HDMI bağlı iken denetim masasının ses kısmından "Ses aygıtlarını yönet" seçeneğini seçip varsayılan ses aygıtını değiştirin.Sonucu buraya yazarsanız başkalarına da faydalı olabilirdostlar laptop tvye hdmı ile bağladığımda ses gidiyor ama görüntü gitmiyor tvde desteklenmeyen sinyal cihaz çıkışını kontrol edin yazıyor yardımcı olabilecek var mı ?
Sorun görüntü iletilmesinde seste sıkıntı yokHDMI bağlı iken denetim masasının ses kısmından "Ses aygıtlarını yönet" seçeneğini seçip varsayılan ses aygıtını değiştirin.Sonucu buraya yazarsanız başkalarına da faydalı olabilirBu arada dediğim menüye görev çubuğunda bulunan ses simgesine sağ tıklayıp "Kayıttan yürütme aygıtları" seçeneğini seçerek ulaşabilirsiniz
İyi forumlar
![]()
Evet yaptim dedigim gibi tv ekraninda desteklenmeyen sinyalPardon yanlış anlamışımWindows tuşu + P yapıp görüntüyü ayarladınız değil mi? Öyle kabloyu takınca direkt çalışmaz
![]()
Deniyorum 1 dkBir çözüm önerisi sunacağım denemeniz gerek.PC'yi kapatıyoruz televizyonu açıyoruz.HDMI kablosunu televizyona ve PC'ye bağlıyoruz.Sonra PC'yi açıyoruz.PC açılınca Windows+P ile görüntüyü ayarlayın.Hemen yapabilirseniz bekliyorum![]()
İlk acilirken pc ekrani gozuktu sonra sahne seçimi degistirilmis yazisi cikti gitti ekraBu arada sormadım ama ekran kartı Driver'ınız kuruludur İnşallah![]()
Güzel sıkıntıyı çözdük sayılır.Kablomuzda çalışıyor.TV'nin kumandasından yeniden HDMI'ı seçin.Sahne değiştirilmiş derken otomatik olarak Scart'a falan geçmiş olabilir.İlk acilirken pc ekrani gozuktu sonra sahne seçimi degistirilmis yazisi cikti gitti ekra
Başka bir laptop denedim onda sorun cikmadiGüzel sıkıntıyı çözdük sayılır.Kablomuzda çalışıyor.TV'nin kumandasından yeniden HDMI'ı seçin.Sahne değiştirilmiş derken otomatik olarak Scart'a falan geçmiş olabilir.
Güzel TV'de sağlam.Peki bu PC'deki ekran kartı Driver'ınız kurulumu? Birde ekran kartınız nedir?Başka bir laptop denedim onda sorun cikmadi
Galiba sorun ekran karti ayarlarinda ekran karri ayarlarina girdim tvyi görüyorGüzel TV'de sağlam.Peki bu PC'deki ekran kartı Driver'ınız kurulumu? Birde ekran kartınız nedir?
Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi olurGaliba sorun ekran karti ayarlarinda ekran karri ayarlarina girdim tvyi görüyor
Laptopda iki ekran harti mevcut bundan dolayi olabilirmi biri gaming digeri intel grafik kartiEkran görüntüsü atarsanız daha iyi olur![]()
Evet büyük ihtimalle ondan zaten ekran kartı uygulamasının ekran görüntüsünü onun için istedim istedim.Bi kurcalayın o uygulamayı olmadı BIOS'a bakacağızLaptopda iki ekran harti mevcut bundan dolayi olabilirmi biri gaming digeri intel grafik karti
Monster abra a7HDMI ayarlarına bakacağım eve gidince. Ekran kartının uygulamasında ki ayarlarada bakacağım. Sizde PC'nizin modelini yazarsanız daha rahat yardımcı olurum. İyi forumlar![]()