SDN Yeni Moderatörlerini Arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
5,164
Whatsapo alternatifi ama daha çok yazılımcılar kullanıyor...

Özellikleri:

Numaranız gizli kalır...

Her türlü dosyayı gönderebilirsiniz...

Botları vardır ve geliştirmesi çok kolaydır bu botların yapamayacağı yoktur hatta bazı botlar yapay zekaya sahiptir.

Içinde sınırsız alana sahip bir bulut depolama ortamı mevcuttur.

Birden çok cihazdan giriş yapabilirsiniz.

Mesajlarınız siz silmediğiniz müddetce silinmez.

Herkes kendi mesajını silebilir düzenleyebilir ayrıca adminlerde tüm kullanıcıların mesajını silebilir ama bu silme işlemi eylem geçmişinde gözükür.

Kanallar vardır. Bu kanallara gruplara katılır gibi kayılırız ama adminler dışında kimse yazamaz. Bu kanallardan haberleri ve aklınıza gelecek her şeyi takip edebilirsiniz.

Her admine farklı yetkiler verebilirsiniz mesela a adminine gruba admin ekleme yetkisi verirken b adminine gruptan admin atma yetkisi verebilirsiniz

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Okulunuz Varsa zaman ayırmak her zaman sıkıntı yaratıyor mesela ben o yüzden başvuramıyorum
Üzüldüm. Benim okulum olmadığı, günümün çoğunu ayırabildiğim için başvurdum. Kabul edilmesini umuyorum. :)

Reaksiyon puanı
5,164
Belki bu arada eski adminlerede el atılır... bir kaçının uyarı yapmaktan başka yaptığı hiçbir şey yok diğer kalanlardan bir kısmı ise aktif bile değil

Valla işini fazlası ile iyi yapanlar üstüne alınmasın ama alınması gerekende alınsın. Admin dediğin o bölümü canlandırmakla sorumlu...

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Whatsapo alternatifi ama daha çok yazılımcılar kullanıyor...

Özellikleri:

Numaranız gizli kalır...

Her türlü dosyayı gönderebilirsiniz...

Botları vardır ve geliştirmesi çok kolaydır bu botların yapamayacağı yoktur hatta bazı botlar yapay zekaya sahiptir.

Içinde sınırsız alana sahip bir bulut depolama ortamı mevcuttur.

Birden çok cihazdan giriş yapabilirsiniz.

Mesajlarınız siz silmediğiniz müddetce silinmez.

Herkes kendi mesajını silebilir düzenleyebilir ayrıca adminlerde tüm kullanıcıların mesajını silebilir ama bu silme işlemi eylem geçmişinde gözükür.

Kanallar vardır. Bu kanallara gruplara katılır gibi kayılırız ama adminler dışında kimse yazamaz. Bu kanallardan haberleri ve aklınıza gelecek her şeyi takip edebilirsiniz.

Her admine farklı yetkiler verebilirsiniz mesela a adminine gruba admin ekleme yetkisi verirken b adminine gruptan admin atma yetkisi verebilirsiniz
Sağol @syfsn :)

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Belki bu arada eski adminlerede el atılır... bir kaçının uyarı yapmaktan başka yaptığı hiçbir şey yok diğer kalanlardan bir kısmı ise aktif bile değil

Valla işini fazlası ile iyi yapanlar üstüne alınmasın ama alınması gerekende alınsın. Admin dediğin o bölümü canlandırmakla sorumlu...
Haklısınız, görevi bulunduğu bölümü ve forumu canlandırmak, insanların kafasındaki sorulara yanıt vermek, çözüm bulmak veya üretmek, düzeni sağlamak, üyelerin fikirlerine saygı duymaktır moderatörlük... Benim şahsi düşüncemdir. Diğer arkadaşlarımın farklı olabilir.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Haklısınız, görevi bulunduğu bölümü ve forumu canlandırmak, insanların kafasındaki sorulara yanıt vermek, çözüm bulmak veya üretmek, düzeni sağlamak, üyelerin fikirlerine saygı duymaktır moderatörlük... Benim şahsi düşüncemdir. Diğer arkadaşlarımın farklı olabilir.
Helal olsun sana hocam:D Bu forumun senin gibilere ihtiyacı var hakiketen

