İphone 7'ye geçmeli miyim ?

Devam mı Tamam mı?

• Kullanılan toplam oy
    12

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Merhaba arkadaşlar şubat ayında iphone 6s(16) dan lg v20 ye geçmiştim bilenler bilir neyse 2 3 ay sorunsuz kullandıktan sonra cihazda ghost screen,ışık sızması,kendi kendine kapanıp açılma vb tarzı sorunlar ile karşılaştım ve cihazı servise verdim 15 gün bekledikten sonra cihazın ekranı ve bataryası değişti sonra cihazı teslim aldığımda kendi kendine kapanıp açılma ve ısınma sorunları devam ettiği için tekrar servise verdim 15 küsür gün daha kaldı ve cihazınızın onarımı tamamlandı diye bir mesaj geldi bende cihazı servisten almaya gittim servis raporuna göre cihazda tüm kontroller yapıldığını ve bir sorun olmadığını söylediler bende madem sorun yok neden 15 gündür beklettiklerini sordum ancak tatmin edici cevap alamadım mırın kırın ediyorlar ağızlarından kerpetenle laf falan almak lazım herhalde neyse cihazı aldım çıktım, şuan cihazımda ışık sızması,ghost vs yok ama ara sıra kendi kendine kapanıp açılma yapıyor çok nadirde olsa ve bazen çok ısınıyor ve elde tutulmayacak şekile geliyor, aslında cihazdan çok memnunum fakat dikiş tutmuyor cihaz 2 ay sorunsuz gidiyorsa sonraki ay sorun çıkarıyor yada çıkarma potansiyeli mevcut, benim sorum şu sizce bu cihazla gittiği yere kadar devam mı etmeli yoksa üste 500 tl verip 3 aylık iphone 7'ye mi geçmeli ?

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
3 bin tl ver. şarjı ve ön kamerası leş bir telefon al. Ortadaki tuşu ise tam rezalet böyle iğrenç ve itici bişey olamaz

Sırf elma için bin tl lik şeye 3 bin tl verme valla verme

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
3 bin tl ver. şarjı ve ön kamerası leş bir telefon al. Ortadaki tuşu ise tam rezalet böyle iğrenç ve itici bişey olamaz

Sırf elma için bin tl lik şeye 3 bin tl verme valla verme
Yazdığım yazıyı okumadın sanırım neyse okuduktan sonra tekrar yazarsın artık..

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Okudum . Sende genel mantığını anla işin. herşeyi geçtim i phone 7 leş bi telefon
Geçeceğim cihazın veya kalacağım cihazın artı ve eksilerini biliyorum fakat ben kullanacağım cihazın sorun çıkarma oranının düşük olmasını istiyorum yani şöyle anlatayım ben şuan kullandığım cihazın her an bir sorun çıkarıp çıkarmayacağını düşünerek geçiriyorum acaba çıkartırsa ne olur ve bu durumdan biraz sıkılmış durumdayım, tabi teknoloji işi şans işi ancak hiç yüzüm gülmedi bu konuda, ondan dolayı iphone'ların özellik olarak çok özellikleri olmadığı için sorun çıkarma noktasında kullanıcısının kafasını ağrıtacağını sanmıyorum o yüzden böyle bir konu açtım..

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Koşa koşa iPhone 7’ye git. Bu telefon elbet bir yerden sonra patlar elinde, sıkıntıya düşersin. Ben senin yerinde olsam buraya sormazdım bile. iPhone 7 sorunsuzdur. Al geç.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Lg değilmi işte
V20 piyasası çökmedi iyi bir fiyata sat başka cihaz al örnek XZ Premium seni rahat ettirir o

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
İphone düşmanları gene iş başında.memnun değilsen şuan ki cihazından gönül rahatlığıyla geçebilirsin imkanın varsa plus a geçmeni öneririm

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
İphone düşmanları gene iş başında.memnun değilsen şuan ki cihazından gönül rahatlığıyla geçebilirsin imkanın varsa plus a geçmeni öneririm
bencede.biraz fazla düşmanlık besliyorsunuz.
i7 üzmez ama tam durumu anlamadım 500 tl derken.v20 yi satıp 500 ekliyeceksiniz alın.ama onun yerine s8 i öneririm.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ıphone sevislerinde de böyle sorunlar oluyor mu?

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Benim bir çok arkadaşım çeşitli sebeplerden (hatta bazıları eften püften sebeplerden)servise yolladı iphone larını maximum 7 iş günü içerisinde sıfır cihaz ile değişim yaptı hepsi.iphone servisinde asla o söylenen durumlar yaşanmadı yaşanmıyor

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Ya ip7’ye geç ya da Huawei P10 al bence.
Dünyanın en iyi servisi apple’da. Zorluda kulaklık almaya gitmiştim resmen arkadaş gibi davranıyorlar çok samimiler ve garanti kapsamında bir durum olursa ve yapılması zorsa hiç uğraştırmıyorlar direkt sıfır cihaz veriyorlar.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000

Dünyanın en iyi servisi apple’da. Zorluda kulaklık almaya gitmiştim resmen arkadaş gibi davranıyorlar çok samimiler ve garanti kapsamında bir durum olursa ve yapılması zorsa hiç uğraştırmıyorlar direkt sıfır cihaz veriyorlar.
Bi kaç sorunda tamirat var zaten onun dışında kesinlikle cihaz değişimi

