Galaxy S8'de yaşadığım sorunlar

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
iPhone 7 plus ın aynısı ve performans olarak büyük fark görmediğim, kötü ekranı ve parayla satılan hızlı şarj adaptörü için mantıksız dedim;) Ama ios a alışkın biri o telefondan da tabiki de memnun kalır
Kötü ekranlık bi durum yok apple hızlı şarz vb aparatları hep extra ücretle satmıştır yeni bişey değil ki bu onu işin içine sokmana gerek yok yani burda en büyük etken bu yılın cihazı olması ve bi sene daha güncel kalacak olması parası olan alır almayan daha ucuza 7 plus alır bu kadar basit o konulara girmeye gerek yok bence :)

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
8 plus almayı çok kötü bir karar olarak nitelendirmek ne kadar doğru oda sorgulanır bence :)
Kotu bir karar denilemez mi sizce bencede cok mantiksiz bir hareket sadece islemci farki var bir onceki nesilden ve ufak farklar tercih meselesi 1 sene daha uzun gider tabiki

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Kotu bir karar denilemez mi sizce bencede cok mantiksiz bir hareket sadece islemci farki var bir onceki nesilden ve ufak farklar tercih meselesi 1 sene daha uzun gider tabiki
İşin içine mantığı sokacaksak iphone 6 dan sonra iphone almakta mantıksız 6 aynı 6s aynı 7 aynı ? Sadece bahsettiğin gibi her seride belli iyileştirmeler ve bi kaç eklenen özellik var apple ın olayı bu yani

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
İşin içine mantığı sokacaksak iphone 6 dan sonra iphone almakta mantıksız 6 aynı 6s aynı 7 aynı ? Sadece bahsettiğin gibi her seride belli iyileştirmeler ve bi kaç eklenen özellik var apple ın olayı bu yani
Dogru soyluyosun bende o yuzden vazgectim apple dan hepsi ayni hepsi iyi cihaz ama yenilik istedim ondan degistirdim. Mantiksiz geldi apple artik

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Dogru soyluyosun bende o yuzden vazgectim apple dan hepsi ayni hepsi iyi cihaz ama yenilik istedim ondan degistirdim. Mantiksiz geldi apple artik
Bende öyle düşünüyorum x te fark yarattı fakat tasarım ve yazılım olarak sorunlarla dolu ve çok pahalı 8 plus alacaktım bahsettiğimiz şeylerden dolayı vazgeçtim 2018 eylül ü beklicem iphone 2018 tüm modelleri çerçevesiz olacakmış daha iyi işler çıkartırlar belki öyle alırız :) iphone 7 ile devam 1 sene daha

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bende öyle düşünüyorum x te fark yarattı fakat tasarım ve yazılım olarak sorunlarla dolu ve çok pahalı 8 plus alacaktım bahsettiğimiz şeylerden dolayı vazgeçtim 2018 eylül ü beklicem iphone 2018 tüm modelleri çerçevesiz olacakmış daha iyi işler çıkartırlar belki öyle alırız :) iphone 7 ile devam 1 sene daha
Mantikli bende para var diye kafaya takmadim s8 aldim 20 gun once ekran ufak geldi note 8 aldim satip bu iyi ekran guzel maddi sikinti duyucak olsam bende beklerdim x de centik var abi ustunde tasarimini hic begenmedim

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Mantikli bende para var diye kafaya takmadim s8 aldim 20 gun once ekran ufak geldi note 8 aldim satip bu iyi ekran guzel maddi sikinti duyucak olsam bende beklerdim x de centik var abi ustunde tasarimini hic begenmedim
O çentiği beğenen yok emin ol benide çok rahatsız etti haklısın:)

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
instagram olayina bende cildiriyorum artik duzeltmeleri lazim. ben nedense memnunum s8imden sarj konusu sikinti sadece

