seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255

Soldan biraz bastırınca uygulama ekranları görünüyorÇoklu görevden kastın nedir 3D touchu az biraz biliyorum ama hiç dediğini duymadım.
Ha ona çoklu görev mi deniyormuşSoldan biraz bastırınca uygulama ekranları görünüyor
Öyle de geri dönüş işi zorluyor beni aşıyor geçtim mi balıklama atlamak istiyorumHa ona çoklu görev mi deniyormuş
Güzel bir özellik ama şahsi fikrim bildirim paneli geliştirmeleri bence daha faydalı
--- Gönderi Güncellendi ---
Beğenmezsen imza ile geri dönüş vardı yanlış hatırlamıyorsam öyle değil mi?
Çok kullandığın birşeyse yokluğunu ararsın ben kolay kolay kullanmadığım için çok fazla aramam şahsen.İos 11 ile biliyorsunuz 3d touch ile artık çoklu görevi kullanamayacağız sizce güncellemelimiyim 3d touch çoklu görev çok kullandığım bir özellik ve ios 11'in artısı da çok bana göre hücresel veri düşük güç modu kısayolları tek elle klavye kullanımı vb... güncellersem pişman olurmuyum acaba telefon ip6s plus![]()
Home tuşunu bozmakBu saçmalığı niye yaptılar onu sormak lazım kaldırmanın amacı ne ?
Kolay kolay ben home butonunu bozanı görmedim applede özellikle 6s de bozulacak ben iPhone kullanıcısıyım uzun zamandır hiç başıma gelmedi böyle birşeyHome tuşunu bozmak![]()
Assitive touch ne güne duruyor ?Home tuşunu bozmak![]()
Craig Federighi Says 3D Touch App Switcher Gesture Will Return in Future Update to iOS 11Benimde sık kullandığım bir özellikti. Neden kaldırdılar anlamadım. Assistive touch çok kullanışlı gelmiyor.
otomatik ekren parlaklığını bile derinlere gömmüşler.
Umarım yeni güncelleme ile düzeltirler.
Craig Federighi Says 3D Touch App Switcher Gesture Will Return in Future Update to iOS 11
Craig Reis açıklama yapmış 3d touch multitasking özelliğini gelecek ios 11 güncellemelerinde geri getireceğiz diye bakalım inşallah geri gelir