AlejandroXX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Şuan bozuk olan telefonun üzerine 500TL verip ip7 e alacaksan al kardeşim ne diye bu telefonla uğraşacaksın. Seni yari bırakacağı kesin ayrica sadece ip7 de değil baska denk bi cihaz varsa da gec sonuçta bozuk cihaz.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Şuan bozuk olan telefonun üzerine 500TL verip ip7 e alacaksan al kardeşim ne diye bu telefonla uğraşacaksın. Seni yari bırakacağı kesin ayrica sadece ip7 de değil baska denk bi cihaz varsa da gec sonuçta bozuk cihaz.
Aslında şuan bozuk değil cihaz servisten geleli 15 gün falan oldu dediğim gibi şuan ghost vs yok ama güvenim kalmadı ve soğudum cihazdan, cihazın ne zaman ne yapıcağını kestirmek çok güç şöyle açıklayayım bugün %5 falan şarjım kalmıştı normalde bataryası değişmeden önce cihaz %10 da falan kapanırdı pili bitip ancak bugün %5 de kapandı bende cihazın bataryası bittiği için kapandığını düşündüm ancak cihaz geri açıldı %4 şarjı vardı açıldığında bilmiyorum çok garip geliyor bana birtek bende mi oluyor bu sorunlar acaba..
--- Gönderi Güncellendi ---
bencede.biraz fazla düşmanlık besliyorsunuz.
i7 üzmez ama tam durumu anlamadım 500 tl derken.v20 yi satıp 500 ekliyeceksiniz alın.ama onun yerine s8 i öneririm.
Durum şöyle hocam şuan kullandığım cihazın üzerine 500 tl verip 3 aylık iphone 7 alıcam(ikinci el) yada almayı düşünüyorum ama işte kafam bu konuda çok karışık..

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

Aynen apple servisleri çok iyi ve samimiler 6s de batarya yüzünden cihazımı değiştirdiler bi de telefonum kitlenmişti afrikadan aradılar falan adam çok samimi biriydi konuştuk baya adamlan Gurbette özlemiş vatanını bide Hemşeri çıktık adamlan :D apple sevisi 1 numaradır.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Aslında şuan bozuk değil cihaz servisten geleli 15 gün falan oldu dediğim gibi şuan ghost vs yok ama güvenim kalmadı ve soğudum cihazdan, cihazın ne zaman ne yapıcağını kestirmek çok güç şöyle açıklayayım bugün %5 falan şarjım kalmıştı normalde bataryası değişmeden önce cihaz %10 da falan kapanırdı pili bitip ancak bugün %5 de kapandı bende cihazın bataryası bittiği için kapandığını düşündüm ancak cihaz geri açıldı %4 şarjı vardı açıldığında bilmiyorum çok garip geliyor bana birtek bende mi oluyor bu sorunlar acaba..
--- Gönderi Güncellendi ---

Durum şöyle hocam şuan kullandığım cihazın üzerine 500 tl verip 3 aylık iphone 7 alıcam(ikinci el) yada almayı düşünüyorum ama işte kafam bu konuda çok karışık..
çok mantıklı olur.telefon seni elbet yarı yolda bırakacaktır.3 aylık i7 de sorun yoksa alabilirsin.bir sıkıntı çıkarmaz.pili biraz yavaş doluyor ama o kadar önemli değil

Hayati.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android pişmanlıktır kardeşim, sorunsuz yazılım, donanım ve uyumluluk bakımından iphone çok daha iyidir. Fiyat olarak yüksek olabilir ama piyasada hala 4s kullananlar var, yavaş çalışıyor ama hala sorunsuz makinelerdir.

Hani eskiden beyaz eşya arıza yaparsa elektronik şans işi abi derlerdi. Androidde durum bu.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ios farkı ve garanti olayındaki muhteşem kolaylık için iphone u tercih etmen mantıklı. bana göre :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Benim bir çok arkadaşım çeşitli sebeplerden (hatta bazıları eften püften sebeplerden)servise yolladı iphone larını maximum 7 iş günü içerisinde sıfır cihaz ile değişim yaptı hepsi.iphone servisinde asla o söylenen durumlar yaşanmadı yaşanmıyor
garanti süresi bitmesine yakın değişim yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapsalar iyi olur

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
garanti süresi bitmesine yakın değişim yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapsalar iyi olur
Yakın arkadaşım yanılmıyorsam 1 sene önce iphone 5s ini garanti bitimine 1 gün kala servise göndermişti şebeke probleminden ötürü sıfır iphone 5s almıştı:) 1 günde kalsa farketmiyor

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Android pişmanlıktır kardeşim, sorunsuz yazılım, donanım ve uyumluluk bakımından iphone çok daha iyidir. Fiyat olarak yüksek olabilir ama piyasada hala 4s kullananlar var, yavaş çalışıyor ama hala sorunsuz makinelerdir.

Hani eskiden beyaz eşya arıza yaparsa elektronik şans işi abi derlerdi. Androidde durum bu.
Hala s3 s4 lg g2 kullanan tanıdıklarım var en kötü android alıp en iyi apple geçiyorsunuz ve android kötü diyorsunuz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
3000 tl bir bütçe varsa Htc u11 xz premium ya da İllaha İphone da gözüm kaldı diyorsan 6s plus veya bütçeni zorlayıp 7 plus alırsan rahat edersin

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Apple nin en büyük avantajı servisi ve en az 5 yıl güncelleme alması dostum bu çok etkili bence.
etkili ama diğer cihazlar 2 senelik gibi diyorlar.ben apple kötülemiyorum.androidide kötülemiyorum.yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla konuşuyorum.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
etkili ama diğer cihazlar 2 senelik gibi diyorlar.ben apple kötülemiyorum.androidide kötülemiyorum.yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla konuşuyorum.
İnan bende o şekilde hareket ediyorum ama bazı arkadaşlar o kadar yanlı ki bunu anlamak istemiyolar