AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,164
Amaç ön yargıyı yenmekBir de bana diyorlar hem android çisin hem de profilinde Nokia var diye, millet hem android çi hem apple ı profil fotosu yapıyor

Amaç ön yargıyı yenmekBir de bana diyorlar hem android çisin hem de profilinde Nokia var diye, millet hem android çi hem apple ı profil fotosu yapıyor
Forumda vu tür konulara yardım etmek zor oluyor daha hızlı mesajlaşılabilecek bir ortam gerekli ki bu yüzden telegram kullanıyorumRom meseleleri diyosun
Telegram nedir? @syfsnForumda vu tür konulara yardım etmek zor oluyor daha hızlı mesajlaşılabilecek bir ortam gerekli ki bu yüzden telegram kullanıyorum
Whatsapo alternatifi ama daha çok yazılımcılar kullanıyor...Telegram nedir? @syfsn
Hafta içi bilgisayar kullanmıyorum.![]()
Üzüldüm. Benim okulum olmadığı, günümün çoğunu ayırabildiğim için başvurdum. Kabul edilmesini umuyorum.Okulunuz Varsa zaman ayırmak her zaman sıkıntı yaratıyor mesela ben o yüzden başvuramıyorum
Sağol @syfsnWhatsapo alternatifi ama daha çok yazılımcılar kullanıyor...
Özellikleri:
Numaranız gizli kalır...
Her türlü dosyayı gönderebilirsiniz...
Botları vardır ve geliştirmesi çok kolaydır bu botların yapamayacağı yoktur hatta bazı botlar yapay zekaya sahiptir.
Içinde sınırsız alana sahip bir bulut depolama ortamı mevcuttur.
Birden çok cihazdan giriş yapabilirsiniz.
Mesajlarınız siz silmediğiniz müddetce silinmez.
Herkes kendi mesajını silebilir düzenleyebilir ayrıca adminlerde tüm kullanıcıların mesajını silebilir ama bu silme işlemi eylem geçmişinde gözükür.
Kanallar vardır. Bu kanallara gruplara katılır gibi kayılırız ama adminler dışında kimse yazamaz. Bu kanallardan haberleri ve aklınıza gelecek her şeyi takip edebilirsiniz.
Her admine farklı yetkiler verebilirsiniz mesela a adminine gruba admin ekleme yetkisi verirken b adminine gruptan admin atma yetkisi verebilirsiniz
Haklısınız, görevi bulunduğu bölümü ve forumu canlandırmak, insanların kafasındaki sorulara yanıt vermek, çözüm bulmak veya üretmek, düzeni sağlamak, üyelerin fikirlerine saygı duymaktır moderatörlük... Benim şahsi düşüncemdir. Diğer arkadaşlarımın farklı olabilir.Belki bu arada eski adminlerede el atılır... bir kaçının uyarı yapmaktan başka yaptığı hiçbir şey yok diğer kalanlardan bir kısmı ise aktif bile değil
Valla işini fazlası ile iyi yapanlar üstüne alınmasın ama alınması gerekende alınsın. Admin dediğin o bölümü canlandırmakla sorumlu...
Helal olsun sana hocamHaklısınız, görevi bulunduğu bölümü ve forumu canlandırmak, insanların kafasındaki sorulara yanıt vermek, çözüm bulmak veya üretmek, düzeni sağlamak, üyelerin fikirlerine saygı duymaktır moderatörlük... Benim şahsi düşüncemdir. Diğer arkadaşlarımın farklı olabilir.
Aktif değil az kalır.Belki bu arada eski adminlerede el atılır... bir kaçının uyarı yapmaktan başka yaptığı hiçbir şey yok diğer kalanlardan bir kısmı ise aktif bile değil
Valla işini fazlası ile iyi yapanlar üstüne alınmasın ama alınması gerekende alınsın. Admin dediğin o bölümü canlandırmakla sorumlu...
Aynen öyle androidçiyi buluruzda tarafsız zor kabul etmek gerek onlar kadar bizde de biraz fanboyluk varBen sadece bizim tarafımızı koruyacak tarafsız veya androidçi mod istiyorum.
Ne zaman iPhone'a giydirsem veya hakkında yorum yapsam fırsat olduğu yerde laf söyl
Aktif değil az kalır.
Eh bi zahmet bir kişi bir bölümde uzmanlaştı ise muhakkak taraf tutacakAynen öyle androidçiyi buluruzda tarafsız zor kabul etmek gerek onlar kadar bizde de biraz fanboyluk var
Teşekkür ederim. Dediğim gibi şahsi düşüncelerim. Cidden hak veriyorsanız tekrardan teşekkür ederim... Başvurumun sonucunu beklemekteyim.Helal olsun sana hocamBu forumun senin gibilere ihtiyacı var hakiketen
Boşver uğraşma. Yav ne uğraşıyorsun boşuna.Cezadan korksak bu yorumları yapmazdık benim buradan hiçbir çıkarım yok sadece sdnbdaha iyi noktalara taşınsın diye uğraşıyoruz. Yadeyse gidecek forummu yok...
Şizde az bizi dinleyin yav başınıza ne geldiyse ben bilirim kafanızdan geldi. Sizin bir yıllık tecrübeniz varsa bizim 6 yıllık tecrübemiz var.
