Herkese Merhaba

AlTheBeast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Adım Alperen, 20 yaşındayım ve Zonguldak'da yaşıyorum. 2015'de kayıt olmama rağmen yeni yeni forumda aktif olmaya başladım. Tekrar'dan üniversiteye hazırlanıyorum, Ingilizce olarak bir bölüm istiyorum ama karar verebilmiş değilim. Aynı zamanda bir YouTube kanalım var (YouTube.com/althebeast), küçük çaplı diyebiliriz herhalde Ingilizce olarak kafama göre bir konu üstüne video çekiyorum :) forumda artık beni daha çok göreceksiniz o yüzden merhaba demek istedim. İyi forumlar.

Ar0505

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Adım Alperen, 20 yaşındayım ve Zonguldak'da yaşıyorum. 2015'de kayıt olmama rağmen yeni yeni forumda aktif olmaya başladım. Tekrar'dan üniversiteye hazırlanıyorum, Ingilizce olarak bir bölüm istiyorum ama karar verebilmiş değilim. Aynı zamanda bir YouTube kanalım var (YouTube.com/althebeast), küçük çaplı diyebiliriz herhalde Ingilizce olarak kafama göre bir konu üstüne video çekiyorum :) forumda artık beni daha çok göreceksiniz o yüzden merhaba demek istedim. İyi forumlar.
merhaba bilader bende arif bilgisayar programcısıyım foruma hosgeldin öncelikle insallah ıstedigin universiteye ve bolume gırersin kolay gelsin

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Selam, ben Hüseyin, İzmir'de yaşıyorum. 20 yaşındayım. Memun oldum.

Son düzenleme:

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Merhaba bende bu salı katılmama rağmen gayet aktif olarak paylaşım yapıyorum. İstanbulda oturuyorum. Türk Telekomda çalışıyorum. Eğer aktif olursan seninle sık sık karşılaşacağız. :D Memnun oldum.