• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galaxy S8'de yaşadığım sorunlar

Bende sana bu hız testini atarım
--- Gönderi Güncellendi ---
Bunuda atarım
Aha buna da bak
Sadece s8 değil herkes tokatlıyor o müthiş A11 Bionic i, hani hız testlerini yerle bir eden işlemci var ya...
ben s8'e söylemiştim.yoksa en hızlı cihaz bence andoridde note 8.bu arada iphone az performans gerektiren işlerde çok harcamamış.ama oyun gibi uygulamalarda daha iyi.ve multitaskingi daha iyi.ikiside idare eder ama,yine samsung bir oyuna girerken 2-3 saniye ana ekran bekletiyor o çok gıcık.

ben s8'e söylemiştim.yoksa en hızlı cihaz bence andoridde note 8.bu arada iphone az performans gerektiren işlerde çok harcamamış.ama oyun gibi uygulamalarda daha iyi.ve multitaskingi daha iyi.ikiside idare eder ama,yine samsung bir oyuna girerken 2-3 saniye ana ekran bekletiyor o çok gıcık.

Android Oreo ile halledilecek s8 canavar gibi oldu

S8 i de kullanırım iPhone 8 Plus u da şimdi defolun gidin burdan fanboy kırıkları

Bende i7 kullanıyorum. Açıkçası büyük ekranlı bir cihaza geçmek istiyorum..ilk baş i7+ düşündüm ama hem o kalın çerçeveler hemde 2016 yılında çıkmış bir cihazı almak istemedim.
Aklımda bir çok seçenek vardı..
s8 veya s8+ O Bahsettiğin instagram sorununun ekran görüntüsünü atar mısın ?

Bende i7 kullanıyorum. Açıkçası büyük ekranlı bir cihaza geçmek istiyorum..ilk baş i7+ düşündüm ama hem o kalın çerçeveler hemde 2016 yılında çıkmış bir cihazı almak istemedim.
Hocam S8 güzel lakin dediğim gibi güncelleme gelir instagramda storyler tam ekran görünmüyor
Olay Android geliştiricilerinde bitiyor yani tam manasıyla desteklemesi şart
Instagram Stories Cut-off on Samsung Galaxy S8 (ratio) • r/GalaxyS8
Ayrıca şu 20 uygulamadan sonra ramde yüksek alan kalmaması kötü ilk haline göre hantallaşıyor

i7 plus oldukça güzel bi cihaz bookeh efekti olsun kamerasının kalitesi olsun i7 ile arasında dağlar kadar fark var i7 kullanıyosan kesinlikle geç derim i7 iPhone 6 ile nerdeyse aynı cihaz hiç bi farklılığı yok tasarım hariç bende X alıcam haftaya taylandda 4800 lira ordan almayı düşünüyorum garanti pek önemi yok benim için sürekli bozulan bir cihaz olmadığı için pek takmıyorum.