Laptoplarda Ekran Kartı Değişimi

Furkan Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yükleyecek sakin. Ama olmazsa benim attığım linktekini indirin. HD 4600 günlük işler için kullanılan intelin yaptığı bir ekran kartı. R9 ise gaming için tasarlanmıştır.

Hey, akşamdan beri yaklasik 7 saattir ekran donuk bir şekilde kaldı maus falan hareket ettiremiyorum tıklıyorum olmuyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Gaming olması şart değil. İyi bir GPU sayılır... Çokta ümitlenmeyin. :) Sadece HD 4600'e karşı iyi bir GPU.

Ortada Olan Linkler;

Mobile

AMD Driver Autodetect

Hangisi doğru ?
Bilgisayara Restart Attım karşıma mavi bir ekran çıktı :

Yeniden Başlat ve Gelişmiş Seçenekleri Göster Diye

Yeniden Başlat Dedim Ama hala başlatmadi bekliyorum ekran gelmedi henüz
Bilgisayar ekrani gelmiyor acil yardım edin :(

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Mavi ekranın resmini paylaşabilir misin? Ayrıca belirttiğin linklerden 2 si de doğru...

Furkan Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evden Uzaklaştım Maalesef Ama İnternetten Fotosunu Buldum
PicsArt_11-06-07.25.56.jpeg

Mavi ekranın resmini paylaşabilir misin? Ayrıca belirttiğin linklerden 2 si de doğru...
sürekli bir aksilik .(
Yeniden Başlat a basiyorum fakat ekran gelmiyor
Toshiba falan yaziyor sonra gelmiyor

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Evden Uzaklaştım Maalesef Ama İnternetten Fotosunu BuldumEkli dosyayı görüntüle 29379

sürekli bir aksilik .(

Yeniden Başlat a basiyorum fakat ekran gelmiyor
Toshiba falan yaziyor sonra gelmiyor
İşletim sistemi zarar görmüş. Ayrıca tavsiyem temiz Windows 10 kurulumu yapman. Önemli bilgilerin yoksa, temiz Windows 10 kurulumu yapıp sürücüleri yüklemen.

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Herhangi bir bilgisayarcıda olur m bir de
Windows 10 Hala Ücretsiz mi
İlk 30 gün ücretsiz. Sonrasında aktifleştirmeden de kullanabilirsin. Yalnız bazı şeyleri özelleştiremezsin... Dilersen 30-50 TL arası key alarak etkinleştirebilirsin.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ben şuan yeryüzünde e gpu destekleyen güncel laptop kaldığına inanmıyorum.Olsa dahi o kadar zahmetli bir iş ki onla uğraşacak arkadaşa helal olsun.
Herhangi bir bilgisayarcıda olur m bir de
Windows 10 Hala Ücretsiz mi
Windows 8 sistemin orijinal ise hala geçebilirsin fakat 2017 sonu ile bitecek bu kampanya.

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Ben şuan yeryüzünde e gpu destekleyen güncel laptop kaldığına inanmıyorum.Olsa dahi o kadar zahmetli bir iş ki onla uğraşacak arkadaşa helal olsun.

Windows 8 sistemin orijinal ise hala geçebilirsin fakat 2017 sonu ile bitecek bu kampanya.
Hayır, 2015 Temmuz 8'inde bitti. Eğer o zamana kadar daha önce Windows 10'a geçmiş ise, şimdi de ücretsiz geçebilir... Yoksa ücretli veya crackli kullanacak.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hayır, 2015 Temmuz 8'inde bitti. Eğer o zamana kadar daha önce Windows 10'a geçmiş ise, şimdi de ücretsiz geçebilir... Yoksa ücretli veya crackli kullanacak.
Daha dün Shiftdelete de okumuştum ama Win10 a geçecekler için son çağrı yazıyordu.

Furkan Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Zamanında ücretsiz yükledim ama 2016 da?

:/

2016 da windows 10 u resmi sitesinden bedava yuklemistim
Kaçırmadan tekrar yükle... Zira ilerleyen dönemlerde BIOS'a gömülen key geçersiz olabilir.

Furkan Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yok merak etme 5 yıllık cihazın garantisi olacağını sanmıyorum. :)

Allah Allah yalan borcumuz yok admin sana :) :) :) Anlatmak istedigim şu 2 yîl önce aldık bilgisayarı 5 yıllık garantisi var yani 3 yılı kaldı?

Her neyse sorum şu herhangi bir bilgisayarcıda temizinden windows 10 yüklenir mi?

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416

Allah Allah yalan borcumuz yok admin sana :) :) :) Anlatmak istedigim şu 2 yîl önce aldık bilgisayarı 5 yıllık garantisi var yani 3 yılı kaldı?

Her neyse sorum şu herhangi bir bilgisayarcıda temizinden windows 10 yüklenir mi?
Yüklenir, yalnız crack'li olacaktır büyük ihtimal... Ya da sen başka bilgisayardan ISO dosyasını USB belleğe yazıp da yükleyebilirsin...