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce iPhone 7 cihazımı satıp Galaxy S8 almıştım. Ne akılla aldıysam bilmiyorum. Başıma gelenleri anlatıyorum. Diğer Galaxy S8 cihaz sahipleri de bunu yaşamıştır bizzat.
Öncelikle telefonu aldım arkadaşlar iPhonedan S8'e geçince önce bir içinizde boşluk oluyor uygulama kalitesi bakımından. Ulan bak facebooku felan nasıl tasarlamışlar iOS'ta daha iyi gözüküyordu sanki dedirtiyor.
Neyse bunu da geçtim. Allah rızası için gidin Instagram uygulamasını S8'e yükleyin. Instagram hikayeleri tam ekran gözükmüyor. Kırpılmış bir şekilde gözüküyor arkadaşların yazdığı yazıların kenarda kalanları göremiyorsun. Takipçiler kısmına gelin orda hem benden takipten çıksın hem de ben takipten çıkayım butonu gözükmüyor. Hani şu kastettiğim üç nokta var ya üst üste bilirsiniz uygulamayı kullandıysanız. Raporladım bu durumu taaa 2-3 hafta önceden. Baktım düzeleceği yok boşverdim öyle kullanıyorum şimdi. Her neyse Facebook uygulamasına gelelim sıra şimdi bu uygulama nasıl çalışıyor bu cihazda diyecek olursanız. Facebookta herhangi videoya bastığınızda video akışı çıkar. İyi güzel video açıldı. 3 saniye sonra video duruyor. Otomatik oynatma açık değilse elle tekrar başlatmak gerekiyor. Bu konuların hepsini araştırdım arkadaşlar. Aslında her şey "18.5:9" ekran oranından kaynaklanıyormuş yani Aspect Ratio denilen şeyden. Uygulamalar bu formata uydurularak çalıştırılıyormuş genelde 4:3 veya 16:9 ekran oranı kullanılıyormuş. Neyse ona da sabır verdim. Bir uygulama var ekran kaydedici felan neyse ekran kaydettim kaydetti felan baktım telefon hayvan gibi ısınmış. Şarj baya bir gitmiş. Diğer kaydediciler de aynı şekilde ısınma ve şarj götürdü neyse ona da tamam eyvallah çektim. Telefonu eline alan arkadaşım kardeş ben de S8 alacaktım vazgeçtim sayende Allah razı olsun diyor şaka gibi bir şey.
Telefonun Selfie kamerası yani ön kamerası makyajsız çekim yapmıyor illa makyajla çekim yapıyor. Odak kontrastı adamakıllı çalışmıyor.
Gelelim olayın patlak verdiği yere. Dün Facebooktayım iş icabı bir anket oluşturmam gerekti. Girdim anket oluşturmaya baktım uygulama donuyor. Sonra çöküyor. Açıyorum yine aynı şekil. Sonunda uygulamayı sildim tekrar kurdum yine anket oluşturamıyorum. Donuyor çöküyor. La havle çektim telefonu elimden bıraktım. Dedim lanet olsun seni aldığım güne. Sorun cihazda değil bu cihazın ekran oranını tasarlayan mühendislerde. Ulan kullanılmıyor bu ekran oranı ne diye yeni olarak getirirsin sen. Deney cihazı mı kullanıyoruz biz denek miyiz. Allahtan Note 8 alacaktım almamışım daha fazla zarar ederdim. Diğer android telefonlara lafım yok ama ben uygulama kalitesi bakımından gerçekten iOS harici kullanamayacağımı anladım. Tarifeye ek bir şekilde iPhone 8 Plus aldım websiteden. Bakalım onaylayacaklar mı artık bilemem. İnşallah onaylarlar. Güya cihazı 2-3 sene gidecek diye almıştım şimdiki durumuma bakın tam bir rezillik, pişmanlık. Umarım yazım S8 almak isteyip de kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmuştur.
uygulamaları 18:9 formatında çalıştırmayın olur biter.bunu (oranın eksilerini) bilerek almışsınızdır umarım s8'i.iphone x içinde aynı şeyleri söyliyeceksiniz o zaman.

ysfbrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok ilginç 6 aydır kullanıyorum s8'i instagramdaki hikaaye sorunu dışında saydığı hiçbir problemi yaşamadım

TorukMactoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tam da 8 yıllık Apple kullanıcısı olarak S8 veya S8+ a geçmeyi düşünürken gün geçmiyor ki bir haber çıkmasın biri gömmesi şu s8 e... Nedir arkadaş bu bizim kara talihimiz. Note 7 Çıktı harika dedik alacaz dedik. Bum!!! Sonra bekledik 3 yıl geçti Apple iPhone 6 plus tan s8 e geçelim dedik. Hoayydaaaaa şimdi de amoled yanığı bilmem ne! Bu ne arkadaş. Şu ağzı bi bırakın önce. "iPhone X de alsan aynı sorunları yaşarsın" falan. Arkadaş farkındamısınız bilmiyorum ama bu cihazlar bi önceki nesil gibi 2000-3000 ₺ civarı değil. 5000-7000₺ e teknolojinin de geliştiği varsayılırsa bu sorunlar normaldir falan diye birşey yok!!!! Olamaz da. Bi zahmet düzeltsinler. Ben apple ı veya samsungu savunmuyorum. Bu cihazlarda böyle sorunlar var öbürün de de var diyenlere söyleniyorum. Olmasın arkedeş. Onda da olmasın bunda da olmasın. 5000₺ almasını biliyorlarsa cihaz için yemeyip üçmeyip update yayınlasınlar. Hadi apple 10 yeni ama S8 kaç ay oldu çıkalı. Biz de hemen almadık o fiyatlara da alınmazdı zaten. 7 ay geçmiş neredeyse bi düzeltsinler artık cihazlarını bi zahmet

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
arkadaş deneyimlerini paylaşmış Dedikleride yüzde100 dogru 18:9 diye bi kavram getirdiler madem getırıyorsun uygulama geliştiricileri çok hızlı bi şekilde güncellemeleri lazım 1 sene kesinlikle alır ıphone x tede böyle sorunlar vardır ama hızlı çalışıp kapatıyorlar

NightEAGLE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşa özellikle selfie konusunda katılıyorum bu c.tesi aldıgım s8 i zararda etme pahasına olsa satıp bugun ip7 aldım

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Tam da 8 yıllık Apple kullanıcısı olarak S8 veya S8+ a geçmeyi düşünürken gün geçmiyor ki bir haber çıkmasın biri gömmesi şu s8 e... Nedir arkadaş bu bizim kara talihimiz. Note 7 Çıktı harika dedik alacaz dedik. Bum!!! Sonra bekledik 3 yıl geçti Apple iPhone 6 plus tan s8 e geçelim dedik. Hoayydaaaaa şimdi de amoled yanığı bilmem ne! Bu ne arkadaş. Şu ağzı bi bırakın önce. "iPhone X de alsan aynı sorunları yaşarsın" falan. Arkadaş farkındamısınız bilmiyorum ama bu cihazlar bi önceki nesil gibi 2000-3000 ₺ civarı değil. 5000-7000₺ e teknolojinin de geliştiği varsayılırsa bu sorunlar normaldir falan diye birşey yok!!!! Olamaz da. Bi zahmet düzeltsinler. Ben apple ı veya samsungu savunmuyorum. Bu cihazlarda böyle sorunlar var öbürün de de var diyenlere söyleniyorum. Olmasın arkedeş. Onda da olmasın bunda da olmasın. 5000₺ almasını biliyorlarsa cihaz için yemeyip üçmeyip update yayınlasınlar. Hadi apple 10 yeni ama S8 kaç ay oldu çıkalı. Biz de hemen almadık o fiyatlara da alınmazdı zaten. 7 ay geçmiş neredeyse bi düzeltsinler artık cihazlarını bi zahmet
S8'in bana sadece ve sadece 2 sorununu söyler misin? İlk mesajında fanboyluk yaptığından dolayı senin kutlarım.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
S8 sahipleri bu hataları kabul etmeselerde çoğu kişi aynı sorunlardan muzdarip lütfen cihazı alıyosanız para verdiyseniz toz kondurmazlık yapmayın , apple şuana kadar mükemmeldi ios 11 geldi cihazlar tamamen çöp oldu tek hızlı çalışan cihazlar 8 ve sonraları 7 plus yerlerde sürünüyor iOS 11 ile youtube uygulaması zaten şarjı dakikada 1 - 1 götürüyor arkadaşlar samsung sizin babanızın şirketi yok ve çoğu kullanıcı samsungun servisinin ne kadar kötü olduğunuda biliyor fakat bu durum sadece türkiyede geçerli muhattap olacağınız samsung shop bile yok tayland'da samsung'un kendi mağazası var cihazı götürüyorsun ve bekliyorsun 1 saat içinde onarılıp cihazın sana teslim ediliyor keşke türkiyedede böyle olsa direk servise geliyor kullanıcı hatası diyip geri yollanıyor çok s8 gönderildi amoled sorunu yüzünden adamın bir suçu yok ekran yanıyor kullanıcı hatası olarak belirtiliyor şaka gibi asgari ücret 1.400 lira zar zor alınıyor bu cihazlar ve adamlar dalga geçer gibi kullanıcı hatası diyip elimize veriyorlar cihazları en azından apple'da böyle birşey yok ilgilenen muhattab olacak sürekli birileri var ve size yardım etmek için can atıyorlar ama dediğim gibi iOS11 olan tüm cihazlar çöp bana göre cıvkı çıktı resmen bildiğiniz android yapmışlar iPhoneyi nerde o eski stabillik nerde o eski serilik.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bende 7 plus satıp s8 almıştım uygulamalarda facebookta imsg çökme bende sık yaşadım oyunlarda ekran akışında donma şarj sorunu alarm ı kurup zamanı gelince ekranda görünp ötmemesi ve s8 en büyik satma nedenm veri kullanımı yatarken herşeyimi kaptmama rağmen ki hiç istemediğim bir şey ayda 10 gb int yetmemesi oldu şuan takrar iphone x kullanıyorm bir daha sanmıyorm samsung a döneceğimi ne kadar dönsemde her seferinde pişman oluyorum.

