beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
şu mesajları sonradan düzeltme seçeneği ola iyi olacak.yani belli bir süreden sonra düzelmiyor.tamamen düzeltebilme özelliği eklense 

şu mesajları sonradan düzeltme seçeneği ola iyi olacak.yani belli bir süreden sonra düzelmiyor.tamamen düzeltebilme özelliği eklense![]()
Popüler konular seçeneği kalkmış ve izlediğimiz konuların listesini göremiyoruz
Efsane olmuş bunca zaman sonra en iyi hale gelmiş hayırlısı olsun.
Popüler konular seçeneği kalkmış ve izlediğimiz konuların listesini göremiyoruz
Popüler konuları ben de özlüyorum, ekleriz.
Efsane olmuş bunca zaman sonra en iyi hale gelmiş hayırlısı olsun.
Arta arta atılan mesajları birleştiren eklenti ne zaman tekrar eklenir? Mobil dünyada mesajları birleştirmeye üşeniyorum.
Bir de kişiye uyarı atarken aynı zamanda mesajını düzenlemeyi nasıl yapacağız? Sadece silme seçeneği var.
Üzüldüm :/ adam forumun bel kemiği idi ayrılma sebebi nedir ?1 Yıla yakın oldu
Pırlanta gibi ekip var karşımızda. yeni arayüzümüz hoş görünüyor.
Üzüldüm :/ adam forumun bel kemiği idi ayrılma sebebi nedir ?
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için![]()
Bildiğim kadarıyla olumsuz bir durum yok. Ancak yorulmuş olma ihtimali çok yüksek. 12 yıl az bir zaman değil.![]()
Aynı sorun bendedee var maalesefSamsung internette mesaj kısmında kasma tarzı bir yavaşlık var mesajı yavaş yazıyor yavaş siliyor chromeda boyle bir sorun yok tarayıcıyi temizledim yine de düzelmedi
Bu gece siteyi kitleyecekmisiniz
Ben banlayayım hatta direk spam atsam nasıl olur elim alışır hem?Hayır, seni banlayacağım.![]()
Ben banlayayım hatta direk spam atsam nasıl olur elim alışır hem?
Aaaaaneden
2010'da üye olmuş birine daha bugün spam attım. 37 mesajının en 30 tanesi reklam olduğu için. Bence adminlere bile Spam atabilirim.Deathe spam atamıyor olman lazım, eski üye kendisi.
Ban sistemini denemeyek mi?
2010'da üye olmuş birine daha bugün spam attım. 37 mesajının en 30 tanesi reklam olduğu için. Bence adminlere bile Spam atabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 31722
Deathe spam atamıyor olman lazım, eski üye kendisi.
Ban sistemini denemeyek mi?
Atabiliyormuşum.şansını dene istersen![]()
Deathe spam atamıyor olman lazım, eski üye kendisi.