Trajectory
Asistan
Merhaba arkadaşlar şubat ayında iphone 6s(16) dan lg v20 ye geçmiştim bilenler bilir neyse 2 3 ay sorunsuz kullandıktan sonra cihazda ghost screen,ışık sızması,kendi kendine kapanıp açılma vb tarzı sorunlar ile karşılaştım ve cihazı servise verdim 15 gün bekledikten sonra cihazın ekranı ve bataryası değişti sonra cihazı teslim aldığımda kendi kendine kapanıp açılma ve ısınma sorunları devam ettiği için tekrar servise verdim 15 küsür gün daha kaldı ve cihazınızın onarımı tamamlandı diye bir mesaj geldi bende cihazı servisten almaya gittim servis raporuna göre cihazda tüm kontroller yapıldığını ve bir sorun olmadığını söylediler bende madem sorun yok neden 15 gündür beklettiklerini sordum ancak tatmin edici cevap alamadım mırın kırın ediyorlar ağızlarından kerpetenle laf falan almak lazım herhalde neyse cihazı aldım çıktım, şuan cihazımda ışık sızması,ghost vs yok ama ara sıra kendi kendine kapanıp açılma yapıyor çok nadirde olsa ve bazen çok ısınıyor ve elde tutulmayacak şekile geliyor, aslında cihazdan çok memnunum fakat dikiş tutmuyor cihaz 2 ay sorunsuz gidiyorsa sonraki ay sorun çıkarıyor yada çıkarma potansiyeli mevcut, benim sorum şu sizce bu cihazla gittiği yere kadar devam mı etmeli yoksa üste 500 tl verip 3 aylık iphone 7'ye mi geçmeli ?