- Reaksiyon puanı
- 2,683
Onun için yazdığım sözü story yapıp sevdiği herife gönderme yaptı, bu aşamada ne yapıyorduk beyler?

Boşver hiç uğraşma ya değmez kendi yaptığı ile kalsın.Onun için yazdığım sözü story yapıp sevdiği herife gönderme yaptı, bu aşamada ne yapıyorduk beyler?
![]()
Eyvallah hocamBoşver hiç uğraşma ya değmez kendi yaptığı ile kalsın.
metal müzik formatında olsa Kiss gibi olsa daha iyi olurdu.reklamın suyu çıkmış diyorsun ama farklı bir tarz farklı bir yaklaşım ama en nihayetinde reklam olmuş
Allah'a havale et eninde sonunda yaptıklarının karşılığını alacaktır. Ben de benzer durum yaşadım Allah'a havale ettim şimdi her ikisi de sürünüyorEyvallah hocam
Birtek ben sevmemişim şarkıyıreklamın suyu çıkmış:
yuh yuh...
sevilcek gibi değiller ki adamlar çapsız rapçiler:Birtek ben sevmemişim şarkıyı![]()
Sigortacılık yerine Rap'a başlarlarsa daha fazlasını götürürler...sevilcek gibi değiller ki adamlar çapsız rapçiler:
MetallicaTVSigortacılık yerine Rap'a başlarlarsa daha fazlasını götürürler...
Usta normalde televizyon izlemedim, sayende televizyon açmadan reklam izlemeye başladımreklamın suyu çıkmış:
yuh yuh...
Sınavlara 2 hafta kaldı![]()
Usta ölmedin mi sen?Önemli olan diğer tarafta ki sınav yeğen.
Çok dOruÖnemli olan diğer tarafta ki sınav yeğen.
Başganımmmmmmmm.Önemli olan diğer tarafta ki sınav yeğen.
Bunu niye dedigimi açıklayayım. SDNZn donanım haber ve milliyete kadar herkes karsa gitti üstüne mate 10 Pro ile fotoğraf çekti.Sorma evde bu haldeyim şu an