 isteme nedim kalem zaafımın olması yani bir kere o hevesi atmam lazım ki inanıyorum pişman olmam çift ois li kamera mükemmel tasarım kalem desen efsane oldu iyice benhce o yüzden gerek yok yani hocam bence.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam 4K 60 FPS bana göre şu an için gereksiz. Yani 4k bana gereksiz gelirken bir de 60 fps olması... Türkiye'de % kaçlık kitle o videoyu oynatabilir mesela internette vs. :D. Bana FULL HD 60 çeksin yeter ve eğer snapdragon 835 gelirse daha iyi benim için hocam ben hep snapdragon 820 ve ya 835 kullanmak istedim. Exynos tan performans olarak biraz daha iyi olabilir.
Aynı fiyatlara 845'li cihaz alabileceksin belki daha ucuza veya yeni cihazlar gelince Note 8'in fiyatı biraz daha düşebilir vb. Memnunsan ve sıkılmadıysan değiştirme

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
a
Hocam benim Note 8 isteme nedim kalem zaafımın olması yani bir kere o hevesi atmam lazım ki inanıyorum pişman olmam çift ois li kamera mükemmel tasarım kalem desen efsane oldu iyice benhce o yüzden gerek yok yani hocam bence.
aynen şuan s7den memnunsan beklemeni öneririm.diğer note9'u veya s9'u bu fiyata bulamazsın ama sony xz2 veya xzpro gibi yeni çıkacak modelleri üstünden biraz zaman geçtikten sonra o fiyata bulunabilir.tabi o zaman s7'ni o fiyata satamazsın unutma.

çokrenkli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Satıcıdan çok servisi kimin verdiği önemli. Eğer alacağınız telefonun servisi EVOBT ise arıza yaptığında doğrudan Samsung servise verip parasıyla yaptırmak sinirlerinizin bozulmaması açısından faydalı olacaktır.

çokrenkli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet S7 edge telefonum bozulduğunda araştırmış ve bir kaç aday arasında oneplus da düşünmüştüm ama 900 tl altında garantili ! telefonumun ekranını ve pilini değiştirip kullanmaya devam etmeyi seçtim.Size tavsiye ederim.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Satıcıdan çok servisi kimin verdiği önemli. Eğer alacağınız telefonun servisi EVOBT ise arıza yaptığında doğrudan Samsung servise verip parasıyla yaptırmak sinirlerinizin bozulmaması açısından faydalı olacaktır.
Hepsiburada satıcısı Samsung hocam Samsung Galaxy Note 8 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı

Hocam baktım ve büyük ihtimalle SnapDragon 835 ile gelecek. Bence daha iyi sd 835 siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
258
Yahu adam Note serisi istiyor siz başka telefon öneriyorsunuz :))) Al gitsin.Ben de var memnunum ama TR garantili.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Yahu adam Note serisi istiyor siz başka telefon öneriyorsunuz :))) Al gitsin.Ben de var memnunum ama TR garantili.
Aynen hocam bir kere olsun artık kavuşmam lazım Note serisine :). İthalatçı garantilinin 1 avantajı 1 dezavantajı var gerçi 2 tane dezavantaj. Avantaj olarak sd 835 biraz daha iyi diye biliyorum exynos 8895 den, dezavantajlar ise dönüştürücü bayağı büyük (gerçi evde falan kullanacağım zaten :) ), diğeride ithalatçı garanti olması :D ama olsun sd 835 yeter <3

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Note 8 gibi baba bir cihazın ithalatçısı riskli ya.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Note 8 gibi baba bir cihazın ithalatçısı riskli ya.
Hocam işte aynen de hani aşağı yukarı 1k fiyat farkı var ya, zaten yanında spigen tough armor ve cam koruyucu alacağım şöyle bilinen bir markanın yani zaten çok dikkatli kullanıyorum S7 edge ile 1.5 senem var ve bir çizik dahi yok.