Güven Konusu Hakkında

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sevgilimle aramda güven sorunu var sizden yardım ve fikirlerinizi almak için bu konuyu açıyorum.Konu şu ;
Ben kıskanç biriyim sevgilimin bir erkekle falan konusmasını istemiyorum sevgilimde aynı şekilde kışkanç.Bana kimseyle muhattap bile olmuyorum diyor.Geçen gün çocugun teki sevgilime arkadaşına mesaj atarmısın bana su alsın gelirken demiş sevgilimde çocugun dediğini yapıp arkadaşına mesaj atmış.Tabi bundan benim haberim yok telefonuna bakarken mesajlarda görüyorum.Bu konu yüzünden biraz tartıştık.Sevgilime o çocukla konusmak istediğimi hiç bi olay falan yaşamıyacagımı sadece neden bölye bişey istediğini soracagımı söyledim.Ama hiç bir şekilde çocukla konusmamı istemiyo sanki birşeyler gizleniyomuş gibi
Hiç bişey yapmayacagımı sadece konusacagımı söylediğimdede konuyu çarpıtıp bana güvenmiyomusun falan diyo.Açıkçası kimseyle muhattap olmadıgına dair yemin etmesine ragmen bunu ögrendikten sonra biraz güvenim sarsıldı sizce neden çocukla konusmamı istemiyor kafama çok takılıyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Son düzenleyen moderatör:

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Güven konusu çok önemli bi konudur. Ben burda güvensizliğe yol acacak bi durum görmüyorum. Muhattap almak istediğiniz kisiyle konusmamanızı istemeside sizin, ikinizin ve iliskinizin mahçup bi duruma düsmesini istemediği için olabilir.

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güven konusu çok önemli bi konudur. Ben burda güvensizliğe yol acacak bi durum görmüyorum. Muhattap almak istediğiniz kisiyle konusmamanızı istemeside sizin, ikinizin ve iliskinizin mahçup bi duruma düsmesini istemediği için olabilir.
Belissima hanım kendisiyle alakalı değil sadece çocuga neden böyle bişey istediğini sorucagımı söylediğim halde kabul etmiyor bana bişeyler saklanıyormuş gibi geliyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Usta konu bu değil kendisi aşırı kıskanç bi kız bana selam verse en az 2 gün tribini çekiyorum

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Belissima hanım kendisiyle alakalı değil sadece çocuga neden böyle bişey istediğini sorucagımı söylediğim halde kabul etmiyor bana bişeyler saklanıyormuş gibi geliyor.

Usta konu bu değil kendisi aşırı kıskanç bi kız bana selam verse en az 2 gün tribini çekiyorum
biseyler saklanıyorsa bile emin olun ki siz kaybetmezsiniz. Sadece bi süre gözlemlemenizi tavsiye edebilirim. Zaten saklanan bisey varsa cıkar ortaya.

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biseyler saklanıyorsa bile emin olun ki siz kaybetmezsiniz. Sadece bi süre gözlemlemenizi tavsiye edebilirim. Zaten saklanan bisey varsa cıkar ortaya.
Çünkü konusursam bişeyler ortaya çıkacakmış gibi davranıyor panik falan oluyo ondan bu kadar şüpheliyim.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Senin yaptığın fedakarlığı o yapamıyorsa bırak gitsin kardeşim
Devamında işler iyice sarpa sarıcak haberın olsun. Yol yakınken yol ver, hayatına bak

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Çünkü konusursam bişeyler ortaya çıkacakmış gibi davranıyor panik falan oluyo ondan bu kadar şüpheliyim.
Kız arkadaşınızdan habersiz konusabilme şansınız varmı?
Devamında işler iyice sarpa sarıcak haberın olsun. Yol yakınken yol ver, hayatına bak
Tamamda şimdi fedakarlık yaptığını nerden çıkardınız@F1kan

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

4 ay oldu ilişkimiz başladıgından beri bir kızla bile arkadaş olarak konusmadım.Kendisine neden çocugun dediğini yaptın falan dediğimde altı üstü bişey istedi diyor yok çocuk yardımlarla falan okutuluyormuş acıtasyon falan.

Yarın çocugun numarasını onların sınıf grubundan gizlice alıp konuşmayı deneyeceğim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Kız her türlü duyar. Sen de kızsın Belissima, senden gizli kaç iş yapılabildi dünyada?

Kardeşim, bir kadının seni aldatıp aldatmadığını anlamak dünyanın en kolay işi olabilir sanırım. Sevgilinin seninle sohbetinde, sana olan ilgisinde, sana bakışlarında, sevgisinde bir eksiklik hissetmiyorsan gördüğün saçma bir mesajla ilişkini sarsma.

