EmrullahBuluts
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
iphone 4s fiyat yardım iphone 4s 64 gb modeli sıkıntısız 400 tl eder mi
Allah aşkına bunu soruyormusunneden 4s alınmaz ?
neden alınmaz bütçe mesleesi apple kendını kanıtlamıs zatenNiye 4s?
neden alınmaz ?Allah aşkına bunu soruyormusun
neden alınmaz bi sorun mu var bu sürümleer deAllah aşkına bunu soruyormusun
neden alınmaz bi sorun mu varAllah aşkına bunu soruyormusun
neden alınmaz bi sorunAllah aşkına bunu soruyormusun
Neden ALınmaz peki sürümdemi sıkıntı varNiye 4s diye sormuyorum alınır mı diye sorarsan alınmaz bilgin olsun. Fiyat normal.
İyi Forumlar.
Bir cihaz çöp diyebilmek için daha iyisini yapabiliyor olmak lazım. Daha iyisini siz şahsın adına yapabildin mi ? Konumuza gelir isek 4s zamanının güzel cihazı idi ama şu an icin tavsiye olunacak al denilebilecek bir cazibe si yok acikcasi o yüzden daha güncel bir cihaz a yönelmek daha mantikli4S gerek çöp pil ömrü gerek çok eskimesi gerekse çöp kamerası ile o fiyata alınacak bir cihaz değil. İkinci elde o fiyata LG G2/Z2/Z3 gibi cihazlara bakın.
Hatta size önerim hepsi buradaya göz atın iş bankası ile hepsi burada anlaşma yaptı ve kredi şeklinde taksitli telefon satıyorlar. 4-6 taksitte vade farkı çok az.
Kendinize bir Xioami Mİ5S çekin kullanın.
Çöp kelimesi bir şeyin kötü olduğunu ifade etmek için kullanılan etkili kelimelerden birisi.Bir cihaz çöp diyebilmek için daha iyisini yapabiliyor olmak lazım. Daha iyisini siz şahsın adına yapabildin mi ? Konumuza gelir isek 4s zamanının güzel cihazı idi ama şu an icin tavsiye olunacak al denilebilecek bir cazibe si yok acikcasi o yüzden daha güncel bir cihaz a yönelmek daha mantikli
cihaz nekadar kötü olursa olsun 4s kötü bir cihazda değil işin doğrusu zamanına göre güzel bir cihazdı burada yanlış bir bilgi söz konusu oluyor çöp demek bu cihazı üretenlere kullananlara hakarettir.Bunun yerine benim kullanmış olduğum gibi daha farklı kelimeler ile o cihazın eksik veya güncel olup olmayacağından bahsedebilirsin meselaÇöp kelimesi bir şeyin kötü olduğunu ifade etmek için kullanılan etkili kelimelerden birisi.
Saydığım kriterlerde cihaz gerçekten çöp ve o fiyat bandındaki ikinci el android cihazlara rekabet etme şansı 0.
İşin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için ''çöp'' gayet uyun bir kelime. Bir şeye çöp diyebilme için daha iyisini yapabiliyor olmaya gerek yok.
Tavsiyeleriniz nelerdir
Hepsi buradada vade farkı çok az iş bankası kredisi ile 4-5 taksite bölüyorlar cihazları.Tavsiyeleriniz nelerdir
Ben de bu fiyattaki cihazları peşin olarak alamadığını düşünüp iş bankasının 4-5 taksit seeneğini çok az vade farkı ile sunduğunu bu şekilde kaliteli bir cihazı 5 taksitte alabileceğini ifade ettim.X compact tavsiyesi gelmis.degisik bakis acisi.1300 civarinda yanliz 0 piyasasi.
400 -450
Ben de bu fiyattaki cihazları peşin olarak alamadığını düşünüp iş bankasının 4-5 taksit seeneğini çok az vade farkı ile sunduğunu bu şekilde kaliteli bir cihazı 5 taksitte alabileceğini ifade ettim.
Fiyat aralığını belirttiğini görebiliyorum.Fiyat araligini belirtmis arkadas
degil ancak suan maalesef suan maddi olarak cok yukarı cıkamıyorum bende mi 5s biliyorum fp en iyi tel o fiyata ben zamanında mi 6 dusunmutum ancak suan çok zor gorunuyorFiyat aralığını belirttiğini görebiliyorum.
Bu fiyattaki cihazları peşin alamadığı için bu fiyatlara yöneldiğini ama bu fiyatlarda çok mutlu olmayacağı için bu öneriyi yapmayı gerekli buldum. Sizce bu taksit olayı mantıksız mı?
LG G2/Z2/Z3'e bakın 4S almayın.degil ancak suan maalesef suan maddi olarak cok yukarı cıkamıyorum bende mi 5s biliyorum fp en iyi tel o fiyata ben zamanında mi 6 dusunmutum ancak suan çok zor gorunuyor
Yukarda açıkladığım gibi ne pili ne kamerası iyi ne güncel bir model değil. G2 z2 ve z3'e rom ile 7.1.1 bile yükleyebilirsin. kaldı ki LG stok romu 4.4.4 bir G2 çok stabil çalışablir.
LG G2 D802 Cep Telefonu sahibinden.com'dasöyledignix cihazlar fiyat aralıgna uymuyor
Bir kaç defa G2/Z2/Z3 dedim ama hiç takmıyorsun beni.400 tl temiz sıkıntısız cihaz buldum iphone 4s 64 gb ama daha farklı cihazlara acıgım
olur mu öyle şey sizi dikkate aldım ancak apple daha stabilBir kaç defa G2/Z2/Z3 dedim ama hiç takmıyorsun beni.