ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Usta ölmedin mi sen?
Hack açtıydım en son
Usta ölmedin mi sen?
Hayırlı olsun#xiaomi yapıyor arkadaş bence orta segmentte bir tık üst seviyede mi note 3 ilk günü başarıyla atlattı [emoji41]
TeşekkürlerHayırlı olsun
Onuda nerden çıkarttınNiye beni kimse sevmiyor, ban attığım için mi![]()
Zamanda mi?Hack açtıydım en son
Öff be kübü. Sana çok kötü haberlerim var ama söylemeye korkuyorum o yüzden demiycem. Ağlama emojisi de onun içindi zaten :/Psikoloji kalmadı evelAllah.
Valla merhaetinle gözlerimi yaşarttın da aynı şeyi death mark söyleyebilcekmi bilemedim. Yapma sn. Fragger kendinden nefret ettirme ne olur.Niye beni kimse sevmiyor, ban attığım için mi![]()
Öff be kübü. Sana çok kötü haberlerim var ama söylemeye korkuyorum o yüzden demiycem. Ağlama emojisi de onun içindi zaten :/
--- Gönderi Güncellendi ---
Valla merhaetinle gözlerimi yaşarttın da aynı şeyi death mark söyleyebilcekmi bilemedim. Yapma sn. Fragger kendinden nefret ettirme ne olur.
gerçekçi ol imkansızı iste.
apple=$ geçmiş olsunEskiden satın aldığım uygulamalar için tekrar para ödememi istiyor App Store ****
apple=$ geçmiş olsun
pek sonuç çıkmaz ama yine de dene bakalım şansınıSövdüm içimden. Apple ile görüşeceğim bi Uygulamalara az buz para harcamamıştım.
pek sonuç çıkmaz ama yine de dene bakalım şansını![]()
Doğru yolNeyse zaten Android’e geçmeyi düşünüyorum artık.
Doğru yol![]()
androidle uzaya çıkarsın apple'la bankaya demiş üstadApple iPhone 7’den beri saçmalıyor. 8’de iyice saçmaladı. Zaten iOS 9’dan beri pek bir stabilite falan da kalmadı.
androidle uzaya çıkarsın apple'la bankaya demiş üstad![]()
doğru o ihtimal de varPara varsa tabi bankadan para çekmek için gidilebilir![]()
Gel ve özgürlüğün tadına bakNeyse zaten Android’e geçmeyi düşünüyorum artık.
Hodl candır. Nxt ve Vtc aldım pusudayım bende0.70'den alıp 10 dakika önce 1.11'dan satıp arkama yaslandığım Ripple şuan 1.21 ve her yükseldiğinde kalbime bir ağrı giriyorUmarım akşam 1.5 gibi bir çılgınlık yapmaz...
Hodl vardır kâr yaptırır Hodl vardır paranı batırır...Hodl candır. Nxt ve Vtc aldım pusudayım bende![]()
Dayı sende atıl şu Bitcoin işine iyi para var. Ay sonuna paramı nasıl bitirebilirim diye düşünürsünValla iyisiniz gençler ay sonu nasıl getireceğim diye kara kara düşünüp cinnet geçirirken bunları okuyorum ya ...Hanım dil altı hapını ver bana [emoji16]