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben sadece bizim tarafımızı koruyacak tarafsız veya androidçi mod istiyorum.
Ne zaman iPhone'a giydirsem veya hakkında yorum yapsam fırsat olduğu yerde laf söyl

Aktif değil az kalır.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ben sadece bizim tarafımızı koruyacak tarafsız veya androidçi mod istiyorum.
Ne zaman iPhone'a giydirsem veya hakkında yorum yapsam fırsat olduğu yerde laf söyl

Aktif değil az kalır.
Aynen öyle androidçiyi buluruzda tarafsız zor kabul etmek gerek onlar kadar bizde de biraz fanboyluk var

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Helal olsun sana hocam:D Bu forumun senin gibilere ihtiyacı var hakiketen
Teşekkür ederim. Dediğim gibi şahsi düşüncelerim. Cidden hak veriyorsanız tekrardan teşekkür ederim... Başvurumun sonucunu beklemekteyim.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Arkadaşlar sizin bulmanız önemli değil, bizim değerlendirmemiz önemli. O yüzden bu konuda daha fazla ortam germek amaçlı yorum yapılmasını istemiyoruz. Aksi takdirde cezalandıracağım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Konuyu kilitlemek zorunda kalmayalım.

Reaksiyon puanı
5,164
Cezadan korksak bu yorumları yapmazdık benim buradan hiçbir çıkarım yok sadece sdnbdaha iyi noktalara taşınsın diye uğraşıyoruz. Yadeyse gidecek forummu yok...

Şizde az bizi dinleyin yav başınıza ne geldiyse ben bilirim kafanızdan geldi. Sizin bir yıllık tecrübeniz varsa bizim 6 yıllık tecrübemiz var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cezadan korksak bu yorumları yapmazdık benim buradan hiçbir çıkarım yok sadece sdnbdaha iyi noktalara taşınsın diye uğraşıyoruz. Yadeyse gidecek forummu yok...

Şizde az bizi dinleyin yav başınıza ne geldiyse ben bilirim kafanızdan geldi. Sizin bir yıllık tecrübeniz varsa bizim 6 yıllık tecrübemiz var.
Boşver uğraşma. Yav ne uğraşıyorsun boşuna.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
O zaman aynı şeyleri sizdende bekliyoruz (linux-windows)
Zaten yeterince tarafsız olduğumu düşünüyorum ? Linux bölümü moderatörü olduğum halde Windows sorularına dahi yardım ediyorum. Daha nasıl bir eşit davranmamı bekliyorsunuz ? :)

Reaksiyon puanı
5,164
Zaten yeterince tarafsız olduğumu düşünüyorum ? Linux bölümü moderatörü olduğum halde Windows sorularına dahi yardım ediyorum. Daha nasıl bir eşit davranmamı bekliyorsunuz ? :)
Eşit davranmaya çalışırız ama eşit davranamayız bunu sende biliyorsun:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sevgili @lgsever ve @syfsn

İkiniz de çok sevdiğim ve değer verdiğim üyelerimizdensiniz. Ve hatta, ikinize de moderatör olmayı düşünür müsünüz diye mesaj atmışlığım da var, tıpkı @eronis 'e attığımız gibi.

Ancak moderatörlük sadece bizim veya sizin istemenizle olmuyor. Örneğin @lgsever küfür ettiği için bir ay ceza aldı ve bu nedenle moderatör olamayacak. Zaten ben teklif ettiğimde de reddetmişti ama neyse.

Ancak, @Murat Burç 'u moderatör olarak görmek istiyorsanız, sadece bize değil, ona da nasıl moderatör olması gerektiğini anlatmalısınız. Evet, Murat'ın 10 bin mesajı var, şu anda forumda 10 bin mesajı geçen bir kaç üyeden biri ancak sizce yeterince sabırlı biri mi?

Bu konuda yaptığım 3. açıklama ve gerçekten çok sıkıldım. Konu dağıtmaya devam ederseniz, anlamsız alakasız mesaj göndermekten ceza vermek zorunda kalacağım.

