iPhone 4S 64 GB 400 TL Eder Mi?

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iphone 4s fiyat yardım iphone 4s 64 gb modeli sıkıntısız 400 tl eder mi

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Niye 4s diye sormuyorum alınır mı diye sorarsan alınmaz bilgin olsun. Fiyat normal.

İyi Forumlar.

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
neden alınmaz bütçe mesleesi apple kendını kanıtlamıs zaten
--- Gönderi Güncellendi ---
Allah aşkına bunu soruyormusun
neden alınmaz ?
neden alınmaz bi sorun mu var bu sürümleer de
neden alınmaz bi sorun mu var
neden alınmaz bi sorun
Niye 4s diye sormuyorum alınır mı diye sorarsan alınmaz bilgin olsun. Fiyat normal.

İyi Forumlar.
Neden ALınmaz peki sürümdemi sıkıntı var

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
4S gerek çöp pil ömrü gerek çok eskimesi gerekse çöp kamerası ile o fiyata alınacak bir cihaz değil. İkinci elde o fiyata LG G2/Z2/Z3 gibi cihazlara bakın.
Hatta size önerim hepsi buradaya göz atın iş bankası ile hepsi burada anlaşma yaptı ve kredi şeklinde taksitli telefon satıyorlar. 4-6 taksitte vade farkı çok az.
Kendinize bir Xioami Mİ5S çekin kullanın.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
4S gerek çöp pil ömrü gerek çok eskimesi gerekse çöp kamerası ile o fiyata alınacak bir cihaz değil. İkinci elde o fiyata LG G2/Z2/Z3 gibi cihazlara bakın.
Hatta size önerim hepsi buradaya göz atın iş bankası ile hepsi burada anlaşma yaptı ve kredi şeklinde taksitli telefon satıyorlar. 4-6 taksitte vade farkı çok az.
Kendinize bir Xioami Mİ5S çekin kullanın.
Bir cihaz çöp diyebilmek için daha iyisini yapabiliyor olmak lazım. Daha iyisini siz şahsın adına yapabildin mi ? Konumuza gelir isek 4s zamanının güzel cihazı idi ama şu an icin tavsiye olunacak al denilebilecek bir cazibe si yok acikcasi o yüzden daha güncel bir cihaz a yönelmek daha mantikli

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Bir cihaz çöp diyebilmek için daha iyisini yapabiliyor olmak lazım. Daha iyisini siz şahsın adına yapabildin mi ? Konumuza gelir isek 4s zamanının güzel cihazı idi ama şu an icin tavsiye olunacak al denilebilecek bir cazibe si yok acikcasi o yüzden daha güncel bir cihaz a yönelmek daha mantikli
Çöp kelimesi bir şeyin kötü olduğunu ifade etmek için kullanılan etkili kelimelerden birisi.
Saydığım kriterlerde cihaz gerçekten çöp ve o fiyat bandındaki ikinci el android cihazlara rekabet etme şansı 0.
İşin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için ''çöp'' gayet uyun bir kelime. Bir şeye çöp diyebilme için daha iyisini yapabiliyor olmaya gerek yok.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Çöp kelimesi bir şeyin kötü olduğunu ifade etmek için kullanılan etkili kelimelerden birisi.
Saydığım kriterlerde cihaz gerçekten çöp ve o fiyat bandındaki ikinci el android cihazlara rekabet etme şansı 0.
İşin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için ''çöp'' gayet uyun bir kelime. Bir şeye çöp diyebilme için daha iyisini yapabiliyor olmaya gerek yok.
cihaz nekadar kötü olursa olsun 4s kötü bir cihazda değil işin doğrusu zamanına göre güzel bir cihazdı burada yanlış bir bilgi söz konusu oluyor çöp demek bu cihazı üretenlere kullananlara hakarettir.Bunun yerine benim kullanmış olduğum gibi daha farklı kelimeler ile o cihazın eksik veya güncel olup olmayacağından bahsedebilirsin mesela

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Hepsiburadada yenilenmiş cihaz adı altında ikinci el telefonlar satıyorlar bence hem ucuz hemde hepsiburada güvencesi var şu an iphone 6 bile kasıyor ise 4s i siz düşünün en azından giris segment telefon alırsınız yeni olur
Tavsiyeleriniz nelerdir

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Fiyat araligi belirtirsen daha saglikli olur tavsiye kisminda.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
X compact tavsiyesi gelmis.degisik bakis acisi.1300 civarinda yanliz 0 piyasasi.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
X compact tavsiyesi gelmis.degisik bakis acisi.1300 civarinda yanliz 0 piyasasi.
Ben de bu fiyattaki cihazları peşin olarak alamadığını düşünüp iş bankasının 4-5 taksit seeneğini çok az vade farkı ile sunduğunu bu şekilde kaliteli bir cihazı 5 taksitte alabileceğini ifade ettim.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Vade farkı sadece 60 TL Bu fırsat değerlendirilebilir hatta 6 ay için vade farkı 80 TL 6 taksit ile kaliteli uzun ömürlü bir cihaza alabilirsiniz

upload_2017-10-13_23-50-5.png

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Fiyat araligini belirtmis arkadas
Fiyat aralığını belirttiğini görebiliyorum.
Bu fiyattaki cihazları peşin alamadığı için bu fiyatlara yöneldiğini ama bu fiyatlarda çok mutlu olmayacağı için bu öneriyi yapmayı gerekli buldum. Sizce bu taksit olayı mantıksız mı?

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Fiyat aralığını belirttiğini görebiliyorum.
Bu fiyattaki cihazları peşin alamadığı için bu fiyatlara yöneldiğini ama bu fiyatlarda çok mutlu olmayacağı için bu öneriyi yapmayı gerekli buldum. Sizce bu taksit olayı mantıksız mı?
degil ancak suan maalesef suan maddi olarak cok yukarı cıkamıyorum bende mi 5s biliyorum fp en iyi tel o fiyata ben zamanında mi 6 dusunmutum ancak suan çok zor gorunuyor

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yukardakilere aynen katiliyorum.piyasada lg g3 lerde dolasiyo onlarida degerlendir.z3 bulabilirsen temiz 500 e kadar on numara.4s ten on kat iyidir heralde:))

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Nasi uymuyo?4s i sifir almiyacagina gore tercih temiz ikinci el degil mi?gir sahinindene filan fiyat araligini belirle zibil gibi telefon var.aralarindan duzgun temizini bulup secmek sana kalmis artik.

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
400 tl temiz sıkıntısız cihaz buldum iphone 4s 64 gb ama daha farklı cihazlara acıgım