Aldatıyorsa, zaten sen onu yakalasan da bir şey değişmez.

Bence gözlerini kapat ve devam et. Bu mesajda bir şey yok.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Konuşursaniz eğer kız arkadaşınıza güvenmediğinizi hissettirmemenizi tavsiye ederim.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
:D şiddetli geçimsizlik, huysuzluk ... şaka bi yana sadece başlığı okudum geldim, konu tamamen farklıymış... ben bu tür durumlara gülüyorum sadece :)

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
4 ay oldu ilişkimiz başladıgından beri bir kızla bile arkadaş olarak konusmadım.Kendisine neden çocugun dediğini yaptın falan dediğimde altı üstü bişey istedi diyor yok çocuk yardımlarla falan okutuluyormuş acıtasyon falan.

Yarın çocugun numarasını onların sınıf grubundan gizlice alıp konuşmayı deneyeceğim.

Kız her türlü duyar. Sen de kızsın Belissima, senden gizli kaç iş yapılabildi dünyada?

Kardeşim, bir kadının seni aldatıp aldatmadığını anlamak dünyanın en kolay işi olabilir sanırım. Sevgilinin seninle sohbetinde, sana olan ilgisinde, sana bakışlarında, sevgisinde bir eksiklik hissetmiyorsan gördüğün saçma bir mesajla ilişkini sarsma.

Gizliden kastım onu kırmadan üstü kapalı bi şekilde kızı karıstırmadan erkek erkeğe ufak bi muhabbet.

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Üstad davranışlarında falan görüdüğüm bir farklılık yok.
Ama konuyu sürekli geçiştiriyor kurcalarsam bişeyler çıkacakmış gibi.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Gizliden kastım onu kırmadan üstü kapalı bi şekilde kızı karıstırmadan erkek erkeğe ufak bi muhabbet.

Böyle bir muhabbet iki erkeğin arasında kalmaz ki, iki kızın arasında da kalmaz. Aksine, karşıdaki çocuğa avantaj sağlar.

Üstad davranışlarında falan görüdüğüm bir farklılık yok.
Ama konuyu sürekli geçiştiriyor kurcalarsam bişeyler çıkacakmış gibi.

Sakin ol, kurcalama. Sadece daha dikkatli ol ve gözlemlemeye devam et. Fevri hareket etme.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hayır sevgilime güveniyorum ama sana güvenmiyorum tarzı bi konuşma yapabilir.

Sevgiline güveniyosan benimle işin ne demeyecek mi? Bir erkeğe gidip olm bak sevgilime güveniyorum sana güvenmiyorum demek, sen bana rakip olabilirsin ve ben bundan rahatsız oluyorum demektir. Bence açığa çıkmaya gerek yok. :)

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Böyle bir muhabbet iki erkeğin arasında kalmaz ki, iki kızın arasında da kalmaz. Aksine, karşıdaki çocuğa avantaj sağlar.

Sakin ol, kurcalama. Sadece daha dikkatli ol ve gözlemlemeye devam et. Fevri hareket etme.
Evet haklısınız bu devirde iki kisinin arasında kalan hic bi sır yok.

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgiline güveniyosan benimle işin ne demeyecek mi? Bir erkeğe gidip olm bak sevgilime güveniyorum sana güvenmiyorum demek, sen bana rakip olabilirsin ve ben bundan rahatsız oluyorum demektir. Bence açığa çıkmaya gerek yok. :)
O zaman bi süre daha gözlemlemeye devam etmek en mantıklı hareket olacak sanırım.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
tabi karsıdaki de erkek olduğu icin siz daha iyi anlarsınız ne düşüneceğini.:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
O zaman bi süre daha gözlemlemeye devam etmek en mantıklı hareket olacak sanırım.

Abicim bence elinde isyan edecek veya kavga edecek kadar veri yok. @Belissima da bir bayan olarak fikrini belirtsin ama ben olsam biraz daha gözlemlerdim. Zaten sezersin abi kızın seni sevip sevmediğini, aldatıp aldatmadığını.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Abicim bence elinde isyan edecek veya kavga edecek kadar veri yok. @Belissima da bir bayan olarak fikrini belirtsin ama ben olsam biraz daha gözlemlerdim. Zaten sezersin abi kızın seni sevip sevmediğini, aldatıp aldatmadığını.
Bende gözlemlemesini tavsiye etmistim:)
Unutmayın bi iliski dört duvarsa 2 duvarı güvendir. Biri saygı diğeri sevgidir

lemin058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşünceniz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim çok sağolun :)