Lütfen sadece başvurdum tarzında mesajlar yazın veya bilgi almak için bir şeyler yazın.

Teşekkürlerimle.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459

İkiniz de çok sevdiğim ve değer verdiğim üyelerimizdensiniz. Ve hatta, ikinize de moderatör olmayı düşünür müsünüz diye mesaj atmışlığım da var, tıpkı @eronis 'e attığımız gibi.

Ancak moderatörlük sadece bizim veya sizin istemenizle olmuyor. Örneğin @lgsever küfür ettiği için bir ay ceza aldı ve bu nedenle moderatör olamayacak. Zaten ben teklif ettiğimde de reddetmişti ama neyse.

Ancak, @Murat Burç 'u moderatör olarak görmek istiyorsanız, sadece bize değil, ona da nasıl moderatör olması gerektiğini anlatmalısınız. Evet, Murat'ın 10 bin mesajı var, şu anda forumda 10 bin mesajı geçen bir kaç üyeden biri ancak sizce yeterince sabırlı biri mi?

Bu konuda yaptığım 3. açıklama ve gerçekten çok sıkıldım. Konu dağıtmaya devam ederseniz, anlamsız alakasız mesaj göndermekten ceza vermek zorunda kalacağım.

Lütfen sadece başvurdum tarzında mesajlar yazın veya bilgi almak için bir şeyler yazın.

Teşekkürlerimle.
Peki
(De şimdi ben bu forumdaki mesaj sayısı rekorunuda kırsam hatta kırdığım rekoru ikiyede katlasam bir daha mod olamayacak mıyım yani afedersinizde sizde birda bu kadar anlatmışsınız bir giren çıkan bana nasıl iş bu :D:D:D)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Peki
(De şimdi ben bu forumdaki mesaj sayısı rekorunuda kırsam hatta kırdığım rekoru ikiyede katlasam bir daha mod olamayacak mıyım yani afedersinizde sizde birda bu kadar anlatmışsınız bir giren çıkan bana nasıl iş bu :D:D:D)

Bir daha moderatör olamazsın, benim kurmaya imtina edeceğim, iddialı bir cümle. Ama benim sana teklif ettiğim dönemin çok çok üzerine çıkman gerekiyor.

Reaksiyon puanı
5,164

Teşekkürlerimle.

Sadece şunu yazıp gideceğim sdndeki android bölümünü ne kadar önemsediğimi @by efsane biliyor

Ben @by efsane nin modluk teklifini ilk başta kabul ettim ancak sdn ile yeterince ilgilenemeyeceğimi fark edince geri adım attım. Bence android bölümüne @Murat Burç ve @rawkid adaylığını koymalı ha seçilir seçilmez orasına karışamam ama bu iki kişi seçilirse android bölümü coşar...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bir daha moderatör olamazsın, benim kurmaya imtina edeceğim, iddialı bir cümle. Ama benim sana teklif ettiğim dönemin çok çok üzerine çıkman gerekiyor.
Buranında iyice içine ettik çok kusura bakmayında son bir maruzatım var efem şimdi bana teklif ettiğiniz dönemde nasıl olduğumu ve sonrasını açıklayın ki kendimi düzelteyim.(senden beklemiyorum ama bazıları benim ciddi yazdıklarımı alaya alma zannediyor gerçekten soruyorum o zaman nasıldım şimdi ne hatalar yapıyorum açıklarsan sevinirim)

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Sadece şunu yazıp gideceğim sdndeki android bölümünü ne kadar önemsediğimi @by efsane biliyor

Ben @by efsane nin modluk teklifini ilk başta kabul ettim ancak sdn ile yeterince ilgilenemeyeceğimi fark edince geri adım attım. Bence android bölümüne @Murat Burç ve @rawkid adaylığını koymalı ha seçilir seçilmez orasına karışamam ama bu iki kişi seçilirse android bölümü coşar...

Murat diyonuz da adam her hafta ceza yiyiyor :d
--- Gönderi Güncellendi ---
Okul benim için problem olmuyor. Gerekirse derslerde bile girerim. Etkileyen öbür messeleler var forumla ilgili :)

Siz bilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...