Note 8 ışık sızması

Onurturkoglu67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ithalatçı garantili note8 aldım cihaz gayet iyi performans açısından bir sıkıntı yok fakat beni deli eden kısmi ekran kenarlarından ışık sızması bariz bir şekilde var bu sorunu yaşayan başkaları varı var mı acaba? Telefonu garanti ye Delta ya gönderesim var acaba daha önce deltaya garanti ye cihaz gönderenler var mı aranızda?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Samsung bunun bi sorun olmadığını açıklamıştı servisten bi ses çıkmaz boş yere uğraşma bence telefonun güzel yönlerine yönelip kullanmaya çalış

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Öyle bir ciddi sorun yok yansıma söz konusu cihazınızda kronik bir problem yok

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
fanboycuların sözlerıne aldanmayın.bende de aynı sorun var.başka alternatif olmadığı için uğraşmak istemedım.yoksa thk ya gidip para iadesınde bulunurdum

Onurturkoglu67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gündüz ortamında mı yoksa düşük ışıklı veya kör karanlık bir ortamda mı rahatsız ediyor
Rahatsızlıktan kastım sadece sinir bozucu olması ya Ama karanlık ortamda biraz dikkat çekiyor doğrusu yoksa insanı rahatsız eden bir şey yok

---- Mesajlar birleştirildi ----

fanboycuların sözlerıne aldanmayın.bende de aynı sorun var.başka alternatif olmadığı için uğraşmak istemedım.yoksa thk ya gidip para iadesınde bulunurdum
Senin cihazda ithalatçı garantili mı yoksa türkiye garantili mı

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bunun fanboylukla ne ilgisi var samsung açıklama yaptı bunun sorun olmadığını söyledi değiştirme şansının zor olduğunu söyledim şu fanboyluk kavramının ne anlama geldiğini tam olarak kavrayın artık.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Rahatsızlıktan kastım sadece sinir bozucu olması ya Ama karanlık ortamda biraz dikkat çekiyor doğrusu yoksa insanı rahatsız eden bir şey yok

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bende yakında Note 8 alıcam yansıma her cihazda var da Aydınlık ortamda göze batıcak bir problem yok zamanla alışırsınız dert etmeyin

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

yok benimki samsung disbritör garantili.başka alacağım telefon alternatifi olmadığından mecbur kullanmaya devam ediyorum.yeni bir telefon almak benim için tam bir işkence.ve bazı note 8 tlefonlarda bataryaların sıfırlanması bence bundan dolayı olabilir.sonuçta ışık sızmasında enerji tüketimi oluyor