Splinter Usta
Öğrenci
Arkadaşlar J7 Prime cihazım geçenlerde suya düştü ve telefonu kapattım bir daha açılmıyor ne yapmam gerekir? Cihazı tekrar dirilte bilir miyim garantisi bitti yazılı filan atma imkanım var mıdır?
O bahsettiğin işlemi yaptım ama nafile başka bildiğin çözüm var mı?Önce pirince koysaydın. Kurutmayı dene saç kurutma makinası ile.
Açılmayan cihaza yazılım atamazsın.![]()
Telefon Suya Düşünce Neler Yapmalı? ShiftDelete.NetO bahsettiğin işlemi yaptım ama nafile başka bildiğin çözüm var mı?
Telefon Suya Düşünce Neler Yapmalı? ShiftDelete.Net
Şu sayfaya göz at.
Yukarıda sayfadakileri yap yoksa geçmiş olsun.garanti su geçirdiği anlar çünkü su deyince renk değiştiren bir yapı vardı galiba bir yerde okumuştum
Ustalar yorumlarınız için teşekkürler fakat şarja taktım recover mod diye bir yer varmış oraya girdim açıldı. Size kalsa az daha cihazı çöp diye kıracaktım ama cihaza yeni yazılım yüklemek gerekecek galiba.Fight Fire With Fire dinleyip üzerine bir bardak su içersin %98...
su temasında renk değiştiren etiketler var iki üç yerinde olabilir yağmurda konuşuyorsan o zaman bile anlarlar...
Abi inan bu işlerle bilgim yok ama nette baktım olay hallolduaha ölümsüz gt-s5360'ın torunu olmalı o...
cihaz açılmıyor dediniz.pirince yatırdım dediniz.o zaman gg olmuştur.ama cihaz açılıyor gördüğünüz gibi.Ustalar yorumlarınız için teşekkürler fakat şarja taktım recover mod diye bir yer varmış oraya girdim açıldı. Size kalsa az daha cihazı çöp diye kıracaktım ama cihaza yeni yazılım yüklemek gerekecek galiba.
Fakat cihaz iki gün önce açılmamıştı ne oldu bilmiyorum.cihaz açılmıyor dediniz.pirince yatırdım dediniz.o zaman gg olmuştur.ama cihaz açılıyor gördüğünüz gibi.
neyse sağlık olsun.açılır umarımFakat cihaz iki gün önce açılmamıştı ne oldu bilmiyorum.
Cihaza yazılım yüklemek isterseniz. Sammobil güvenilir bir site onu öneririm.Ustalar yorumlarınız için teşekkürler fakat şarja taktım recover mod diye bir yer varmış oraya girdim açıldı. Size kalsa az daha cihazı çöp diye kıracaktım ama cihaza yeni yazılım yüklemek gerekecek galiba.
Abi hakkını helal et senide uğraştırdım yardımların için teşekkürlerneyse sağlık olsun.açılır umarım
dedesine çekmiş diyelim dedesi de öyle naletin tekiydi...
Abiler yardımlarınız için teşekkürler.Cihaza yazılım yüklemek isterseniz. Sammobil güvenilir bir site onu öneririm.