Bir bölümde uzmanlaştıysa hiçbirşeyin mükemmel olmadığını, hepsinin iki ucu pis değnek olduğunu görecekEh bi zahmet bir kişi bir bölümde uzmanlaştı ise muhakkak taraf tutacak
O zaman aynı şeyleri sizdende bekliyoruz (linux-windows)Bir bölümde uzmanlaştıysa hiçbirşeyin mükemmel olmadığını, hepsinin iki ucu pis değnek olduğunu görecek![]()
Zaten yeterince tarafsız olduğumu düşünüyorum ? Linux bölümü moderatörü olduğum halde Windows sorularına dahi yardım ediyorum. Daha nasıl bir eşit davranmamı bekliyorsunuz ?O zaman aynı şeyleri sizdende bekliyoruz (linux-windows)
Eşit davranmaya çalışırız ama eşit davranamayız bunu sende biliyorsunZaten yeterince tarafsız olduğumu düşünüyorum ? Linux bölümü moderatörü olduğum halde Windows sorularına dahi yardım ediyorum. Daha nasıl bir eşit davranmamı bekliyorsunuz ?![]()
PekiSevgili @lgsever ve @syfsn
İkiniz de çok sevdiğim ve değer verdiğim üyelerimizdensiniz. Ve hatta, ikinize de moderatör olmayı düşünür müsünüz diye mesaj atmışlığım da var, tıpkı @eronis 'e attığımız gibi.
Ancak moderatörlük sadece bizim veya sizin istemenizle olmuyor. Örneğin @lgsever küfür ettiği için bir ay ceza aldı ve bu nedenle moderatör olamayacak. Zaten ben teklif ettiğimde de reddetmişti ama neyse.
Ancak, @Murat Burç 'u moderatör olarak görmek istiyorsanız, sadece bize değil, ona da nasıl moderatör olması gerektiğini anlatmalısınız. Evet, Murat'ın 10 bin mesajı var, şu anda forumda 10 bin mesajı geçen bir kaç üyeden biri ancak sizce yeterince sabırlı biri mi?
Bu konuda yaptığım 3. açıklama ve gerçekten çok sıkıldım. Konu dağıtmaya devam ederseniz, anlamsız alakasız mesaj göndermekten ceza vermek zorunda kalacağım.
Lütfen sadece başvurdum tarzında mesajlar yazın veya bilgi almak için bir şeyler yazın.
Teşekkürlerimle.
Hep diyorum bunu bildirim gelmedi etiketleme sisteminizde ciddi sorun var.@Murat Burç 'u
12000Murat'ın 10 bin mesajı var
Peki
(De şimdi ben bu forumdaki mesaj sayısı rekorunuda kırsam hatta kırdığım rekoru ikiyede katlasam bir daha mod olamayacak mıyım yani afedersinizde sizde birda bu kadar anlatmışsınız bir giren çıkan bana nasıl iş bu)
Sevgili @lgsever ve @syfsn
İkiniz de çok sevdiğim ve değer verdiğim üyelerimizdensiniz. Ve hatta, ikinize de moderatör olmayı düşünür müsünüz diye mesaj atmışlığım da var, tıpkı @eronis 'e attığımız gibi.
Ancak moderatörlük sadece bizim veya sizin istemenizle olmuyor. Örneğin @lgsever küfür ettiği için bir ay ceza aldı ve bu nedenle moderatör olamayacak. Zaten ben teklif ettiğimde de reddetmişti ama neyse.
Ancak, @Murat Burç 'u moderatör olarak görmek istiyorsanız, sadece bize değil, ona da nasıl moderatör olması gerektiğini anlatmalısınız. Evet, Murat'ın 10 bin mesajı var, şu anda forumda 10 bin mesajı geçen bir kaç üyeden biri ancak sizce yeterince sabırlı biri mi?
Bu konuda yaptığım 3. açıklama ve gerçekten çok sıkıldım. Konu dağıtmaya devam ederseniz, anlamsız alakasız mesaj göndermekten ceza vermek zorunda kalacağım.
Lütfen sadece başvurdum tarzında mesajlar yazın veya bilgi almak için bir şeyler yazın.
Teşekkürlerimle.
Buranında iyice içine ettik çok kusura bakmayında son bir maruzatım var efem şimdi bana teklif ettiğiniz dönemde nasıl olduğumu ve sonrasını açıklayın ki kendimi düzelteyim.(senden beklemiyorum ama bazıları benim ciddi yazdıklarımı alaya alma zannediyor gerçekten soruyorum o zaman nasıldım şimdi ne hatalar yapıyorum açıklarsan sevinirim)Bir daha moderatör olamazsın, benim kurmaya imtina edeceğim, iddialı bir cümle. Ama benim sana teklif ettiğim dönemin çok çok üzerine çıkman gerekiyor.
Okul benim için problem olmuyor. Gerekirse derslerde bile girerim. Etkileyen öbür messeleler var forumla ilgiliOkulunuz Varsa zaman ayırmak her zaman sıkıntı yaratıyor mesela ben o yüzden başvuramıyorum
Sadece şunu yazıp gideceğim sdndeki android bölümünü ne kadar önemsediğimi @by efsane biliyor
Ben @by efsane nin modluk teklifini ilk başta kabul ettim ancak sdn ile yeterince ilgilenemeyeceğimi fark edince geri adım attım. Bence android bölümüne @Murat Burç ve @rawkid adaylığını koymalı ha seçilir seçilmez orasına karışamam ama bu iki kişi seçilirse android bölümü coşar...
Okul benim için problem olmuyor. Gerekirse derslerde bile girerim. Etkileyen öbür messeleler var forumla ilgili![]()