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
S8 sahipleri bu hataları kabul etmeselerde çoğu kişi aynı sorunlardan muzdarip lütfen cihazı alıyosanız para verdiyseniz toz kondurmazlık yapmayın , apple şuana kadar mükemmeldi ios 11 geldi cihazlar tamamen çöp oldu tek hızlı çalışan cihazlar 8 ve sonraları 7 plus yerlerde sürünüyor iOS 11 ile youtube uygulaması zaten şarjı dakikada 1 - 1 götürüyor arkadaşlar samsung sizin babanızın şirketi yok ve çoğu kullanıcı samsungun servisinin ne kadar kötü olduğunuda biliyor fakat bu durum sadece türkiyede geçerli muhattap olacağınız samsung shop bile yok tayland'da samsung'un kendi mağazası var cihazı götürüyorsun ve bekliyorsun 1 saat içinde onarılıp cihazın sana teslim ediliyor keşke türkiyedede böyle olsa direk servise geliyor kullanıcı hatası diyip geri yollanıyor çok s8 gönderildi amoled sorunu yüzünden adamın bir suçu yok ekran yanıyor kullanıcı hatası olarak belirtiliyor şaka gibi asgari ücret 1.400 lira zar zor alınıyor bu cihazlar ve adamlar dalga geçer gibi kullanıcı hatası diyip elimize veriyorlar cihazları en azından apple'da böyle birşey yok ilgilenen muhattab olacak sürekli birileri var ve size yardım etmek için can atıyorlar ama dediğim gibi iOS11 olan tüm cihazlar çöp bana göre cıvkı çıktı resmen bildiğiniz android yapmışlar iPhoneyi nerde o eski stabillik nerde o eski serilik.
Samsung deneyim magazasi uskudarda acildi

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Yahu ne hatasından bahsediyorsun anlamadım ki? İnstagram şeysi mi?

