Çocuklugunuzda en çok hangi çizgi filmi izlerdiniz??

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
bunu trt 1 de siyah beyaz tv de izlerdik :D
Kalfalık zamanımda ilk kumanda taktığım tv

:D

old-tv-national-company-original-21-ad-242100.jpg

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Kalfalık zamanımda ilk kumanda taktığım tv

:D

old-tv-national-company-original-21-ad-242100.jpg
bunun markası telefunken mi ?böyle bir tv daha önce gördüm sanki.bizim ilk tv kumandasız siyah beyaz dı.markasını unuttum.3 4-tane düğmesi vardı.sağa sola çevirip açılıyordu.diğerleri renk ayarı falan

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
bunun markası telefunken mi ?böyle bir tv daha önce gördüm sanki.bizim ilk tv kumandasız siyah beyaz dı.markasını unuttum.3 4-tane düğmesi vardı.sağa sola çevirip açılıyordu.diğerleri renk ayarı falan
national tv bu grundig saba gibi televizyonların atası bana göre :)

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
malesef hatırlayamadım.bizim tv nin markasın neydi onu hatırlamaya çalışıyorum,üstteki tek düğmelerden 3-4 tane yanyana vardı.sizce ne olabilir

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

tabii ki Voltran.

Saygılar

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yakari diye Kızılderili bir çizgi film vardı bilenler bilir ayrıca Scoobe Do vardı birde hey gidi günler

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Genelde Cartoon Network'u izlerdim ben.
Son Mohikan
Lazlo
Samurai Jack

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
national tv bir dönem populer olmuş ben çok gördüm siyah-beyaz oluyor grundig çakması ağam vardı ve cihan vardı...
Samurai Jack hala devam ediyor galiba avar son hava bükücü bitince devamı avatar kora onun finali kötü olmuş sokka ölmüş Toph Beifong çocukları olmuş oda ölmüş Aang o da ölmüş Katara vardı...
View: https://www.youtube.com/watch?v=D7E-D1KvXxE

gerçi çocukken izlemedim voltran ve imhopet ne izlediyse onlar hayalet avcıları iki versiyon batman oda iki versiyon imhopet hiç sevmezdi komedi versiyonu...

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
national tv bir dönem populer olmuş ben çok gördüm siyah-beyaz oluyor grundig çakması ağam vardı ve cihan vardı...
Samurai Jack hala devam ediyor galiba avar son hava bükücü bitince devamı avatar kora onun finali kötü olmuş sokka ölmüş Toph Beifong çocukları olmuş oda ölmüş Aang o da ölmüş Katara vardı...
View: https://www.youtube.com/watch?v=D7E-D1KvXxE

gerçi çocukken izlemedim voltran ve imhopet ne izlediyse onlar hayalet avcıları iki versiyon batman oda iki versiyon imhopet hiç sevmezdi komedi versiyonu...
Hiç bisey anlamadım ben :)

muffins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Vayy! bu konuyu görmem güzel oldu. benim zamanımda izlemiş olduğum, olive & tom, genki vardı. o zamanlar boks nedir bilmezdik hatırlayanlar bilir :) speedy gonzales, naruto falan sonra x-men, şirinler. çocukluğumuzun en güzel anılarıydı.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Vayy! bu konuyu görmem güzel oldu. benim zamanımda izlemiş olduğum, olive & tom, genki vardı. o zamanlar boks nedir bilmezdik hatırlayanlar bilir :) speedy gonzales, naruto falan sonra x-men, şirinler. çocukluğumuzun en güzel anılarıydı.
Digerlerini pek bilmiyorum ama şirinleri hala izlerim:)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
şirinleri izlemeyen yoktur ya portakalda vitamin yada Okan Bayülgen'in kızı olmalı...
o kızına tv izlettirmemiş %99,9999 doğru yapmış...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben Beyblade hastasıydım, en çok Kai'yi severdim.

tumblr_static_the_master_of_dranzer_by_fivesphere-d48dnlm__1_.jpg