- Reaksiyon puanı
- 9,165
Aynen. Ben de Megas XLR, Bakugan, Ben 10, Garfield, Regular Show, Phineas ve Ferb, Transformers, Arkadaşım Maymun izlerdim.Megas XLR,Ben 10 ve Regular Show

Yoksa yaşıt mıyız?

Aynen. Ben de Megas XLR, Bakugan, Ben 10, Garfield, Regular Show, Phineas ve Ferb, Transformers, Arkadaşım Maymun izlerdim.Megas XLR,Ben 10 ve Regular Show
Aynen. Ben de Megas XLR, Bakugan, Ben 10, Garfield, Regular Show, Phineas ve Ferb, Transformers, Arkadaşım Maymun izlerdim.
Yoksa yaşıt mıyız?![]()
Kalfalık zamanımda ilk kumanda taktığım tvbunu trt 1 de siyah beyaz tv de izlerdik![]()
bunun markası telefunken mi ?böyle bir tv daha önce gördüm sanki.bizim ilk tv kumandasız siyah beyaz dı.markasını unuttum.3 4-tane düğmesi vardı.sağa sola çevirip açılıyordu.diğerleri renk ayarı falanKalfalık zamanımda ilk kumanda taktığım tv
![]()
national tv bu grundig saba gibi televizyonların atası bana görebunun markası telefunken mi ?böyle bir tv daha önce gördüm sanki.bizim ilk tv kumandasız siyah beyaz dı.markasını unuttum.3 4-tane düğmesi vardı.sağa sola çevirip açılıyordu.diğerleri renk ayarı falan
grundig saba duydum da national tv hiç duymadımnational tv bu grundig saba gibi televizyonların atası bana göre![]()
Bu televizyondan bizim çatıda varKalfalık zamanımda ilk kumanda taktığım tv
![]()
Atılır mı ya aman ha efsane bu ürünler antikaBu televizyondan bizim çatıda varkullanmasakta atmıyoruz
![]()
Aynen cok güzellermiş ya ben çok izlemedim ama cok tatlı gözüküyoAtılır mı ya aman ha efsane bu ürünler antika![]()
grundig saba duydum da national tv hiç duymadım![]()
onuda izlemistim galibaSamurai Jack
Telefunken' mimalesef hatırlayamadım.bizim tv nin markasın neydi onu hatırlamaya çalışıyorum,üstteki tek düğmelerden 3-4 tane yanyana vardı.sizce ne olabilir
Hiç bisey anlamadım bennational tv bir dönem populer olmuş ben çok gördüm siyah-beyaz oluyor grundig çakması ağam vardı ve cihan vardı...
Samurai Jack hala devam ediyor galiba avar son hava bükücü bitince devamı avatar kora onun finali kötü olmuş sokka ölmüş Toph Beifong çocukları olmuş oda ölmüş Aang o da ölmüş Katara vardı...
View: https://www.youtube.com/watch?v=D7E-D1KvXxE
gerçi çocukken izlemedim voltran ve imhopet ne izlediyse onlar hayalet avcıları iki versiyon batman oda iki versiyon imhopet hiç sevmezdi komedi versiyonu...
Digerlerini pek bilmiyorum ama şirinleri hala izlerimVayy! bu konuyu görmem güzel oldu. benim zamanımda izlemiş olduğum, olive & tom, genki vardı. o zamanlar boks nedir bilmezdik hatırlayanlar bilirspeedy gonzales, naruto falan sonra x-men, şirinler. çocukluğumuzun en güzel anılarıydı.