Bu sorun neyin nesi?

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Telefonum İphone 8 Plus. Whatsappta mesajlar bazen attığımda gitmiyor bekliyor 10 sn sonra felan gidiyor. 5-10dk da bir böyle tıkanıyor. Diğer sosyal medyada ya da internette böyle gecikme hissedemedim ama bunun sebebi nedir? Telefonu sıfırladım ayarları yine aynı.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Telefonum İphone 8 Plus. Whatsappta mesajlar bazen attığımda gitmiyor bekliyor 10 sn sonra felan gidiyor. 5-10dk da bir böyle tıkanıyor. Diğer sosyal medyada ya da internette böyle gecikme hissedemedim ama bunun sebebi nedir? Telefonu sıfırladım ayarları yine aynı.
İnternet sağlayıcın ile alakalı olabilir ıos ya da sürüm güncellemesi ile alakalı olsa bende bir sıkıntı Yok ama internetin zayıf olduğu yerde sorun yapıyor doğal olarak

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İnternet sağlayıcı derken?
Yani neyden internete bağlamıyorsanız mobil den ise kullandığınız hattın interneti ile alakalı olabilir evde internet kullanıyorsanız modem ile alakalı ola bilir aynı şekilde internet sağlayıcı ile ola bilir WiFi sorunu olabilir. Tam net konumu sorunu bilemediğim için elim den gelen bu kadar kardeşim inşallah düzelir

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Yani neyden internete bağlamıyorsanız mobil den ise kullandığınız hattın interneti ile alakalı olabilir evde internet kullanıyorsanız modem ile alakalı ola bilir aynı şekilde internet sağlayıcı ile ola bilir WiFi sorunu olabilir. Tam net konumu sorunu bilemediğim için elim den gelen bu kadar kardeşim inşallah düzelir
Gncturkcell kullanıyorum da gnc tarifelerinde internet hızı normal turkcell hatlarından az olma ihtimali var mı?

onuron

Asistan
Reaksiyon puanı
22
whatsapp bazen yavaşlıyor aynı yerde arkadaşıma whatsapp dan resim atıyorum mesela 1 dakika sonra falan gidiyor yeni yıldan beri böyle oluyor zaman zaman

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
internet bağlantılı ile alakalı her iki tarafın