Masa üstü ağ paylaşımı

erknyldrmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windos1o masa üstü bilgisayara iphone telefonu USB girişi kullanarak internet paylaşımı yapabiliyormuyum evet ise nasıl hangi yolları izlemeliyim ?

Son düzenleme:

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
merhabalar; telefonun internetini bilgisayarda paylaşmak istiyorsan; iphone ayarlar-kişisel erişim noktasını aktif hale getirip; bilgisayar bildirim alanında wifi adını bulup bağalanacaksın.

erknyldrmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar; telefonun internetini bilgisayarda paylaşmak istiyorsan; iphone ayarlar-kişisel erişim noktasını aktif hale getirip; bilgisayar bildirim alanında wifi adını bulup bağalanacaksın.
yanlız wifi olarak değil usb kablo ile bağlanmak istiyorum

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
durum aynı usb ile bağla telefonu bilgisayara; kişisel erişim noktasını aç. direk tanıması lazım.

erknyldrmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
durum aynı usb ile bağla telefonu bilgisayara; kişisel erişim noktasını aç. direk tanıması lazım.
konuya alakalı oldugun için teşekkurler ama bu söylediklerinin hepsini yaptım aygıt yönetiminden dahi baktım bir çok şey denedim olmadı malesef buradan yardım isteyim dedim belki burda çözüm olur diye. ( ama o söylediğin diz üstü bilgisayarlarda oluyor.( ben masa üstünde yapmaya çalışıyorum. )

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
telefonun bluethoot ve wifi fonksiyonlarını açık olarak dene. ayrıca bilgisayar telefonu bağlandığınız zaman ekranda çıkan soruya güven diye cevap vermeniz lazım. bilgisayarı güvenli cihaz olarak kayıt etmesi için.