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Samsung deneyim magazasi uskudarda acildi
Dediğim samsung shoplarla aynı değil orası.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yahu ne hatasından bahsediyorsun anlamadım ki? İnstagram şeysi mi?
kardeşim herkes dil dökmüş onca bug var bütün yorumlarını okudum her yorumunda bi savunma var parasını verdiysen verdin :) bu kadar korumanın luzumu yok 1 hafta dayanabildim s8 ile rezillikten başka birşey değil.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
İnstagram ve Favebook'un ekran formatını destek sorunundan telefonu yerin dibine soktunuz. Bir babayiğit çıksın desin S8'in şu şu sorunu var. Bende adam gibi cevabını vereyim. Şuan S8'in kronik sorunu yok.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İnstagram ve Favebook'un ekran formatını destek sorunundan telefonu yerin dibine soktunuz. Bir babayiğit çıksın desin S8'in şu şu sorunu var. Bende adam gibi cevabını vereyim. Şuan S8'in kronik sorunu yok.
tamam kardeşim sakin ol s8 en kral telefon boşver sen burdaki yorumları telefonunu kullanmaya devam et :)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Dediğim samsung shoplarla aynı değil orası.
--- Gönderi Güncellendi ---

kardeşim herkes dil dökmüş onca bug var bütün yorumlarını okudum her yorumunda bi savunma var parasını verdiysen verdin :) bu kadar korumanın luzumu yok 1 hafta dayanabildim s8 ile rezillikten başka birşey değil.
Koca 3 sayfayı dolaştım ve tek sorunu instagramın ekran sorunu ve atması olarak gördüm. Ön ekran şeysi tamamen sallamaca. Bu 2 3 uygulama sorunundan S8'e rezil diyorsan ben sana cevap veremem çünkü ne dersem sen haklı olacaksın.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Koca 3 sayfayı dolaştım ve tek sorunu instagramın ekran sorunu ve atması olarak gördüm. Ön ekran şeysi tamamen sallamaca. Bu 2 3 uygulama sorunundan S8'e rezil diyorsan ben sana cevap veremem çünkü ne dersem sen haklı olacaksın.

Sikayetvara gir bana inanmıyosan git garantiye sor bakalım kaç tane cihaz aldıklarını günde :) ekran yanmasını çizgileri vs vs gir bak

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ben çıkıyorum yoksa uzaklaşma yiyeceğim forumdan herhalde. Kolay gelsin kötülemeniz de karışmıyorum neye batırırsanız batırın telefonu.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kusura bakma ben beyaza beyaz renk diyorum siyaha siyah o cihaza para verdim diye savunamam 7 plus kullanıyorum tüm kötü yanlarını söyledim gerek yok yani ne sorunu var bende o sorun yok gibi laflara sende olmaması diğer cihazlarda olmaması anlamına gelmiyor bu kadar şikayet olduğuna göre var birşey demek bu kadar insan kullanmayı bilmiyor herhalde :)

TorukMactoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
S8'in bana sadece ve sadece 2 sorununu söyler misin? İlk mesajında fanboyluk yaptığından dolayı senin kutlarım.
Ekran yanması? Ben tecrübe etmedim. Sadece şikayetleri söylüyorum. fanboyluk da yaptığım yok şuan.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Kusura bakma ben beyaza beyaz renk diyorum siyaha siyah o cihaza para verdim diye savunamam 7 plus kullanıyorum tüm kötü yanlarını söyledim gerek yok yani ne sorunu var bende o sorun yok gibi laflara sende olmaması diğer cihazlarda olmaması anlamına gelmiyor bu kadar şikayet olduğuna göre var birşey demek bu kadar insan kullanmayı bilmiyor herhalde :)
Bak kardeşim. Canım benim. 6 cümle söylüyorsunuz 7 si berbat iğrenç rezil. Ben diyorum ki saydam bir şekilde madde madde telefonun eksiklerini sayın. İnstagram daki hatasını ben mi kabullenmedim? Atmasını ben mi kabullenmedim? Her telefonun hatası var. Ama diyorum ki sen instagramdan atmasına göremi az önce rezil dedin? Ayrıca o burn in sorunu falan Iphone X, Note 8, S8, S7 tüm amoled ekranlı telefonlarda var ve hiçbiri garanti kapsamında değil.