nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
Bir de tema gece için dedim ben ufaktan editleyim şöyle 

Yahu ikisinde de 50 puan veriyor. Ben amacıma ulaşıyorum gerisi hava cıva@Murat Burç'un bahsetmiş olduğu reklam/spam sadece ceza kısmında olan bir olay @by efsane'nin bahsetmiş olduğu spam olayı ise başka bir şey ama sonucta ikiside ban![]()
Yahu ikisinde de 50 puan veriyor. Ben amacıma ulaşıyorum gerisi hava cıva
@by efsane bak hala diyorum vereyim 50 puanı hem sistemi @Death Mark üzerinde deneriz.![]()
Samsung internette mesaj kısmında bir yavaşlık var mesajı yavaş yazıyor yavaş siliyor chromeda boyle bir sorun yok tarayıcıyi temizledim yine de düzelmedi
sitede şuan javascript fazlalığı var, o yüzden kasma yapıyor olabilir android sistemler ki bende de bastığım tuşlar 0.4sn kadar geriden geliyodu ekrana yazımı, aynı zamanda kaydetme filan çalışıyo arkada ohoo daha neler nelerAynı sorun bendedee var maalesef![]()
test1 test2 test3 test4 diye hesap lazım bu foruma :F
3-4 test hesabı göz çıkarmaz
Sonra SDN üye kasmak için yöneticilerine hesap açtırıyor desinler![]()
https://forum.shiftdelete.net/threads/guncelleniyoruz-bizi-ozleyin.532946/%7Bxen:property%20headerLogoPath%7D
15 dakikaya kadar düzeltmenize izin veriliyor... Yazdığınız yazının orijinalliğini koruması için alınmış bir önlem...şu mesajları sonradan düzeltme seçeneği ola iyi olacak.yani belli bir süreden sonra düzelmiyor.tamamen düzeltebilme özelliği eklense![]()
Hata ile ilgili ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?@Dragonice adlı kullanıcının fotoğrafını görebiliyor musunuz ?
ordada konsol hatası veriyor bende, profil sayfasında da göremiyorum ms-edge ile de gözükmüyor
@by efsane sen beni uçuramadan seni uçurmasın dikkaet et kendineAcaba düşünüyorum, bende @Murat Burç 'un üzerinde mi denesem ban sistemini?![]()
herkesin profil resminin content-type image/jpeg olarak gelirken arkadaşınki text/html olarak geliyo çok ilginç@afatsumlug97 sorun tek senden kaynaklı değil, sorun büyük ihtimal arkadaşın avatarından kaynaklı, yine de bildirilmiştir... Belirttiğin için teşekkürler...
İyi Forumlar...
ya 15 dakikadan sonra yazılan mesajın yanlışlığını farkedilirse ne olacak15 dakikaya kadar düzeltmenize izin veriliyor... Yazdığınız yazının orijinalliğini koruması için alınmış bir önlem...
İyi Forumlar...
Zaten bu pişmanlığın önüne geçmek için alınmış bir önlem. Sizden ricamız karşınızdaki kişi ile diyalog kurarken, yazmadan önce iki kere düşünmeniz olacaktır.ya 15 dakikadan sonra yazılan mesajın yanlışlığını farkedilirse ne olacak
insan bazen öfkeyle karşısındakine anlık cevap verebiliyor.sonra pişman olup düzeltmek yada silmek isteyebiliyor
Öyle bir durumda mesajı raporlayabilirsiniz.ya 15 dakikadan sonra yazılan mesajın yanlışlığını farkedilirse ne olacak
insan bazen öfkeyle karşısındakine anlık cevap verebiliyor.sonra pişman olup düzeltmek yada silmek isteyebiliyor
PekiResim ekler misin?