Siyah ekranda beyaz simgeler çıktı sebebini bilen var mı?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bu pek BIOS sorunu gibi görünmüyor. Hangi işletim sistemi ? Hangi noktada bu ekranı alıyorsun ? POST ekranı geçtikten sonra alıyorsan BIOS olma ihtimali 0, bilgisayar açılır açılmaz bu ekranı alıyorsan donanım olma ihtimali var. Özellikle anakart'ın.

HasanEmircanMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eronis ben bunu biosa firdiin dele baatiin yer varya ondan sonraki ekranda aliyorum ve ekran kartima herhangi bir şeklide driver yukleyemiyorum. Yardim et lutfen
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu pek BIOS sorunu gibi görünmüyor. Hangi işletim sistemi ? Hangi noktada bu ekranı alıyorsun ? POST ekranı geçtikten sonra alıyorsan BIOS olma ihtimali 0, bilgisayar açılır açılmaz bu ekranı alıyorsan donanım olma ihtimali var. Özellikle anakart'ın.

bu biosu acmakn için dele bastığımız ekrandan sonra geliyor ve ayriyeten bilgisyarımda ekran kartı sürücüsünü yüklüyorum sonra yeniden başlat diyor, başlatıyorum fakat sürücü yüklenmemiş olarak görünüyor.

Son düzenleyen moderatör:

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ekran kartı sürücüsünü yüklemeye kalktıktan sonra mı oldu ? Windows yüklenme ekranı geliyor mu ?

HasanEmircanMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu biosu acmaknocon dele bastigimiz ekrandan sonra gel
Ekran kartı sürücüsünü yüklemeye kalktıktan sonra mı oldu ? Windows yüklenme ekranı geliyor mu ?
hayir bilirsin lolü lol oynarkan bi anda ekran yesil oldu sonra eski haline dönup ekran dondu
sadece ses vermeye başladi.resetlesim sonra boyle olmaya basladi windows aciliyor istersen video atarim lutfen yarsim et
hayir bilirsin lolü lol oynarkan bi anda ekran yesil oldu sonra eski haline dönup ekran dondu
sadece ses vermeye başladi.resetlesim sonra video atabilirim gonderiri nasil atacagimi pek anlayamadim bazen iki tane gidiyo yanlislikla

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ekran kartın mefta. İstersen bi format atıp yeniden kullanmayı deneyebilirsin, belki sürücü sorunudur ama genelde bu belirtiler ekran kartının öldüğünü gösterir.

HasanEmircanMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartın mefta. İstersen bi format atıp yeniden kullanmayı deneyebilirsin, belki sürücü sorunudur ama genelde bu belirtiler ekran kartının öldüğünü gösterir.
ekran kartini baska bilgisayara takip calistiriidm sorun yok

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
ekran kartini baska bilgisayara takip calistiriidm sorun yok
Sürücülerini düzgün şekilde yükledin mi ? Sistem ekran kartını mı kullanıyordu yoksa işlemcinin üstündeki grafik çipini mi kullanıyordu ? Belki 2. seçenek olarak gösterdiğim sürücü sorunu olabilir.

Not: Yazdıkların çok zor okunuyor. Türkçe kurallarına uymaman yardım almanı büyük ölçüde kısıtlar çünkü normalde bu tip mesajları kimse ciddiye alıp cevap yazmıyor.

HasanEmircanMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sürücülerini düzgün şekilde yükledin mi ? Sistem ekran kartını mı kullanıyordu yoksa işlemcinin üstündeki grafik çipini mi kullanıyordu ? Belki 2. seçenek olarak gösterdiğim sürücü sorunu olabilir.

Not: Yazdıkların çok zor okunuyor. Türkçe kurallarına uymaman yardım almanı büyük ölçüde kısıtlar çünkü normalde bu tip mesajları kimse ciddiye alıp cevap yazmıyor.
Kusura Bakmayin.Geforce Exprienceden yüklüyorum yeniden başlatiyorum haliyle.Sonra yüklenmemiş oluyor.

Videoda atabilirim.

Videoyu instagram dm veya whatsapptan atabilirim izin verirseniz.

Son düzenleyen moderatör:

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Kusura bakmayın.Geforce Exprienceden y

Kusura Bakmayin.Geforce Exprienceden yüklüyorum yeniden başlatiyorum haliyle.Sonra yüklenmemiş oluyor.

Videoda atabilirim.

Videoyu instagram dm veya whatsapptan atabilirim izin verirseniz.

Merhaba,

Türkçe kurallarına uygun olarak yazmamaya devam edersen konun kilitlenecektir. Buna göre klavyeni daha düzgün kullanarak Türkçe'yi anlaşılır, düzgün bir biçimde kullan ki arkadaşlarımız detaylı bir şekilde yardımcı olmaya çalışsın.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
@HasanEmircanMetin Yazdıkların aşırı derecede dağınık. 3 kere aynı mesajı alıntılamışsın. Dikkat lütfen :)
Araştır eğer ekran kartındansa fırınlamayı dene.
Peki o fırını bir daha kullanamayacağını düşünürsek (Zehirli gaz salar ekran kartı o an ve aynı fırından yemek pişiremezsin) bunu hangi fırın ile yapsın ? :)
Windows'un hangi sürümü ? Sistem özelliklerin neler ?

HasanEmircanMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@HasanEmircanMetin Yazdıkların aşırı derecede dağınık. 3 kere aynı mesajı alıntılamışsın. Dikkat lütfen :)

Peki o fırını bir daha kullanamayacağını düşünürsek (Zehirli gaz salar ekran kartı o an ve aynı fırından yemek pişiremezsin) bunu hangi fırın ile yapsın ? :)

Windows'un hangi sürümü ? Sistem özelliklerin neler ?
Windows 10 Pro 8Gb ram, Asus p8h61 anakart , 9800 gt ekran kartı .Forum kullanmayı pek bilmiyordum.Bugun oğrendim maruz görün lütfen.
Bu da bi ss aldım: https://i.hizliresim.com/lbyokg.jpg